http://minalunk.hu Nyomtatás
 
2019-05-30 19:32

Praxis túrán volt a móri 6-os körzet

|

Dr. Nagy Lenke, a 6. számú felnőtt háziorvosi körzet háziorvosa - jó szokásához híven - ezúttal is élménydús programot szervezett. A nap eseményeit osztotta meg velünk:
Ezeket írta:

2019 évi  praxis túránk a lenyűgöző Cuha völgybe vezetett.
 
Hihetetlenül szép , igazi túraidőnk volt (azok után, hogy több hetes esőzés , borongós idő után nagyon nem is mertünk jó időben reménykedni) !!
 
26 fővel és Kormi kutyával indultunk el autókkal Mórról Zircig. Itt vonatra szálltunk és csodálatos erdős részeken, alagutakon át érkeztünk meg Vinyére, ahonnan gyalogszerrel vágtunk neki a több, mint 5 km-es távnak.
 
Utunk kalandos volt, mert 8, de az is lehet, hogy 10 - elég sebes folyású, és az elmúlt hetek esőzései miatt  igen magas vízállású - gázlón kellett több ízben átkelnünk.

Végén már volt, aki cipőkíméletből mezítláb kelt át, s volt, akit átvittek . 
 
Közben maratoni bicikliverseny zajlott,  néhány órán keresztül meg kellett osztoznunk az ösvényen a biciklizőkkel, akik nagyon bátran és ügyesen keltek át a gázlókon.

Csak az volt a meglepetés, amikor a versenyzők velünk egy időben keltek át sebes iramban a vízen , mert akkor bizony kaptunk a nyakunkba  mi is belőle.

A körzetünkhöz tartozókon kívül a Mocorgók móri  egyesülete és a magyaralmási Asszonytorna tagjai is csatlakoztak.
 
Nagyon köszönöm a résztvevőknek, hogy Velünk tartottak, részvételükkel, kitartásukkal, vidámságukkal emelték a túra hangulatát!
 
 
                          Dr. Nagy Lenke 6. sz körzetHozzászólás beküldéséhez lépjen be felhasználónevével. Amennyiben még nem regisztrált felhasználó, itt regisztrálhat!

Bővebben kifejtené véleményét? Írását küldje el szerkesztőségünk e-mail címére.