• Molnár Sport
 • GeszlerPince
 • Öreg Prés Étterem
 • VizivilágHétkuti
 • SzeletBurkTegla
 • Hirdessen Minálunk

Rovatok:

Komárom-Esztergom megye Oroszlány Üzleti élet

Egyesül az oroszlányi távhőszolgáltató és a fűtőmű

Az NKM Oroszlányi Szolgáltató Zrt. honlapján tette közzé alábbiakat:
tovább »

Közel húszezer napelemet telepítenek Környén

(A kép illusztráció!)
A magyar tulajdonú Eurotrade Zrt. kedden elhelyezte öt megwattos napelemparkjának alapkövét Környén. A nyolc hektáros, saját területre szeptember végéig közel húszezer napelemtáblát telepítenek.
tovább »

Óriási cipő- és ruhavásár Móron a Munkaruházati és Barkács Szaküzletben

AKCIÓ  2019. április 1-től 11-ig! Az alábbi termékeket kínálja vásárlóinak kedvezménnyel a szaküzlet:
tovább »

Itt a tavasz! Széles nyári gumi választékkal és szolgáltatásaival várja a Balla Gumiszervíz Oroszlányban

Itt a tavasz, melegszik az idő, ezzel együtt az útfelület is. Ilyenkor már érdemes körülnézni, hol milyen nyári gumit találunk!
tovább »

Vége a sztrájknak, megállapodtak a Wescastban

(A kép illusztráció - Korábbi fotó az Ipari Parkról)
A ma reggel megkezdett sztrájk eredményre vezetett, a Wescast Zrt. és a helyi Vasas alapszervezet megállapodott a 2019. évi béremelésről, így a háromnaposra meghirdetett sztrájk véget ért - adta hírül honlapján és Facebook oldalán a Vasas Szakszervezeti Szövetség.
tovább »

Három napos sztrájk az oroszlányi Wescastban

Reggel nyolc órától három napos sztrájk kezdődött kedden a kipufogó öntvényeket készítő, kínai tulajdonú Wescast Hungary Autóipari Zrt. 1200 dolgozót foglalkoztató  oroszlányi üzemében. Egy műszak sem veszi fel a munkát és a munkások hétvégén sem mennek be a gyárba dolgozni - tájékoztatta a Vasas Szakszervezeti Szövetség alelnöke kedden az MTI-t.
tovább »

A Magyar Telekom a BorgWarner Oroszlány Kft. telephelyén 4G alapú ipari hálózatot épít ki

(Korábbi kép - MTI fotó)
Az 5G technológia 2019-ben valósággá válik, a Deutsche Telekom telepíti első 150 ötödik generációs antennáját hat európai országában - jelentette be Claudia Nemat, a Deutsche Telekom technológiáért és innovációért felelős igazgatósági tagja hétfőn a barcelonai Mobil világkongresszuson (Mobile World Congress - MWC).

tovább »

Még nem szereltette fel? Széles téli gumi választékkal várja idén is az oroszlányi Balla Gumiszerviz!

Decembert írunk, vannak  fagyok is, egyre csúszósabbá válnak az utak... Aki még nem tette, hasznos felszereltetnie a téli gumit - ha nincs, ajánlatos beszerezni.
tovább »

Az oroszlányi BorgWarner az amerikai vállalat második legnagyobb gyára világszerte

Jövőre, a magyar gazdaságtörténetben először, az autóipar termelési értéke meg fogja haladni a 10 ezer milliárd forintot - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön New Yorkban annak kapcsán, hogy a kormány stratégiai megállapodást köt a turbófeltöltőket gyártó, amerikai BorgWarner vállalattal, amely a világ legnagyobbjai közé tartozik az ágazatban.
tovább »

Jótékony célokra fordítják az elismeréssel együtt járó pénzt

"Hetedik alkalommal ünnepelt dolgozóival és vendégeivel a BorgWarner Turbo Systems Kft. szerda délután oroszlányi gyárában. Az ok pedig, hogy ismét 1 millió munkaórát teljesítettek üzemi baleset nélkül.
tovább »

Bányásznapi vásár és vendéglátás - felhívás

"Oroszlány Város Önkormányzata (2840 Oroszlány, Rákóczi F. u. 78. Tel.: 34/361-444.) az Oroszlányi Közösségi Színtér és Könyvtárral közösen megrendezésre kerülő Bányásznapi rendezvény keretében szabadtéri vendéglátás (étel és ital árusítása) és vásár számára is lehetőséget biztosít.
tovább »

Átadták a megyei gazdasági díjakat - Oroszlány is elhozott egyet

Az átlagon felüli teljesítményt nyújtó vállalkozásokat, illetve egy intézményt, és egy ipari parkot tüntettek ki a legrangosabb megyei elismeréssel: a Megye Gazdaságáért Díjjal. Idén nyolc kategóriában hirdettek eredményt, és különdíjat is megszavazott a megyei közgyűlés, és a testületet segítő szakmai zsűri.
tovább »

Díjakat nyert a tatabányai INTERSPAR

(fotó:spar.hu)
Az Élelmiszer magazin idén negyedik alkalommal hirdette meg az „Az Év Boltja” versenyt. A szakmai zsűri által hipermarket kategóriában a tatabányai INTERSPAR-nak odaítélt „Az Év Boltja 2018” díj annak elismerése, hogy az árukínálat, a fenntarthatóság, a szolgáltatások színvonala és az üzlet belső kialakítása tekintetében a tatabányai hipermarket a kategóriája legkiválóbbja.
tovább »

Itt a tavasz! Széles nyári gumi választékkal és szolgáltatásaival várja a Balla Gumiszervíz Oroszlányban

Itt a tavasz, melegszik az idő, ezzel együtt az útfelület is. Ilyenkor már érdemes körülnézni, hol milyen nyári gumit találunk!
tovább »

4,2 milliárd forintból épül meg Tatán a legújabb INTERSPAR

Mintegy 5200 négyzetméteres új hipermarket építését jelentette be a SPAR. A környezetkímélő technológiákkal megtervezett INTERSPAR várhatóan 2019 nyarán nyílik meg Tatán. A 34. magyarországi INTERSPAR 68 munkahelyet teremt majd.
tovább »

Logisztikai csarnokot és éttermet adott át a Transintertop Környén

(fotó:Facebook/Transintertop Kft)

A nemzetközi szállítmányozást végző Transintertop Kft. környei telephelyén másfél milliárd forintos beruházással új logisztikai csarnokot, egy éttermet és egy benzinkutat adott át - tájékoztatott a társaság értékesítési vezetője.


tovább »

Világszínvonalú termékek az oroszlányi Ipari Parkból

Oroszlány és térsége, az egykori bányászváros a bányászat, és a hozzákapcsolódó nehézipar visszaszorulása miatt a rendszerváltást követően válságba került és jelentős gazdasági szerkezetváltáson ment keresztül.
tovább »

Újjászületett a tatabányai INTERSPAR

November végétől modernebb és szebb INTERSPAR várja a tatabányai vásárlókat. A hipermarket teljes körű felújítása során olyan új kényelmi szolgáltatások is helyet kaptak, mint a hideg- és melegételeket kínáló SPAR toGo étterem.
tovább »

Emelkedő ingatlanárak, munkaerőhiány, növekvő iparűzési adóbevétel...

Helyi vállalkozók, ipari parki cégvezetők, vezető munkatársak fogadták el a meghívást az önkormányzat hagyományos vállalkozói estjére csütörtökön.
tovább »

Négy oroszlányi az első ötszázban

Jobb évük volt tavaly a magyarországi nagyvállalatok tulajdonosainak, mint a vállalataiknak. Miközben az 500 legnagyobb cég árbevétele szerény 1,5 százalékkal nőtt, a nyereségük 44 százalékkal lett nagyobb az egy évvel korábbinál – olvasható a HVG-ben közzétett 500-as toplistán.


tovább »

Térségi Foglalkoztatási Stratégia készült

Elkészítette az önkormányzat a térség Foglalkoztatási Stratégia és Akcióterv című anyagát, amit Árva Ferenc, a Varikont Kft. munkatársa ismertetett az Oroszlányi Járási Foglalkoztatási Paktum legutóbbi ülésén.
tovább »

Még nem szereltette fel? Széles téli gumi választékkal várja idén is az oroszlányi Balla Gumiszerviz!

November van, közelegnek a fagyok is, egyre csúszósabbá válnak az utak... Aki még nem tette, hasznos felszereltetnie a téli gumit - ha nincs, ajánlatos beszerezni.
tovább »

85 milliárd forintból fejlesztette gyárát Tatabányán a Bridgestone

Befejezte fejlesztési programját és felavatta 85 milliárd forintos beruházással kibővített tatabányai üzemét a Bridgestone. A ma, Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke jelenlétében felavatott fejlesztéssel a világ legnagyobb abroncs- és gumitermék-gyártójának magyar leányvállalata megkétszerezte gyárának alapterületét, évi 1,8 millióról 3,6 millió abroncsra növelte gyártókapacitását, valamint megháromszorozta munkavállalóinak számát.
tovább »

Zenon-GE-Suez

A francia szennyvízkezelő, a Suez Environnement és a kanadai Caisse de Dépôt et Placement du Québec nyugdíjalap-kezelő 3,4 milliárd dollárért készpénzben megvásárolta a General Electric (GE) vízkezeléssel foglalkozó üzletágát - erősítette meg az MTI.
tovább »

Eladó ingatlan

Akár részletre is, személyre szabott egyedi konstrukcióval! Egyösszegű fizetés esetén kedvezmény!
tovább »

Az Oroszlányi Tudományos és Technológiai Park 2016. évi működéséről

(fotó:oroszlany.hu)

Oroszlány Város Önkormányzatának képviselő-testülete 2017. szeptember 19-i ülésén tárgyalta az oroszlányi Tudományos és Technológia Park 2016. évi működésével kapcsolatos tájékoztatót.


tovább »

Ipari Park: jelentős fejlődés

(fotó:oroszlany.hu)

Oroszlány Városa pályázatot nyújtott be a „Tudományos és Technológiai Park” cím elnyerésére 2016. novemberében, amelyet a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatott. Ezzel a park további megnevezése: „Oroszlányi Tudományos és Technológiai Park” lett, amellyel újabb forráslehetőségek nyílhatnak meg nemcsak az együttműködő cégek, de az önkormányzat számára is – olvasható abban a beszámolóban, amit kedden fogadott el a képviselő-testület.


tovább »

Felavatták az új csarnokot

Csütörtökön avatták fel a Glastronic cég új, 1200 négyzetméteres gyártócsarnokát az oroszlányi Tudományos és Technológiai Parkban - tájékoztatott Németh Gábor alpolgármester.
tovább »

Nyitnak

File Beáta jegyző jelenlétében avatták fel azt az új, helyi vállalkozók által megálmodott kereskedelmi egységet, amit a városháza földszinti, főútra néző részén alakítottak ki.
tovább »

Energia a napfényből Oroszlányban

Egy oroszlányi és egy felsőzsolcai fotovoltaikus erőmű létesítéséhez összesen több mint 6 milliárd forint támogatást kap a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (Kehop) keretében az MVM Hungarowind Szélerőmű Üzemeltető Korlátolt Felelősségű Társaság - az erről szóló kormányhatározat hétfőn jelent meg a Magyar Közlönyben.
tovább »

Ipari parki cégek - már ennyien vannak

(Forrás: Varikont Kft.)
2016. év végére az ipari parkban termelő tevékenységet, szolgáltatást végző cégek száma 24.
tovább »

Megújul a tatabányai INTERSPAR

Több mint 2,5 milliárd forintból modernizálja a SPAR Magyarország a tatabányai INTERSPAR áruházat. A 2000-ben megnyitott hipermarket az átalakítás alatt zárva tart, a vásárlók várhatóan december elején vehetik ismét birtoka a kívül-belül megszépült, bővülő szolgáltatásokkal újranyitó áruházat.
tovább »

Bányásznapi vásár és vendéglátás - felhívás

Oroszlány Város Önkormányzata az Oroszlányi Közösségi Színtér és Könyvtárral közösen megrendezésre kerülő Bányásznapi rendezvény keretében szabadtéri vendéglátás (étel és ital árusítása) és vásár (termékek árusítása) számára is lehetőséget biztosít.
tovább »

Hatszáz új munkahelyet teremt a BorgWarner Oroszlányban

Az amerikai BorgWarner három oroszlányi üzemében három év alatt 600 új munkahelyet teremt, 15 milliárd forintos beruházással - mondta a turbófeltöltőket gyártó üzem ügyvezető igazgatója.
tovább »

A Szőnyeg Sziget aktuális akciója

Itt a lakásfelújítások igazi időszaka! No, persze ez azoknak is szól, akik most építkeznek:
tovább »

Újabb csarnok épül

Újabb csarnokkal bővül az Oroszlányi Tudományos és Technológiai Park.


tovább »

Nagyberuházás Oroszlányban

Stratégiai megállapodást kötött kedden Csungkingban Magyarország a Bohong-csoporttal, amely a világ legnagyobb kipufogógyártója - mondta el az MTI-nek telefonon Kínából Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.
tovább »

Tatabányán készül a Bridgestone legújabb gumiabroncsa

Tatabányán készül a Bridgestone legújabb gumiabroncsa, amellyel defekt esetén akár 80 km is megtehető 80 km/órás sebességgel.
tovább »

Új gyártócsarnokkal bővül a Wescast Hungary Autóipari Zrt.

(Wescast Hungary Autóipari Zrt. – csarnokfejlesztés)
Újabb csarnokbővítésre kerül sor az Oroszlányi Tudományos és Technológiai Parkban. A beruházás a Wescast Hungary Auróipari Zrt.-nél történik, ahol egy 6300 m2-es megmunkáló üzemcsarnokkal növelik gyárépületüket.
tovább »

Itt a tavasz! Széles nyári gumi választékkal és szolgáltatásaival várja a Balla Gumiszervíz Oroszlányban

Itt a tavasz, melegszik az idő, ezzel együtt az útfelület is. Ilyenkor már érdemes körülnézni, hol milyen nyári gumit találunk!
tovább »

Új csarnoképülettel bővül a Glastronic Hungary Kft.

A Glastronic Hungary Kft. várhatóan 2017. július végéig birtokba veheti a jelenleg építés alatt álló 1169 m2-es üzemcsarnokot.
tovább »

A BorgWarner jótékony célra fordítja a díjjal járó összeget

Nem túlzott tavaly februárban Bogár Attila, a BorgWarner Turbo üzletágának ügyvezető igazgatója, amikor a négymillió balesetmentes üzemóra alkalmából megrendezett ünnepségen megjósolta az ötmilliós álomhatár elérését, hiszen már akkor 4,7 milliónál tartottak.
tovább »

Ipari Park, elkerülő út, kerékpárút...

Az Oroszlányi Ipari Parkban – a 2016. évi bővítésig - 14 cég végzett termelő-, illetve szolgáltató tevékenységet, ahol 2015. végéig közel 130 Mrd Ft értékben fektettek be a vállalkozások. A felépített üzemcsarnokok és egyéb kiszolgáló épületek területe közel 120 ezer négyzetméter.
tovább »

Tatabánya: növekedési terveihez alakítja bérrendszerét a Bridgestone

(Bridgestone abroncs készül Tatabányán - Sajtófotó)
Három év alatt akár 40%-os bérnövekedést tesz lehetővé a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. új bérrendszere, amelyet azért dolgozott ki és vezetett be a vállalat, hogy a 2020-ra négyszeresére bővülő gyártókapacitással párhuzamosan a mostani, közel 800 fős személyi állományát is a terveknek megfelelően tudja növelni. Az új bérrendszer a vállalat jelenlegi és leendő munkatársainak kiszámítható, szakmailag és anyagilag is tervezhető karriermodellt biztosít a régóta szakemberhiánnyal szembesülő Komárom-Esztergom megyei térségben. A Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. néhány éven belül a cégcsoport európai hálózatának első számú termelőközpontja kíván lenni.
tovább »

Webáruházat nyitott az oroszlányi Nante Munkavédelmi Áruház - itt válogathat

(a kép illusztráció)
Több alkalommal találkozhattak itt az oroszlányi Nante Munkavédelmi Áruház ajánlataival, híreivel. Legújabb hírük:
tovább »

December 7-től új neve van az Ipari Parknak

Támogatta a „Tudományos és Technológiai Park” (TTP) cím elnyerésére irányuló pályázat elkészítését május végi ülésén az oroszlányi képviselő-testület, és erre a célra a 2016. évi költségvetésében 4,5 millió forintot biztosított.
tovább »

Kitüntetést kapott BorgWarner igazgatója

Nagyszerű éven van túl a magyar gazdaság, ám komoly feladatok állnak a vállalkozók előtt annak érdekében, hogy nőjön az ország versenyképessége – ebben egyetértettek a 18. Vállalkozók Napján felszólalók pénteken, a fővárosi rendezvényen. Demján Sándor, a VOSZ elnöke szerint ehhez fontos lenne, hogy megvalósuljon a közszféra létszámcsökkentése.
tovább »

Adventi Napok: az oroszlányi Nante Munkavédelmi Áruház ajánlatai

Az oroszlányi Nante Munkavédelmi Áruház aktuális kínálatai:
tovább »

Fejlődik az Ipari Park, de fontosak a helyi kisvállalkozások is

Több mint félszázan fogadták el a meghívást, s vettek részt csütörtökön Oroszlány vállalkozói estjén, aminek elsődleges célja – a tájékozódás mellett – az ismerkedés, a személyes párbeszéd, a kapcsolatok elmélyítése.
tovább »

34 milliárd forintos beruházással bővít Tatabányán a Becton Dickinson

Az amerikai Becton Dickinson orvostechnológiai vállalat 34 milliárd forintos beruházással bővíti tatabányai üzemét, amelyhez a kormány 2,7 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást ad- jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter sajtótájékoztatón Budapesten.
tovább »
Rovat legfrissebb hírei
 • Egyesül az oroszlányi távhőszolgáltató és a fűtőmű »
 • Közel húszezer napelemet telepítenek Környén »
 • »
 • Itt a tavasz! Széles nyári gumi választékkal és szolgáltatásaival várja a Balla Gumiszervíz Oroszlán »
 • Vége a sztrájknak, megállapodtak a Wescastban »
 • Három napos sztrájk az oroszlányi Wescastban »
 • A Magyar Telekom a BorgWarner Oroszlány Kft. telephelyén 4G alapú ipari hálózatot épít ki »
 • Még nem szereltette fel? Széles téli gumi választékkal várja idén is az oroszlányi Balla Gumiszerviz »
 • Az oroszlányi BorgWarner az amerikai vállalat második legnagyobb gyára világszerte »
 • Jótékony célokra fordítják az elismeréssel együtt járó pénzt »
  • FlajszSirko
  • Kormendisirko
  • Palló
  • Balla Gumi
  • MalmasAgrar
  • Cserépkályha
  • Jobb hirdessen