http://minalunk.hu Nyomtatás
 
2018-04-17 18:31

Elsők lettek a budaörsiek a két keréken

|
Kitűnően szerepeltek a budaörsi diákok a Kerékpáros Iskola Kupa és „Ki a mester két keréken” közlekedésbiztonsági vetélkedőn, Nagykátán.
hirdetés
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Csoportja 2018. április 14-én rendezte meg a Kerékpáros Iskola Kupa és a „Ki a mester két keréken?” elnevezésű közlekedésbiztonsági vetélkedő megyei döntőjét Nagykátán.
A versenyre valamennyi rendőrkapitányság illetékességi területéről delegáltak versenyzőket. A megnyitón Dr. Ménkű Szilvia r. alezredes, osztályvezető köszöntötte a versenyzőket.
Az elméleti versenyszámot követően, amely KRESZ-tesztlap kitöltése volt, a gyerekek kerékpáros ügyességi pályán mérettették meg tudásukat, majd a forgalomban történő kerékpározás következett.
A versenyzők rádión keresztül kapták az utasítást, mikor, merre kell haladniuk, mintha forgalmi vizsgán vettek volna részt.
A dobogós helyezettek értékes díjazásban részesültek, valamint mindkét verseny első helyezett fiú és lány versenyzője képviselheti Pest megyét az országos versenyeken.

Ki a mester két keréken? verseny győztesei:

I. Oláh Júlia Anna (Budaörs)
II. Molnár Vivien (Cegléd)
III. Szőke Alexa ( Ráckeve)

I . Szabóky Bence (Budaörs)
II. Szilágyi Tisza Hunor (Dunakeszi)
III. Szabó Nagy Bendegúz (Ráckeve)

Gratulálunk a győzteseknek!

Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Hozzászólás beküldéséhez lépjen be felhasználónevével. Amennyiben még nem regisztrált felhasználó, itt regisztrálhat!

Bővebben kifejtené véleményét? Írását küldje el szerkesztőségünk e-mail címére.