http://minalunk.hu Nyomtatás
 
2019-01-09 13:58

Kedvezményes üdülés a budaörsi nyugdíjasok részére

|

Az előző évekhez hasonlóan idén is lehetőség nyílik Budaörs Város Önkormányzata szervezésében a kedvezményes üdülésen történő részvételre. Az Önkormányzat az igénylők számára az előszezonban szállást, félpanziós ellátást, valamint az üdülőhelyre történő oda-és visszautazást biztosítja. 

hirdetés
A jogosultság feltételei:

-        akinek családjában az egy főre jutó havi nettó jövedelem nem haladja meg az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének három és félszeresét (99 750,- Ft),egyedül élő esetén az ötszörösét (142 500,- Ft)

-        saját jogú nyugellátásban részesül (62. életévét, illetőleg a reá irányadó öregségi nyugdíjkorhatárt betöltött személy)

-        átmeneti járadékban, rendszeres szociális járadékban, baleseti rokkantsági nyugdíjban, rokkantsági nyugdíjban részesülő, 52. életévét betöltött személy

A kérelmet a kötelező mellékletekkel együtt egy példányban az erre rendszeresített formanyomtatványon 2019. február 28-ig egy példányban lehet benyújtani a Budaörsi Polgármesteri Hivatal Szociális és Egészségügyi Iroda, I. em. 103. szobájában(2040 Budaörs, Szabadság út 134.)

További információ kérhető a (23) 447 928 telefonszámon.

A kedvezményes üdülésről szóló kérelemnyomtatvány igényelhető a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatánvalamintaSzociális és Egészségügyi Iroda, I. em. 103. szobájábanvagy letölthető az Budaörs Város www.budaors.huhonlapjáról is.

A kérelemhez csatolni kell:

a)       a támogatás iránti jogcímét igazoló dokumentumot, valamint

b)       a jövedelemigazolást (a kérelem benyújtását megelőző hónap nyugdíjszelvényét,nyugdíjas nevét tartalmazó ellátás összesítőt,bankszámlakivonatot.)

A kedvezményes üdülésre való jogosultság ugyanazon személy részére 3 évenként állapítható meg.

 

 

 
Budaörsi Polgármesteri Hivatal
Szociális és Egészségügyi Irodaforrás:budaörs.hu
w
Hozzászólás beküldéséhez lépjen be felhasználónevével. Amennyiben még nem regisztrált felhasználó, itt regisztrálhat!

Bővebben kifejtené véleményét? Írását küldje el szerkesztőségünk e-mail címére.