http://minalunk.hu Nyomtatás
 
2019-04-18 12:56

Szír migráns randalírozott a 6-os villamoson

|

Szerdán délután egy agresszívan viselkedő szír férfi okozott riadalmat a 6-os villamoson: a Nyugati térnél előbb kirúgta a villamos egyik ablakát, majd egy másikat is megrongált. A dühöngő migránst végül egy fegyőr segítségével elfogták a rendőrök.

Több utas is nagyon megijedt, amikor egy férfi kirúgta a 6-os villamos egyik ablakát. A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának közleménye szerint a kiérkező rendőrök a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet századosának segítségével fogták el szír állampolgárságú elkövetőt, a 24 éves T. Adelt.

A szolgálatban lévő  Horváth Ferenc százados éppen a Nyugati pályaudvar villamosmegállójában található kereszteződésnél várt a közlekedési lámpa zöld jelzésére,amikor a rabszállítóból durranásszerű zajra lett figyelmes, ekkor rúgta ki a férfi a villamos ablakát.

Észrevette azt is, hogy a férfi elindul a villamostól az úton át, akit egy civil ruhás szolgálaton kívüli rendőr próbál feltartóztatni. Azonnal kiugrott a rabszállítóból – amely fogvatartottat nem szállított – és a rendőr segítségére sietett, együtt tartóztatták fel a menekülő randalírozót - írja az Origo.

w


Hozzászólás beküldéséhez lépjen be felhasználónevével. Amennyiben még nem regisztrált felhasználó, itt regisztrálhat!

Bővebben kifejtené véleményét? Írását küldje el szerkesztőségünk e-mail címére.