http://minalunk.hu Nyomtatás
 
2019-04-28 07:55

Emeljünk magasba minél több gyereket!

|

Országos gyerekemelési rekordkísérlet május 11-én 11 órakor! Az országos akció központi rendezvénye a Margitszigeti Atlétikai Sportcentrumban lesz, de bárhol lehet csatlakozni! Fővédnökök Böjte Csaba ferences szerzetes és Kiss Gergely háromszoros olimpiai vízilabdázó. Regisztráció: https://www.haromkiralyfi.hu/emeldmagasba
hirdetés
Cél a tavalyi világrekord megdöntése, figyelemfelhívás a gyermekvállalás fontosságára. (És arra a boldogságra, amit a gyerekek, unokák nevelése jelent - a szerk.)
Az „Emeljünk magasba minél több gyereket” országos akció egy különleges zenés, játszóházas családi nap, ahol a gyerekemeléshez akár otthonról és külföldről is lehet csatlakozni. A lényeg, hogy minél több gyereket emeljünk magasba országosan és a határokon túl, ezzel arra készülünk, hogy megdöntsük saját tavalyi rekordunkat, amikor ötezer gyereket sikerült egy időben felemelni.
 
Az esemény fővédnökei Tarlós István, Budapest főpolgármestere, Böjte Csaba, ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója, valamint Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, családapa.
 
Országszerte egy igazi családi piknikre várnak mindenkit, a budapesti eseményen a margitszigeti MAC stadionban műsorvezető lesz Vecsei H. Miklós színész, fellép az Iszkiri Zenekar, Szalóki Ági és a Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO) gyerekműsorával.

"Gyere, hozd el kislányod, kisfiad és ha nincs még, de tervezel, akkor az unokaöcséd, unokahúgod, vagy bármilyen más gyereket!

A rendezvényeken való részvétel ingyenes, de kérjük, regisztrálj az oldalunkon, hogy tudjuk, hány főre számíthatunk! Regisztráció: https://www.haromkiralyfi.hu/emeldmagasba/regisztracio "

Aki nem tud személyesen résztvenni, digitális élményfalon mutathatja be a történteket.


 


Hozzászólás beküldéséhez lépjen be felhasználónevével. Amennyiben még nem regisztrált felhasználó, itt regisztrálhat!

Bővebben kifejtené véleményét? Írását küldje el szerkesztőségünk e-mail címére.