http://minalunk.hu Nyomtatás
 
2018-03-22 10:59

Rusted Peace koncert Egerben

|

A zenekar az egykori Panzer Division hamvaiból kelt új életre még a tavalyi év során. Azóta a Ragályi Pál által vezetett együttes már maga mögött tud egy videoklipet, és egy új taggal, Szabó Lászlóval is bővült soruk. Fekete Marcellel, a banda gitárosával beszélgettem a Rusted Peace jelenjéről és jövőbeli terveikről.

Polgár Zoltán: Z
Fekete Marcell: M

 

Z: Először kérlek mesélj magadról,hogy kezdtél zenélni, hogy kerültél a zenekarba? 

M: Olyan 8 éves lehettem mikor kitaláltam, hogy a gitárral majd remekül fogok csajozni. Igaz azóta van barátnőm de a gitárnak nem sok köze volt hozzá(haha)! Zeneiskolába jártam és az otthoni gyakorlásba fektettem sok energiát. A bandába Pali által kerültem be több mint egy éve amikor gitáros hiány volt az együttesben.

 Z: Pestiként nem nehéz vállalni az egri próbákat majdnem minden héten?

M: Lehetne egyszerűbb de szeretem csinálni és szerencsére itthon is támogatják mert látják milyen fontos nekem.
Z: Hogyan születnek nálatok a dalok?
M: A mostani számaink nagy részét Ragályi Pál és Berhés László írta,de nincs különösebben beosztva ki melyik részét írja. Kit hogy kap el az ihlet.
Z: Első klipetek Edgar Allan Poe Holló című verséből készült. Tervezitek még költemények megzenésítését?
M: Mostanában nem nagyon, inkább a saját számainkra koncentrálunk,de a klip sikerét elnézve a későbbiekben semmi sincs kizárva!
Z: Hogyan forgattátok le a klipet?
M: Az egyik részét próbatermünkben,a másikat Eger városában. Szó szerint mindent mi csináltunk vele a felvételektől egészen a vágásig, nem volt egyszerű feladat de mindenképp megérte. A videóban Lenórát régi barátunk Lónárt Adrienn játszotta el.
Z: Vannak támogatóitok,segítőitek?
M: Jelenleg a Verse Group a managementünk, ők segítenek nekünk fellépéseket szervezni. Hozzájuk egy barátunk ajánlásával kerültünk be a tavalyi év folyamán.
Z: Lesz a közeljövőben fellépésetek?
M: Igen! És nem is olyan soká, a Crashing Dayssel közösen május 18-án az egri Zöld Pecsét Borbárban.Zám Tamás-basszusgitár
Berhés László-dobok,vokál
Fekete Marcell-gitár
Ragályi Pál-gitár,vokál
Szabó László-ének

 


Hozzászólás beküldéséhez lépjen be felhasználónevével. Amennyiben még nem regisztrált felhasználó, itt regisztrálhat!

Bővebben kifejtené véleményét? Írását küldje el szerkesztőségünk e-mail címére.