http://minalunk.hu Nyomtatás
 
2019-05-27 14:48

Egy hétvége, két siker!

|

Fárasztó, ámde annál sikeresebb hétvégén van túl Kovács Brayen Dominik. a hat éves móri motorversenyző.  Mindkét napon bizonyíthatta tehetségét.
Május 25-én szombaton Pécsen rendezték a magyar Endurocross harmadik fordulóját. Nagyon kemény, poros  pályán rajtoltak.. A felvezető kör után tönkre ment Brayaen motorján a hátsó fék, ezért a rajt előtt kaptak két percet, hogy kitaláljanak valamit.

Gyorsan motort cseréltek, az egész ácsi csapat segített  a jeladót, számot a másik motorról átszerelni. A hátsó kerék cseréjére már nem volt idő, így egy nem oda való gumival állt rajthoz.

Még így is dobogós lett, a 3 helyen végzett.


Másnap rendezték Zombán a Congen kupasorozat második fordulóját. A kitűnően előkészített pályán nagy reményekkel indultak. Soha nem  járt még ott Brayen, de megtetszett neki a pálya. Ez meg is látszott a későbbi eredményen. A szabadedzésen a legjobb érte el.

A rajt is jól sikerült neki.    Sokáig csatázott egy kis román versenyzővel, de végül mindkét futamban első lett.

Köszönetet mondanak az ácsi Motoracing Team csapatnak, Kerner László edzőnek, támogatóiknak a sikeres felkészülésért. Portálunkat a kisfiú édesapja, Kovács Gábor tájékoztatta.

 

 

 

Hozzászólás beküldéséhez lépjen be felhasználónevével. Amennyiben még nem regisztrált felhasználó, itt regisztrálhat!

Bővebben kifejtené véleményét? Írását küldje el szerkesztőségünk e-mail címére.