• Molnár Sport
 • GeszlerPince
 • Öreg Prés Étterem
 • VizivilágHétkuti
 • SzeletBurkTegla
 • Hirdessen Minálunk

Rovatok:

Komárom-Esztergom megye Oroszlány Képviselő testület

Fejlesztési hitelről is döntöttek

"Többek között egy 390 millió Ft összegű hitelfelvételről is tárgyalt a képviselő-testület keddi ülésén, amit város- és település-rehabilitációra, óvoda bővítésre, műszaki felújításra és korszerűsítésre, valamint közutak, hidak építésére, felújítására javasolt felhasználni az előterjesztő.
tovább »

Ezeken a helyeken bővítenék idén a városi térfigyelő kamerarendszert

(A kép illusztráció)
Oroszlány Város Képviselő-testülete június 25-i ülésén a térfigyelő kamerarendszer további fejlesztéséről is tárgyal.
tovább »

Helyi közügyek: ezúttal ezek lesznek napirenden

(A kép illusztráció)
Oroszlány Képviselő-testülete 2019. június 25-én  (kedden) 16.00 órakor tartja soron következő ülését, ahol egyebek mellett közút korszerűsítéséről, védőoltásról, kamerarendszer fejlesztéséről és több más témáról tárgyalnak.
tovább »

Ezekről tárgyaltak, ezekről döntöttek

"Tizenegy napirendi pont megtárgyalása várta a képviselő-testületet a kedd délutáni ülésén.
tovább »

A helyi gyermekvédelemről

"Legutóbbi ülésén a képviselő-testület elfogadta az önkormányzat 2018-ban végzett gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatainak ellátásáról szóló beszámolót.
tovább »

Támogatások: sport, egészségügy, tűzoltóság

"Sport, egészségügyi, valamint a tűzoltóságnak nyújtott támogatásokról is döntött legutóbbi ülésén a képviselő-testület.
tovább »

Most ezekről döntöttek

"Több mint egytucat napirendi pont megtárgyalása várta a képviselő testületet kedd délutáni ülésén.
tovább »

6 milliárd forint - elfogadták a város 2019. évi költségvetését

"A város költségvetésének főösszege (a bevételek és kiadások értéke) több, mint 6 milliárd forint, pontosan 6 018 millió Ft.
tovább »

Helyi közügyek: ezúttal ezek lesznek napirenden

(A kép illusztráció)
Oroszlány Képviselő-testülete 2019. február 12-én  (kedden) 16.00 órakor tartja soron következő ülését, ahol egyebek mellett  a város ez évi költségvetéséről és több más témáról tárgyalnak.
tovább »

Szigorítják a városi ösztöndíjrendszert

"Az önkormányzat képviselő-testülete célul tűzte ki a város középiskoláiba beiratkozók számának növelését és azt, hogy a helyi ipari parkban dolgozó szakemberek jelentős része oroszlányi képzést kapjon.
tovább »

Ezek lesznek napirenden Oroszlányon

(A kép illusztráció)
Oroszlány Képviselő-testülete 2019. január 22-én  (kedden) 16.00 órakor tartja soron következő ülését, ahol egyebek mellett  tanulmányi ösztöndíjakról, hulladékszállításról, gyermekintézmények nyári nyitvatartási rendjéről, és több más témáról tárgyalnak.
tovább »

Ideiglenesen költözik az Átmeneti Otthon

(Korábbi kép!)
"Rendkívüli üléssel kezdte munkáját csütörtök délután a város képviselő-testülete, amin egyetlen napirendi pont megvitatása várta a döntéshozókat: a Szociális Szolgálat Családok Átmeneti Otthonának ideiglenes elhelyezése.
tovább »

Jövőre 2,6 milliárdos iparűzési adóbevételllel számolnak

"Több mint egytucat téma került a képviselő-testület ez évi utolsó ülésén a döntéshozók elé, melyek között legfontosabbként megkezdődött a 2019-es költségvetés előkészítése.
tovább »

Aktuális helyi ügyek

(a kép illusztráció)
Oroszlány Képviselő-testülete 2018. december 11-én  (kedden) 16.00 órakor tartja soron következő ülését, ahol egyebek mellett egészségügyi alapellátási körzetekről, a jövő évi költségvetés előkészítéséről, a város egészségügyi programjáról és sok más ügyről tárgyalnak:


tovább »

Így változik a helyi járatok menetrendje

"Tizenhét napirendi pont megtárgyalása várta kedden a képviselő-testület tagjait, melyek között kiemelt figyelem kísérte a tervezett új evezős centrum kialakítását, illetve a jövő évi autóbusz menetrend és viteldíj változásait.
tovább »

Helyi közügyek: ezúttal ezek lesznek napirenden

(a kép illusztráció)
Oroszlány Képviselő-testülete 2018. november 27-én (kedden) 16.00 órakor tartja soron következő ülését, ahol egyebek mellett helyi autóbuszjáratokról, az ápolási intézetről, lakbérekről és sok más ügyről tárgyalnak:
tovább »

Ezekről is döntöttek

(Fotó:oroszlany.hu)

"Több mint egy tucat napirendi pont szerepelt a képviselő-testület keddi ülésén, a legvitatottabb pedig az volt, amely az oroszlányi labdarúgás infrastrukturális fejlesztéséről szólt a Chudik Lajos Sportlétesítményben.


tovább »

Ezek lesznek terítéken

Oroszlány Képviselő-testülete 2018. október 16-án (kedden) 16.00 órakor tartja soron következő ülését, ahol egyebek mellettparkoló, út, járdafelújításról, az oroszlányi labdarúgásról, a tűzoltóságról és sok más témáról tárgyalnak:
tovább »

Félmilliárddal nőtt a város költségvetése

Közel félmilliárd forinttal emelkedik a költségvetés főösszege, ami az Önkormányzat és az NKM Nemzeti Közművek Zrt. között létrejött részvény adásvételi szerződés alapján érkezett a város számlájára – hangzott el többek között a képviselő-testület keddi ülésén.
tovább »

Helyi közügyek: ezúttal ezek lesznek napirenden

Oroszlány Képviselő-testülete 2018. szeptember 18-án (kedden) 16.00 órakor tartja soron következő ülését, ahol egyebek mellett településfejlesztésről, ingatlanokról, a volt moziról és sok más ügyről tárgyalnak:
tovább »

Közmeghallgatást tartanak Oroszlányban

A lakosság és a helyben érdekelt szervezetek képviselői a helyi közügyeket érintő kérdéseket és javaslatot tehetnek.
tovább »

Lakossági fórumot tartanak Oroszlányban

(a kép illusztráció)

A lakossági fórum témája: Népekbarátsága - Irinyi tengely III. ütem (Április és Havasi M. utcák közötti szakasz) közlekedésfejlesztési beruházás ismertetése.


tovább »

Kerékpárút, turisztika, streetball pálya...

"Tizenegy napirendi pontot tárgyalt rendkívüli, csütörtök délelőtti ülésén a képviselő-testület, köztük kettőt zárt ülés keretében.
tovább »

Helyi közügyek: ezúttal ezek lesznek napirenden

Oroszlány Képviselő-testülete 2018. június 26-án (kedden) 16.00 órakor tartja soron következő ülését, ahol egyebek mellett közétkeztetésről, a gimnáziumról, a volt moziról és sok más ügyről tárgyalnak:
tovább »

Ezekről volt szó

(fotó:oroszlany.hu)

Közel negyven téma szerepelt a két ülés közötti beszámolót is beleszámítva a képviselő-testület keddi ülésének napirendjén. Az előterjesztések elsősorban gazdasági, pénzügyi területeket öleltek fel, de számot adtak éves tevékenységükről az önkormányzat alapította cégvezetők, és a rendőrség képviselői is.


tovább »

Helyi közügyek: ezekről tárgyalnak

Oroszlány Képviselő-testülete 2018. május 29-én (kedden) 16.00 órakor tartja soron következő ülését, ahol egyebek mellett a város közbiztonságáról, kitüntetésekről, kerékpárútról, járda felújításokról és sok más ügyről tárgyalnak:
tovább »

Ezekre a helyekre tervezik új térfigyelő kamerák kihelyezését

Oroszlány Képviselő-testülete 2018. április 24-i ülésén a térfigyelő kamerarendszert érintő fejlesztésekről is tárgyal.
tovább »

Helyi közügyek: ezekről lesz szó

Oroszlány Képviselő-testülete 2018. április 24-én (kedden) 16.00 órakor tartja soron következő ülését, ahol egyebek mellett a térfigyelő kamerarendszer fejlesztéséről, helyi közlekedésről, és sok más ügyről tárgyalnak:
tovább »

Újranyitják az óvodát a faluban

(a kép illusztráció)

Három napirendi pont került a képviselő-testület csütörtöki, rendkívüli ülésén a döntéshozók elé, a legnagyobb érdeklődésre azonban az óvodai, bölcsődei férőhelybővítéssel kapcsolatos téma számíthatott.


tovább »

Helyi közügyek: ezekről lesz szó

Oroszlány Képviselő-testülete 2018. március 27-én (kedden) 16.00 órakor tartja soron következő ülését, ahol egyebek mellett óvodai és bölcsődei bővítésről,  az  Oroszlányi Szakorvosi és Ápolási Intézetről és sok más témáról tárgyalnak:
tovább »

Ezekről volt szó

Tizenöt pontban foglalta össze az elmúlt hetek eseményeit Lazók Zoltán polgármester a képviselő-testület keddi ülésére.
tovább »

Javaslatok Oroszlány helyi közútjainak forgalmi rendje módosításával kapcsolatban

A város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 27-én - egyebek mellett - Oroszlány Város Önkormányzata helyi közútjainak forgalmi rendjéről is tárgyal.
tovább »

Ezúttal ezekről tárgyalnak

Oroszlány Képviselő-testülete 2018. február 27-én (kedden) 16.00 órakor tartja soron következő ülését, ahol egyebek mellett a város közútjainak forgalmi rendjéről, a tűzoltóság működési költségeihez való hozzájárulásról, az OKSZÍK beszámolójáról és sok más témáról tárgyalnak:
tovább »

Elfogadták a város idei költségvetését

(korábbi kép - oroszlany.hu)

Az intézményhálózat, a városüzemeltetés működőképességének folyamatos, magas színvonalú megtartása, a város fejlődését elősegítő, elbírálás alatt álló vagy már megkezdett pályázatok eredményes menedzselése, új pályázatok további előkészítése és lebonyolítása a kiemelt gazdasági szereplőkkel, valamint az adóbevételek növelése érdekében szoros együttműködés a vállalkozásokkal – ezek a legfőbb célkitűzései Oroszlány 2018-as költségvetésének, amit hétfőn tárgyalt a képviselő-testület.


tovább »

Helyi közügyek: ezekről tárgyalnak

(fotó:oroszlany.hu)

Oroszlány Képviselő-testülete 2018. február 12-én (HÉTFŐN) 16.00 órakor tartja soron következő ülését, ahol egyebek mellett a város éves költségvetését tárgyalják, de más témákat is megvitatnak:


tovább »

Gyorsan végeztek

Döntő többségében a képen látható egyetértés kísérte a keddi képviselő-testületi ülést, így nem csoda, hogy alig háromnegyed óra alatt végeztek a döntéshozók a 12 napirendi ponttal.
tovább »

Várhatóan helyettesítés lesz az oroszlányi X. számú felnőtt háziorvosi körzetben

Oroszlány Képviselő-testülete soron következő testületi ülésén a X. számú felnőtt háziorvosi körzetről is tárgyal.
tovább »

Megszűnik az egyik alpolgármesteri tisztség

Oroszlány Város Képviselő-testülete január 23-i ülésén - egyebek mellett - alpolgármesteri tisztség megszüntetéséről is tárgyal.  Erről olvashat:
tovább »

Helyi közügyek: ezekről lesz szó

Oroszlány Képviselő-testülete 2018. január 23-án (kedden) 16.00 órakor tartja soron következő ülését, ahol egyebek közt felnőtt háziorvosi körzetről, településképi arculati kézikönyvről, alpolgármesteri tisztségről és sok más témáról tárgyalnak.
tovább »

Nem fogadták el a koncepciót

Tizenkét munkaülést tervez 2018-ban a kéviselő-testület, de a felgyorsult világot jelzi, hogy mind gyakrabban kerül sor rendkívüli ülés összehívására, amelyeket természetesen nem lehet előre dátumozni.
tovább »

Magyar Kultúra Napjától Előszilveszterig, Eddától Halott Pénzig - 2018. évi Ünnepi programterv

Oroszlány Képviselő-testületének december 12-i ülésén - egyebek mellett - a 2018. évi ünnepi programokról is szó lesz.
tovább »

Ezekről az ügyekről tárgyalnak

Oroszlány Képviselő-testülete 2017. december 12-én (kedden) 16.00 órakor tartja soron következő ülését, ahol egyebek közt a jövő évi ünnepi rendezvényekről, a Bányászati Múzeum idei önkormányzati fejlesztéseiről és sok más témáról tárgyalnak.
tovább »

Üléseztek

Három téma került a képviselők elé a péntek délelőtti, rendkívüli ülésen: a Szervezeti és Működési Szabályzatról (SZMSZ), valamint a helyi adókról szóló rendelet módosítása, illetve (zárt ülésen) az ingatlanvagyonnal kapcsolatos döntések.
tovább »

Nem szavazták meg a polgármester jutalmát

Érdemes részletesen átböngészni a képviselő-testület keddi ülésének anyagát a város weboldalán, mert a 21 napirendi pont között több olyan is van, amelyik közvetlenül érinti a település lakosságának mindennapi életét.
tovább »

Ezekről lesz szó

Oroszlány Képviselő-testülete 2017. november 21-én (kedden) 16.00 órakor tartja soron következő ülését, ahol egyebek közt út, parkoló és járdaépítésről, helyi autóbusz viteldíjról, és sok más témáról tárgyalnak.
tovább »

Rendkívüli ülés: ezekről tárgyalnak

Rendkívüli ülést tart Oroszlány Város Képviselő-testülete 2017. október 30-án (hétfőn) 16.00 órakor, ahol egyebek közt az iskolai körzetekről, önkormányzati lakásokról és más témákról is tárgyalnak.
tovább »

Üléseztek

Két, a lakosság közbiztonságát közvetlenül érintő téma is szerepelt – többek között – a képviselő-testület keddi ülésén, ahol több mint egy tucat napirendi pontot vitattak meg a döntéshozók.
tovább »

Így módosulhat a helyi közutak forgalmi rendje

(fotó:oroszlany.hu)

Oroszlány Képviselő-testülete október 17-i ülésén a helyi közutak forgalmi rendjének módosításáról is tárgyal:


tovább »

Helyi közügyek: ezekről lesz szó

Oroszlány Képviselő-testülete 2017. október 17-én (kedden) 17.30 órakor tartja soron következő ülését, ahol egyebek közt közutak forgalmi rendjéről, a sportcsarnokról, a tűzoltók tevékenységéről, polgárőrségről és sok más témáról tárgyalnak.
tovább »

Ezekről tárgyalnak az oroszlányi képviselők

Oroszlány Képviselő-testülete 2017. szeptember 19-én (kedden) 16.00 órakor tartja soron következő ülését, ahol egyebek közt külterületi helyek elnevezéséről, felnőtt háziorvosi körzetről, az Oroszlányi Tudományos és Technológiai Parkról és sok más témáról tárgyalnak.
tovább »
Rovat legfrissebb hírei
 • Fejlesztési hitelről is döntöttek »
 • Ezeken a helyeken bővítenék idén a városi térfigyelő kamerarendszert »
 • Helyi közügyek: ezúttal ezek lesznek napirenden »
 • Ezekről tárgyaltak, ezekről döntöttek »
 • A helyi gyermekvédelemről »
 • Támogatások: sport, egészségügy, tűzoltóság »
 • Most ezekről döntöttek »
 • 6 milliárd forint - elfogadták a város 2019. évi költségvetését »
 • Helyi közügyek: ezúttal ezek lesznek napirenden »
 • Szigorítják a városi ösztöndíjrendszert »
  • FlajszSirko
  • Kormendisirko
  • Palló
  • Balla Gumi
  • MalmasAgrar
  • Cserépkályha
  • Jobb hirdessen