Szerkesztőket keresünk!

Magyarország minden településén!


Ha kedvet érez, hogy településén egy hírportált üzemeltessen, és szeretné élvezni egy országos hálózat támogatását, csatlakozzon hozzánk.

  • Mi segítünk a kezdeti lépésekben, az oldal összeállításában.
  • Biztosítjuk a szükséges technikai hátteret.
  • Közreműködünk az értékesítésben.
  • Átadjuk tapasztalatainkat, módszereinket.
  • Oktatóanyagokkal segítjük a munkát.
  • Szabad kezet adunk a szerkesztésben, és az értékesítésben is.
  • Nem kérünk jutalékot az eladott hirdetésekből.
  • Online szolgáltatásokat fejlesztünk, melyek értékesítése helyi szinten kizárólagos joggal a főszerkesztő lehetősége.
  • Folyamatosan fejlesztett multimédiás lehetőségeket kínálunk.

Keressen minket bátran, küldje el jelentkezését, motivációs levelét és elérhetőségeit számunkra!


Budaörs- Városházi ingatlanmutyi, avagy Vágó Csaba, a polgármester kabinetfőnöke, szabadon osztogathatja a város vagyontárgyait

Jogtalanul foglalta el a Primanima fesztivál szervezője Patrovics Tamás, a régi posta épületének egy részét. A helyiségekben illegálisan és szakhatósági engedélyek nélkül szobáztattak, amiről a budaörsi polgármester kabinetfőnöke Vágó Csaba 2016-17 óta tudott. Kapitány Gábor, a budaörsi KDNP elnöke, amint értesült az esetről, jogi lépéseket tett az ügyben. Az elmúlt hetekben, a városi televízió is foglalkozott a témával, megpróbáljuk megvilágítani a részleteket. 

(a fenti képen balról jobbra: Kapitány Gábor, Patrovics Tamás, Vágó Csaba)

Tatabánya - Emlékek és múlt a Vértes-Gerecse tövében: Alsógalla

(2007-es látkép - forrás:wikipedia, fotó:Rakaszmisi)
Sokak előtt ismert, hogy Komárom-Esztergom "fővárosa" Tatabánya nem volt mindig megyeszékhely, de a legnagyobb település sem. Jelenlegi városszerkezetét is csak a 20. század közepén nyerte el, akkor egyesítettek több önálló települést. E községek (és a külterületek) múltjáról, történeti érdekességeiről már jóval kevesebben tudnak. Pedig sok érdekességet tartogatnak számunkra.

Tatabánya - Híres Tatabányaiak - Reviczky Gábor

(Reviczky Gábor - Fotó:wikipedia, Bálint F. Gyula)
Sorozatunkban olyan Tatabányán született, vagy ide származott, esetleg életének egy szakaszát itt töltő emberekkel foglalkozunk akik sokat tettek a városért, valami jelentőset alkottak itt (illetve tágabb környezetünkben)

Mór - Májusfa kitáncolás- és gyermeknap Bodajkon

2019. június 1-én szombaton Bodajkon 14.30 órától a Tófürdőnél.

Mór - Újra dobogón

(Fotó:Vistyik Zsolt)
Ahogy azt két hete beharangoztuk, május 19-én Ácson állt rajthoz Kovács Brayen Dominik. a kis móri motorversenyző.

Székesfehérvár - Megszépült a tér

(Fotó:OKK Fehérvár)
Újabb közösségi tér szépült meg Székesfehérváron.

Budaörs - Ez egy levél

Huszonegy évi házasság után a feleségem arra kért, hogy vigyek el egy másik nőt vacsorára és utána esetleg egy mozira. Majd hozzátette: "Szeretlek, de tudom, hogy az a másik nő is szeret és jól esne neki, ha egy kis időt felhőtlenül együtt töltenétek…”

Budaörs - Fontos információk az EU - parlamenti választásról

Budaörsön 22 917 szavazóképes polgár él, ők 20 szavazókörben adhatják le voksukat (ebből 2 Kamaraerdőben van), mindegyik helyiség akadálymentesített. Néhány fontos dátum, amire a héten még figyelnünk kell, ha nem állandó lakcímünk szerinti szavazókörbe megyünk szavazni vagy egyéb kívánságunk van.

Budaörs - Az ima

Az ima nálam nagyon régen kezdődött. Szinte emlékeim legelején. Ülök az ágyban és egy pár száraz, öreg kéz összefogja az enyéimet.

– Mondd, kisfiam… És én mondtam utána az imát. Az ágy puhasága simogatott, az est zsongított, az álom a szemem körül járt és én mondtam az imát, és gyönge gyermeki képzeletemmel felemeltem lelkem az Istenhez.


Budaörs - Egy jubileumi találkozó megszervezése és utómunkái

Lezajlott a Bretzfeld-Budaörs partnervárosi kapcsolat évfordulós emlékünnepsége. Németországból több mint 200 vendég érkezett, az események több helyszínen folytak, több céggel kellett egyeztetni, meghívókat kiküldeni, szállást intézni…stb. De erről tájékoztasson inkább Géczy-Gaál Szilvia, aki munkatársával, Zsák Andrással együtt mindenben részt vett.


Budaörs - Kira

Kira hároméves cane corso keverék leányzó, amilyen szép, olyan lebilincselő egyéniség. Ő ez egyik első kutya, aki a Budaörsi Menhely látogatóit üdvözli. A kennelben sincs elkeseredve, a rácsok sem akadályozzák meg a heves barátkozást. Imádja az embereket, kutyákkal kicsit már más a helyzet, illetve nem igazán macskabarát, ezeket a gazdijelölteknek is figyelembe kell venni.


Címoldal fotó

Kisbér - Hánta a középkorban: keresztes hadak, nemesi fosztogatás...

(keresztes had - a kép illusztráció)
Kisbér régmúltjával már több alkalommal foglalkoztunk. Nem véletlenül, hisz gazdag emlékekben, eseményekben, régen volt, illetve ma is meglévő műemlékekben egyaránt. Hántáról még alig volt szó:

Kisbér - Már a rómaiak korában megült hely volt... - Császár 1. rész

(Császár határában talált római sírkő, szarvasvadász ábrázolásával i.sz. 2. század - forrás:wikipedia)
A mai Kisbér környéke már a kora középkortól fontos szerepet játszott az ország életében. Erről olvashat több fejezetben is...

Kisbér - Ismeri Kisbér környékét? Császár - a kőkorban is lakták, az újkorban több tűzvészt is átélt

Sorozatunkban virtuálisan körbejárjuk a Kisbéri Járás településeit, számba vesszük a környék értékeit, érdekességeit - a teljesség igénye nélkül. Most Császárral, az őskorban, később a rómaiak és avarok korában is lakott településsel foglalkozunk.

Mór - Kézműves játékcsodák - Móri kiállítás

A móri Lamberg-kastély Művelődési Központ, Könyvtár és Muzeális Kiállítóhely szeretettel meghívja Önt, családját és barátait

Székesfehérvár - Izgalmas programok a Régészet Napján Székesfehérváron

(MTI fotó/Máthé Zoltán)
Számos izgalmas program várják az érdeklődőket a Régészet Napján, melyet hatodik alkalommal rendeznek meg május 24-én és 25-én országszerte. Az aktuális téma a múlt sötét oldala, a titkok feltárása.

Oroszlány - Nem született ítélet bokodi erőszak előkészítő ülésén

"Nem tett beismerő vallomást a férfi, aki a vád szerint bántalmazta, majd megerőszakolta fiatalkorú ismerősét, majd őt az akarata ellenére reggelig fogva tartotta egy sátorban.

Oroszlány - Csákberényi Betyárnap 2019. - Részletes program

2019. június 15-én (szombaton) Csákberényben 8 órától a Malomudvarban. A programból:

Székesfehérvár - Csákberényi Betyárnap 2019. - Részletes program

2019. június 15-én (szombaton) Csákberényben 8 órától a Malomudvarban. A programból:

Mór - Csákberényi Betyárnap 2019. - Részletes program

2019. június 15-én (szombaton) Csákberényben 8 órától a Malomudvarban. A programból:

Tatabánya - A vonatnak ütközött

(Fotó:police.hu)
A tilos jelzés ellenére, a sínekre hajtott egy 59 éves férfi a járművével. A tatabányai rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.