• Molnár Sport
 • AMETISZT Könyvelőiroda
 • VizivilágHétkuti
 • Öreg Prés Étterem
 • GeszlerPince
 • SzeletBurkTegla
 • Hirdessen Minálunk

Rovatok:

Komárom-Esztergom megye Oroszlány Képviselő testület

Aktuális helyi ügyek

(a kép illusztráció)
Oroszlány Képviselő-testülete 2018. december 11-én  (kedden) 16.00 órakor tartja soron következő ülését, ahol egyebek mellett egészségügyi alapellátási körzetekről, a jövő évi költségvetés előkészítéséről, a város egészségügyi programjáról és sok más ügyről tárgyalnak:


tovább »

Így változik a helyi járatok menetrendje

"Tizenhét napirendi pont megtárgyalása várta kedden a képviselő-testület tagjait, melyek között kiemelt figyelem kísérte a tervezett új evezős centrum kialakítását, illetve a jövő évi autóbusz menetrend és viteldíj változásait.
tovább »

Helyi közügyek: ezúttal ezek lesznek napirenden

(a kép illusztráció)
Oroszlány Képviselő-testülete 2018. november 27-én (kedden) 16.00 órakor tartja soron következő ülését, ahol egyebek mellett helyi autóbuszjáratokról, az ápolási intézetről, lakbérekről és sok más ügyről tárgyalnak:
tovább »

Ezekről is döntöttek

(Fotó:oroszlany.hu)

"Több mint egy tucat napirendi pont szerepelt a képviselő-testület keddi ülésén, a legvitatottabb pedig az volt, amely az oroszlányi labdarúgás infrastrukturális fejlesztéséről szólt a Chudik Lajos Sportlétesítményben.


tovább »

Ezek lesznek terítéken

Oroszlány Képviselő-testülete 2018. október 16-án (kedden) 16.00 órakor tartja soron következő ülését, ahol egyebek mellettparkoló, út, járdafelújításról, az oroszlányi labdarúgásról, a tűzoltóságról és sok más témáról tárgyalnak:
tovább »

Félmilliárddal nőtt a város költségvetése

Közel félmilliárd forinttal emelkedik a költségvetés főösszege, ami az Önkormányzat és az NKM Nemzeti Közművek Zrt. között létrejött részvény adásvételi szerződés alapján érkezett a város számlájára – hangzott el többek között a képviselő-testület keddi ülésén.
tovább »

Helyi közügyek: ezúttal ezek lesznek napirenden

Oroszlány Képviselő-testülete 2018. szeptember 18-án (kedden) 16.00 órakor tartja soron következő ülését, ahol egyebek mellett településfejlesztésről, ingatlanokról, a volt moziról és sok más ügyről tárgyalnak:
tovább »

Közmeghallgatást tartanak Oroszlányban

A lakosság és a helyben érdekelt szervezetek képviselői a helyi közügyeket érintő kérdéseket és javaslatot tehetnek.
tovább »

Lakossági fórumot tartanak Oroszlányban

(a kép illusztráció)

A lakossági fórum témája: Népekbarátsága - Irinyi tengely III. ütem (Április és Havasi M. utcák közötti szakasz) közlekedésfejlesztési beruházás ismertetése.


tovább »

Kerékpárút, turisztika, streetball pálya...

"Tizenegy napirendi pontot tárgyalt rendkívüli, csütörtök délelőtti ülésén a képviselő-testület, köztük kettőt zárt ülés keretében.
tovább »

Helyi közügyek: ezúttal ezek lesznek napirenden

Oroszlány Képviselő-testülete 2018. június 26-án (kedden) 16.00 órakor tartja soron következő ülését, ahol egyebek mellett közétkeztetésről, a gimnáziumról, a volt moziról és sok más ügyről tárgyalnak:
tovább »

Ezekről volt szó

(fotó:oroszlany.hu)

Közel negyven téma szerepelt a két ülés közötti beszámolót is beleszámítva a képviselő-testület keddi ülésének napirendjén. Az előterjesztések elsősorban gazdasági, pénzügyi területeket öleltek fel, de számot adtak éves tevékenységükről az önkormányzat alapította cégvezetők, és a rendőrség képviselői is.


tovább »

Helyi közügyek: ezekről tárgyalnak

Oroszlány Képviselő-testülete 2018. május 29-én (kedden) 16.00 órakor tartja soron következő ülését, ahol egyebek mellett a város közbiztonságáról, kitüntetésekről, kerékpárútról, járda felújításokról és sok más ügyről tárgyalnak:
tovább »

Ezekre a helyekre tervezik új térfigyelő kamerák kihelyezését

Oroszlány Képviselő-testülete 2018. április 24-i ülésén a térfigyelő kamerarendszert érintő fejlesztésekről is tárgyal.
tovább »

Helyi közügyek: ezekről lesz szó

Oroszlány Képviselő-testülete 2018. április 24-én (kedden) 16.00 órakor tartja soron következő ülését, ahol egyebek mellett a térfigyelő kamerarendszer fejlesztéséről, helyi közlekedésről, és sok más ügyről tárgyalnak:
tovább »

Újranyitják az óvodát a faluban

(a kép illusztráció)

Három napirendi pont került a képviselő-testület csütörtöki, rendkívüli ülésén a döntéshozók elé, a legnagyobb érdeklődésre azonban az óvodai, bölcsődei férőhelybővítéssel kapcsolatos téma számíthatott.


tovább »

Helyi közügyek: ezekről lesz szó

Oroszlány Képviselő-testülete 2018. március 27-én (kedden) 16.00 órakor tartja soron következő ülését, ahol egyebek mellett óvodai és bölcsődei bővítésről,  az  Oroszlányi Szakorvosi és Ápolási Intézetről és sok más témáról tárgyalnak:
tovább »

Ezekről volt szó

Tizenöt pontban foglalta össze az elmúlt hetek eseményeit Lazók Zoltán polgármester a képviselő-testület keddi ülésére.
tovább »

Javaslatok Oroszlány helyi közútjainak forgalmi rendje módosításával kapcsolatban

A város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 27-én - egyebek mellett - Oroszlány Város Önkormányzata helyi közútjainak forgalmi rendjéről is tárgyal.
tovább »

Ezúttal ezekről tárgyalnak

Oroszlány Képviselő-testülete 2018. február 27-én (kedden) 16.00 órakor tartja soron következő ülését, ahol egyebek mellett a város közútjainak forgalmi rendjéről, a tűzoltóság működési költségeihez való hozzájárulásról, az OKSZÍK beszámolójáról és sok más témáról tárgyalnak:
tovább »

Elfogadták a város idei költségvetését

(korábbi kép - oroszlany.hu)

Az intézményhálózat, a városüzemeltetés működőképességének folyamatos, magas színvonalú megtartása, a város fejlődését elősegítő, elbírálás alatt álló vagy már megkezdett pályázatok eredményes menedzselése, új pályázatok további előkészítése és lebonyolítása a kiemelt gazdasági szereplőkkel, valamint az adóbevételek növelése érdekében szoros együttműködés a vállalkozásokkal – ezek a legfőbb célkitűzései Oroszlány 2018-as költségvetésének, amit hétfőn tárgyalt a képviselő-testület.


tovább »

Helyi közügyek: ezekről tárgyalnak

(fotó:oroszlany.hu)

Oroszlány Képviselő-testülete 2018. február 12-én (HÉTFŐN) 16.00 órakor tartja soron következő ülését, ahol egyebek mellett a város éves költségvetését tárgyalják, de más témákat is megvitatnak:


tovább »

Gyorsan végeztek

Döntő többségében a képen látható egyetértés kísérte a keddi képviselő-testületi ülést, így nem csoda, hogy alig háromnegyed óra alatt végeztek a döntéshozók a 12 napirendi ponttal.
tovább »

Várhatóan helyettesítés lesz az oroszlányi X. számú felnőtt háziorvosi körzetben

Oroszlány Képviselő-testülete soron következő testületi ülésén a X. számú felnőtt háziorvosi körzetről is tárgyal.
tovább »

Megszűnik az egyik alpolgármesteri tisztség

Oroszlány Város Képviselő-testülete január 23-i ülésén - egyebek mellett - alpolgármesteri tisztség megszüntetéséről is tárgyal.  Erről olvashat:
tovább »

Helyi közügyek: ezekről lesz szó

Oroszlány Képviselő-testülete 2018. január 23-án (kedden) 16.00 órakor tartja soron következő ülését, ahol egyebek közt felnőtt háziorvosi körzetről, településképi arculati kézikönyvről, alpolgármesteri tisztségről és sok más témáról tárgyalnak.
tovább »

Nem fogadták el a koncepciót

Tizenkét munkaülést tervez 2018-ban a kéviselő-testület, de a felgyorsult világot jelzi, hogy mind gyakrabban kerül sor rendkívüli ülés összehívására, amelyeket természetesen nem lehet előre dátumozni.
tovább »

Magyar Kultúra Napjától Előszilveszterig, Eddától Halott Pénzig - 2018. évi Ünnepi programterv

Oroszlány Képviselő-testületének december 12-i ülésén - egyebek mellett - a 2018. évi ünnepi programokról is szó lesz.
tovább »

Ezekről az ügyekről tárgyalnak

Oroszlány Képviselő-testülete 2017. december 12-én (kedden) 16.00 órakor tartja soron következő ülését, ahol egyebek közt a jövő évi ünnepi rendezvényekről, a Bányászati Múzeum idei önkormányzati fejlesztéseiről és sok más témáról tárgyalnak.
tovább »

Üléseztek

Három téma került a képviselők elé a péntek délelőtti, rendkívüli ülésen: a Szervezeti és Működési Szabályzatról (SZMSZ), valamint a helyi adókról szóló rendelet módosítása, illetve (zárt ülésen) az ingatlanvagyonnal kapcsolatos döntések.
tovább »

Nem szavazták meg a polgármester jutalmát

Érdemes részletesen átböngészni a képviselő-testület keddi ülésének anyagát a város weboldalán, mert a 21 napirendi pont között több olyan is van, amelyik közvetlenül érinti a település lakosságának mindennapi életét.
tovább »

Ezekről lesz szó

Oroszlány Képviselő-testülete 2017. november 21-én (kedden) 16.00 órakor tartja soron következő ülését, ahol egyebek közt út, parkoló és járdaépítésről, helyi autóbusz viteldíjról, és sok más témáról tárgyalnak.
tovább »

Rendkívüli ülés: ezekről tárgyalnak

Rendkívüli ülést tart Oroszlány Város Képviselő-testülete 2017. október 30-án (hétfőn) 16.00 órakor, ahol egyebek közt az iskolai körzetekről, önkormányzati lakásokról és más témákról is tárgyalnak.
tovább »

Üléseztek

Két, a lakosság közbiztonságát közvetlenül érintő téma is szerepelt – többek között – a képviselő-testület keddi ülésén, ahol több mint egy tucat napirendi pontot vitattak meg a döntéshozók.
tovább »

Így módosulhat a helyi közutak forgalmi rendje

(fotó:oroszlany.hu)

Oroszlány Képviselő-testülete október 17-i ülésén a helyi közutak forgalmi rendjének módosításáról is tárgyal:


tovább »

Helyi közügyek: ezekről lesz szó

Oroszlány Képviselő-testülete 2017. október 17-én (kedden) 17.30 órakor tartja soron következő ülését, ahol egyebek közt közutak forgalmi rendjéről, a sportcsarnokról, a tűzoltók tevékenységéről, polgárőrségről és sok más témáról tárgyalnak.
tovább »

Ezekről tárgyalnak az oroszlányi képviselők

Oroszlány Képviselő-testülete 2017. szeptember 19-én (kedden) 16.00 órakor tartja soron következő ülését, ahol egyebek közt külterületi helyek elnevezéséről, felnőtt háziorvosi körzetről, az Oroszlányi Tudományos és Technológiai Parkról és sok más témáról tárgyalnak.
tovább »

Közmeghallgatás lesz Oroszlányban

Oroszlány Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2017. szeptember 26. (kedd) 17.30 órakor KÖZMEGHALLGATÁST tart, amelyen a lakosság és a helyben érdekelt szervezetek képviselői a helyi közügyeket érintő kérdéseket és javaslatot tehetnek.
tovább »

Egyre több gyerek születik a városban

Örvendetesen növekszik a születések száma Oroszlányban, amit a számok is bizonyítanak. Míg öt évvel ezelőtt 170 újszülöttet regisztráltak, addig tavaly már 202 új apróság jött világra – olvasható a szerdai rendkívüli testületi ülés egyik előterjesztésében.
tovább »

Napirenden: óvodai, bölcsődei bővítés, központi orvosi ügyelet...

Rendkívüli ülést tart Oroszlány Város Képviselő-testülete augusztus 30-án (szerdán) 16.00 órakor, ahol egyebek közt óvodai és bölcsődei bővítésről, a központi orvosi ügyeletről, továbbá más témákról is tárgyalnak.
tovább »

14 milliót kapnak a tűzoltók

(fotó:oroszlany.hu)

Két napirendi pont szerepelt a képviselő-testület pénteki, rendkívüli ülésének napirendjén.


tovább »

Lakossági fórum Oroszlányban

(fotó:oroszlany.hu)

2017. szeptember 5-én kedden 17.00 órakor a Polgármesteri Hivatal, I. emeleti tárgyalójában.


tovább »

"Leromlott városi területek rehabilitációja" - 300 milliós pályázat

(fotó:oroszlany.hu)

Oroszlány Város Képviselő-testülete augusztus 25-i rendkívüli ülésén a "Leromlott városi területek rehabilitációja" című pályázati kiírásra benyújtandó pályázattal is foglalkozik.


tovább »

Új körforgalom, hulladékudvar...

Rendkívüli üléssel kezdte a nyári szünet utáni munkát csütörtökön a képviselő-testület. Többek között szó volt az önkormányzati érdekeltségű gazdasági társaságok összevonásáról, vagyis a Varikont Kft-nek és a LÜN Kft-nek az Oroszlányi Ingatlankezelő és Hasznosító Zrt. keretein belül megvalósítandó integrációjáról.
tovább »

Helyi közügyek: ezekről lesz szó

Rendkívüli ülést tart Oroszlány Város Képviselő-testülete augusztus 17-én (csütörtökön) 16.00 órakor, ahol egyebek mellett városi közlekedésfejlesztésről, a Bányászati Múzeumról és hulladékudvarról is tárgyalnak:
tovább »

Magánszemélyek is hozzájárulhatnak

A 80 éves oroszlányi bányászat emlékére Szent Borbála szobor készítéséről döntött az önkormányzat.
tovább »

Ezekkel korszerűsödhet a város gépparkja

(a képek illusztrációk)

Rendkívüli ülést tart Oroszlány Város Képviselő-testülete június 6-án (csütörtökön), ahol a A VARIKONT Szolgáltató Kft. 2017. évi tervezett beruházásairól is tárgyalnak:


tovább »

Ezekről tárgyalnak az oroszlányi képviselők

Oroszlány Képviselő-testülete 2017. június 27-én (kedden) 16.00 órakor tartja soron következő ülését, ahol egyebek közt az OSZ Zrt.-nél keletkezett hátralékokról, az ebrendészeti telepről, kitüntetési javaslatokról, Bányásznapról és sok más témáról tárgyalnak.
tovább »

Ezekről tárgyalnak az oroszlányi képviselők

Oroszlány Képviselő-testülete 2017. május 30-án (kedden) 16.00 órakor tartja soron következő ülését, ahol egyebek közt a város közbiztonsági helyzetéről, városi tuladonú cégek tevékenységéről, kitüntetésekről, közétkeztetésről és sok más témáról tárgyalnak.
tovább »

A helyi gyermekvédelemről

A tavalyi év utolsó napján 19.029 (9.271 férfi, 9.758 nő) állandó lakója volt Oroszlánynak, közülük a 18 év alatti gyermekek száma 3.410 fő, azaz a lakosság 17,9% -a – olvasható abban az átfogó értékelésben, amit a helyi önkormányzat 2016. évi gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatainak ellátásáról készített Szemző Ildikó osztályvezető és Baráth Domonkos, a szociális szolgálat vezetője.
tovább »
Rovat legfrissebb hírei
 • Aktuális helyi ügyek »
 • Így változik a helyi járatok menetrendje »
 • Helyi közügyek: ezúttal ezek lesznek napirenden »
 • Ezekről is döntöttek »
 • Ezek lesznek terítéken »
 • Félmilliárddal nőtt a város költségvetése »
 • Helyi közügyek: ezúttal ezek lesznek napirenden »
 • Közmeghallgatást tartanak Oroszlányban »
 • Lakossági fórumot tartanak Oroszlányban »
 • Kerékpárút, turisztika, streetball pálya... »
  • Balla Gumi
  • Palló
  • FlajszSirko
  • Kormendisirko
  • Cserépkályha
  • MalmasAgrar
  • Jobb hirdessen