Dr. Ravasz Ferenc, állatorvos, Mór, Mór környéke, kutya, macska, házi kedvencek, oltások, chip, szűrővizsgálatok, állat útlevél, ambuláns, labor, ultrahang, röntgen, műtő, kiszállás

Vállalkozások - Mór

Dr. Ravasz Ferenc - Állatorvosi Rendelő

Állatorvos

8060 Mór, Wekerle Sándor u. 6.
Tel: 06-30/723-9837 Fax: E-mail: ravaszdoki@freemail.hu
Honlap: www.ravaszdoki.atw.hu

1986-ban végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen Budapesten. 2011 óta Kisállatgyógyász Szakállatorvosi végzettséggel is rendelkezem. Az Alföldön kezdtem dolgozni, nagyüzemi telepeken, ekkoriban ez volt a természetes. Rengeteg volt a beteg nagyállat, a "térdnél kisebb"páciens ritka.

 

A rendszerváltás után korán érződni kezdett a változás, és én egyébként is szívesen foglalkoztam már korábban is kisállatokkal, olyannyira, hogy a környék első rendelőjét mi csináltuk és mi kezdtük igazán ezen állatok műtéti kezelését is. Már a kezdeteknél tudtuk, csak átmeneti az Alföldi kirándulás, vissza akartunk jönni a Dunántúlra. Jó hosszúra sikerül kiruccanás volt, 23 év után tértünk vissza.

 

Móron az első rendelőnket a Dózsa Gy. utcában nyitottuk meg 2010. decemberében. Kedves kis hely volt, de tényleg kicsi.

 

2016-ra úgy éreztük, a tervezett fejlesztéseket csak akkor tudjuk végrehajtani, ha nagyobb helyre költözünk. Hosszas keresgélés után találtunk rá a mostani Wekerle utcai épületre. Elég sokáig húzódott az átépítés, aminek többnyire a mai magyar építőipar volt az oka.

 

2016. szeptember 13-án aztán sikeres költözés után megnyílt a jelenlegi rendelőnk, ami túlzás nélkül minden igény kielégít. Tágas, világos, jól felszerelt. Saját házi laborral, jól felszerelt műtővel, ultrahanggal és rövidesen röntgennel rendelkezünk.

 

A rendelőt a feleségemmel együtt visszük, akivel 1986 óta vagyunk házasok. Ő Győrben született, óvodapedagógus, de mivel a középiskolát a győri állategészségügyi szakközépiskolában végezte, a rendelői munkát is kiválóan el tudja látni.

 

Három lányunk közül már csak a legkisebb él velünk, a többiek kirepültek. Tavaly a család bővült egy fiú unokával is.

 

Én gyerekkorom óta tudatosan állatorvosnak készültem, nem volt más alternatíva. Kedvenc állatom a kutya, lehetőleg minél kisebb fajta, valamint a szarvasmarha, több mint húsz évig foglalkoztam velük, ez nem múlik el nyomtalanul a lélekben.

 

Szeretek kiszállásokat csinálni, hiszen több évig ez rendszeres volt az életemben. Különösen a csókakői és balinkai hívások kedvesek számomra a táj gyönyörűsége miatt.

 

Ha valaki rászánja magát egy kedvenc beszerzésére, mindenek előtt tudjon meg róla a lehető legtöbbet, szerintem bármelyik állatorvos kolléga szívesen ad tanácsokat ezzel kapcsolatban. Tudni kell, mit várhatunk majd tőle, és ezért nekünk milyen áldozatokat kell hozni.

 

                                          

                                                                     Dr. Ravasz Ferenc

 

 

Szolgáltatások:
 

Előzetes időpont egyeztetés telefonon is lehetséges!

 

 • Állat útlevél kiállítása
 • Ambuláns betegellátás
 • Mikrochip beültetés
 • Szaktanácsadás:
  • Szülészeti kezelések
  • Védőoltások
  • Műtétek
 • Szűrővizsgálatok:
  • Macska FeLV , FIV
  • Kutya bőrféreg
  • Parazitológiai
  • Bőrgyógyászati
Rendelési idő:
 

Hétfő 15-19


Kedd 15-19


Szerda 15-19


Csütörtök 15-19


Péntek 15-19


Szombat 09-12


Vasárnap Zárva!

 

 


Kapcsolódó linkek, hivatkozások