http://minalunk.hu Nyomtatás
 
2019-04-17 15:56

A nyugdíjas király

|

Kolombusz leonbergi jellegű keverék, királyi termettel és tekintéllyel, erős életösztönnel.

Nehéz tél áll mögötte, a hideg hónapokban ízületi problémái súlyossá váltak, nehezére esett a járás is. Ez az erős lelkű kutya azonban gyógyszerek és a korai tavasz segítségével átvészelte a rossz időket, megúszta a komolyabb orvosi beavatkozást, amit amúgy is rosszul visel. Mi az, hogy átvészelte, szinte megfiatalodott!

Kolombusz tehát sétálhat, de mérete, ereje és határozott jelleme miatt csak tapasztalt önkéntesekkel. Aki megtalálja vele a közös hangot, annak különleges élményben része. Mert vele sétálni tényleg olyan, mintha egy király oldalán vonulnál. Ez az oroszlánszerű kutya jóindulatú leereszkedéssel pillant a többi élőlényre, a póráz szinte felesleges. De figyelem, néha saját elképzelése van arról, hogy miképpen szeretné eltölteni a "szabad" időt. Össze kell hangolni az ő és az ember akaratát, és akkor kényelmes sétában lesz részünk.

A dédelgetést nem igényli, de akit respektál, annak minden érintésére hálával reagál.

Kolombusz különleges, kicsit zárkózott jellem, de ha egy tapasztalt, szerető gazdihoz kerülne, a nyugdíjas királyra és embertársára boldog évek várnának..

http://www.budaorsiallatmenhely.hu/pet/kolombusz/

Bővebb információt Kolombuszról, a Budaörsi Állatmenhelyen személyesen, vagy az alábbi telefonszámon:  +36706016700lehet kérni.


Hozzászólás beküldéséhez lépjen be felhasználónevével. Amennyiben még nem regisztrált felhasználó, itt regisztrálhat!

Bővebben kifejtené véleményét? Írását küldje el szerkesztőségünk e-mail címére.