http://minalunk.hu Nyomtatás
 
2019-06-11 14:36

Lopással és garázdasággal is gyanúsítják a kisbéri férfit

|

(A kép illusztráció!)
Lopás és garázdaság miatt is kihallgattak egy férfit a kisbéri nyomozók.
Egy lakatlan kisbéri házba ment be a garázsajtót benyomva egy 35 éves helyi férfi 2019 májusában. G. Arnold kutatott a lakásban, ahonnan egy tabletet, készpénzt és ékszereket is eltulajdonított. A kisbéri nyomozók egy hónapon belül azonosították és elfogták az elkövetőt, akit június 7-én lopás vétség elkövetése miatt hallgattak ki gyanúsítottként.

A férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését. Kihallgatásán elmondta a rendőröknek, hogy a lopott pénzt elköltötte, a tabletet pedig egy közeli számítógépes boltban eladta. A nyomozók a gépet az üzletben megtalálták és lefoglalták, majd visszaadták a tulajdonosnak.


G. Arnold június 10-én újra a rendőrök látószögébe került, amikor szokatlan módon akarta elintézni egy korábbi nézeteltérését egy ismerősével. A gyanúsított, amikor meglátta a sértettet, odament az autójához és rugdosni kezdte, amelynek következtében a jármű megrongálódott. A férfit még aznap gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók garázdaság vétség elkövetése miatt.A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság  közleménye Hozzászólás beküldéséhez lépjen be felhasználónevével. Amennyiben még nem regisztrált felhasználó, itt regisztrálhat!

Bővebben kifejtené véleményét? Írását küldje el szerkesztőségünk e-mail címére.