http://minalunk.hu Nyomtatás
 
2018-11-30 09:41

Feloszlatják a budaörsi Fideszt

|

 A tegnapi nap több hírportál hírül adta, hogy Csenger-Zalán Zsolt, a Fidesz Pest-megye 2. számú választókörzet, választókerületi elnöke kezdeményezte a budaörsi Fidesz szervezet feloszlatását.
hirdetés
 A különböző hírportálok tudósítása szerint újjászervezésről lehet szó, de kiemelik, hogy a belső feszültségek nagyban meghatározói lehetnek az eseményeknek.  A budaörsi Fidesz szervezet valóban nem tartozik a jó választási eredményeket halmozó szervezetek közé, azonban azt fontos megemlíteni, hogy a várost vezető Wittinghoff Tamás, volt SZDSZ országos elnökségi tag, láthatóan mindig megtalálta azokat a gyenge láncszemeket a Fidesz budaörsi rendszerében, akik, és amik megakadályozták a csoport sikeres választási szerepléseit.

 Fontos összetevője a képnek, hogy a koalíciós partner, nevezetesen a KDNP budaörsi szervezete, a jobboldal politizálásának meghatározó eleme a városban. Stabil tagsággal, és vezetéssel, valamint kellő központi támogatottsággal rendelkeznek.  

Hogy mit hoz a jövő, nagy kérdés, mert az egyik hírportál szerint, végleges döntés a feloszlatási ügyben, januárban várható.

Idő közben:

 Szerkesztőségünknek sikerült beszélnie dr. Hardy Géza felfüggesztett elnökkel. Elmondta, hogy értetlenül állnak a kezdeményezés előtt, értékelik a kialakult helyzetet. Váratlanul és minden előzménytől mentesen kapták meg november 29.-én a döntésről szóló levelet. A későbbiekben állásfoglalást tesz közzé az ügyben.


N.T.
Hozzászólás beküldéséhez lépjen be felhasználónevével. Amennyiben még nem regisztrált felhasználó, itt regisztrálhat!

Bővebben kifejtené véleményét? Írását küldje el szerkesztőségünk e-mail címére.