• Molnár Sport
 • AMETISZT Könyvelőiroda
 • VizivilágHétkuti
 • Öreg Prés Étterem
 • GeszlerPince
 • SzeletBurkTegla
 • Hirdessen Minálunk

Rovatok:

Komárom-Esztergom megye Oroszlány Sport

Ő is Oroszlányból indult: Regedei Csaba

(Regedei Csaba - Forrás:wikipedia, fotó: Pilise Gábor)Néhány alkalommal olyan Oroszlányon vagy a környéken született, ide származott, életének egy szakaszát itt töltő emberekkel foglalkozunk, esetleg sokat tettek a városért, valami jelentőset alkottak itt:


tovább »

Oroszlányi mazsorettek sikere

<span class="&quot;_3oh-" _58nk"="">(Fotó:Hébé Művészeti Iskola)
Szép sikert értek el az oroszlányi mazsorettek:
tovább »

Cselgáncs sikerek

Szombaton a Serdülő Országos Bajnokságot rendezték meg Siklóson, amire 360 előnevezés érkezett. Az OJC 3 versenyzőt indított, közülük Pinke Zsófiának sikerült pontszerző V. helyen végeznie.
tovább »

Oroszlányi súlyemelő sikerek

Javarészt a húsz éven aluliak sikerét hozta a súlyemelők országos bajnokságának első napja Szombathelyen.
tovább »

Mindketten dobogósok

"A hétvégén került megrendezésre a Magyar Egyetemisták és Főiskolások Országos Bajnoksága (MEFOB). Az Oroszlányi Judo Club 2 versenyzője indult a 250 fős mezőnyben, melyben két kategóriában hirdettek győztest: profi és amatőr.
tovább »

Mindenki éremmel tért haza

"Ismét remekeltek hétvégén a Városi Súlyemelő és Erőemelő Egyesület fiataljai, akik Zalaegerszegen vettek részt a Kiss Róbert egyéni súlyemelő emlékversenyen.
tovább »

Fejlámpával, maskarában...

"Mintegy negyvenen gyűltek össze szerda este a főtéren, hogy Halloween ünnepét közös futással köszöntsék, méghozzá fejlámpával, többen maskarában, s nem utolsó sorban vidámsággal.
tovább »

Egy tucatnál több éremmel jöttek haza

"Az Oroszlányi Judo Club versenyzéssel ünnepelte a Judo Világnap-ját (október 28.) Koroncón, egy meghívásos verseny keretében. Az alapító Kano Dzsigoro (Jigoro Kano) professzor születésnapja alkalmából megtartott esemény célja, hogy megünnepeljék a judo szeretetét, és megismertessék az emberekkel a sportágat.
tovább »

Oroszlányi karatés sikerek

"Tizenharmadik alkalommal került megrendezésre a hétvégén az IJKA Országos Nyílt Stílus Bajnokság Tatabányán.
tovább »

Ezúttal is érmekkel tértek haza

"Zalaegerszeg adott otthont a Diák "A" korcsoportosok (2006.) Országos Bajnokságának. Az ország minden egyesülete jelen volt az év legfontosabb versenyén.
tovább »

Újabb érmek

"Az Oroszlányi Judo Club versenyzői újabb érmeket szereztek az elmúlt két hétvégén.
tovább »

Szükségessé vált oroszlányi labdarúgás infrastrukturális fejlesztése

(Forrás:wikimedia.org - Fotó:Globetrotter19)

A Városi Önkormányzat Képviselő-testületének október 16-i ülésére készült előterjesztések között szerepel a Az oroszlányi labdarúgás infrastrukturális fejlesztése a Chudik Lajos Sportlétesítményben.


tovább »

Barangolás a Vértes Belsejében

Barangolja be velünk a Vértesi Natúrpark legcsodálatosabb részeit a Vértes belsejében!
tovább »

Csehországból hozták az aranyérmeket

"Fantasztikus sikerrel szerepeltek az Oroszlányi Judo Club versenyzői a hétvégén Csehországban – mondta el Izsáki Erika, az egyesület elnökétől.
tovább »

Két versenyről hozták az aranyakat

"Büszke lehet tanítványaira Likerecz Attila szövetségi utánpótlás vezető és Bagócs János tréner, ami azt is jelenti, kiváló utánpótlásnevelés folyik a Városi Súlyemelő és Erőemelő Egyesületben.
tovább »

Sport, játék és szórakozás - Képgalériával

"Tizenhárom évvel ezelőtt, az uszoda előtti téren rendezték meg első alkalommal a város sportegyesületeinek bemutatkozó rendezvényét, a Sportfesztivált. Az esemény hamar kinőtte magát, hiszen a következő évben már a Malom-tó melletti területen várták a sport iránt érdeklődőket, ahogyan tették ezt vasárnap is.
tovább »

Sportok fesztiválja Oroszlányon, színpadi programokkal

(A kép illusztráció)

2018. október 7-én vasárnap 8.00-20.00 óra között Oroszlányban.


tovább »

Paksról hozták az érmeket

"Az Oroszlányi Judo Club versenyzői az elmúlt hétvégén a paksi Atom Kupa Nemzetközi Judo Versenyen vettek részt.
tovább »

Féltucat bajnoki cím, és további oroszlányi sikerek

Huszonnyolc egyesület, több mint száz sportolója küzdött két napon keresztül az érmekért a Gárdonyi Sportcentrumban a súlyemelők országos junior versenyén.
tovább »

I. Henkel futás Környén

Bár szeptember 21-én még bíztak az égiek kegyeiben a másnapi, I. Henkel futás szervezői, szombat reggelre alaposan beborult az ég, a csatornáit is megnyitotta, és egy ideig még a szél sem kímélte a tömegsport rendezvény résztvevőit a környei tó partján.
tovább »

Prima Közönségdíjas az OSE Lions

(Archív kép)

"A VOSZ Komárom-Esztergom Megyei Szervezete idén 14. alkalommal hirdette meg a Megyei Prima Díjakat. A jelölési folyamat során a szakmai zsűri a VOSZ megyei elnökségével közösen 85 javasoltból választotta ki a 10 jelöltet, akik között sport kategóriában ott volt az Oroszlányi Sport Egylet LIONS kosárlabdacsapata is.


tovább »

Oroszlányi SZE - Ózdi FC

2018. szeptember 23-án (vasárnap) 15.00 órakor Oroszlányban:
tovább »

Sikeresen szerepeltek az oroszlányiak

"Három osztrák, egy cseh, egy szlovák és 14 hazai judo egyesület részvételével rendezte meg az Oroszlányi Judo Club az őszi időszak első versenyét szeptember első hétvégéjén.
tovább »

Oroszlányi sikerek

"Kecskemét adott otthont a hétvégén a férfi, női serdülő és ifjúsági súlyemelő Országos Bajnokságnak, amit szép eredménnyel zártak az oroszlányi versenyzők – tájékoztatott Bagócs János.
tovább »

Felavatták a pályát

"Bodnár Péter, az MKOSZ főtitkára is tiszteletét tette Oroszlány új streetball pályájának pénteki avatóünnepségén, amelyen Beck Ferenc, az OSE elnöke köszöntötte a jelenlévőket, köztük Lazók Zoltán polgármestert és File Beáta jegyzőt, illetve a képviselő-testület több tagját.
tovább »

Híres Oroszlányiak - Földi Csilla

(Az olimpiai bajnok Földi Imre a hatszoros Európa-bajnok lányával, Földi Csillával. Fotó: JochaPress.hu)
Néhány alkalommal olyan Oroszlányon vagy a környéken született, ide származott, esetleg életének egy szakaszát itt töltő emberekkel foglalkozunk akik sokat tettek a városért, valami jelentőset alkottak itt:
tovább »

Bányásznapi Oroszlány Rallye 2018.

2018. augusztus 18-19-én Oroszlányban, illetve Oroszlány és Pusztavám között.
tovább »

Átszáguldott a mezőny Oroszlányon

A legnagyobb magyar kerékpárverseny, a Tour de Hongrie augusztus 14-én rajtolt. A nemzetközi mezőny 6 versenynap alatt, 10 megyét érintve összesen 865 kilométert tesz meg a kazincbarcikai befutóig.
tovább »

VI. Oroszlányi Csilletoló Verseny

(Korábbi kép)

2018. szeptember 1-én szombaton 9.00 órakor Oroszlányban a 68. Bányásznap keretében.


tovább »

"Kerékpározz egy bringáért" - Bányásznapi tekerés a tekergőkkel

2018. szeptember 1-én szombaton 12.00 órától, indulás: OKSZÍK, Szent Borbála tér.
tovább »

32. Nemzetközi Bányász Kupa Oroszlányban

2018. szeptember 1-én 10.30 órától Oroszlányban.
tovább »

Nemzetközi kerékpárverseny helyszíne lesz Oroszlány, Bokod, Majk

(Sajtófotó - tourdehongrie.hu, Bellus Áron, 2017.)
Az augusztus 14-én rajtoló Tour de Hongrie kerékpáros körverseny 195 országban lesz látható.
tovább »

Oroszlányi SZE - Wati-Kecskéd KSK

2018. augusztus 8-án (szerda) 18.00 órakor Oroszlányban:
tovább »

Oroszlányiak Milánóban

"Egy héten keresztül vetélkedtek az olaszországi Milánóban az utánpótláskorú súlyemelők. A tizenkilenc fős delegációban négy oroszlányi tehetség is helyet kapott.
tovább »

Súlyemelő tábor

"Huszonegy leendő bajnok számára tart naponta két-két edzést a héten Bagócs János a Chudik Lajos sporttelep közelmúltban megújult súlyemelőtermében.
tovább »

A kecskédiek győztek

Már tavaly is népes, 57 fős mezőny gyűlt össze a Környei Horgász Egyesület által a Nemzetiségi és Sörfesztivál részeként meghirdetett versenyre a tóparton, idén, július 7-én még ezt is megfejelték, hiszen 59-en telepedtek ki reggel, várva a kapásra. A szép számú nevezést később Török Mihály elnök úgy summázta, hogy az egyesület tagságának a harmada horgászott.
tovább »

Kosárlabda gála

"Kecskeméten indult útjára júniusban a Decathlon B33 TOUR 2018-as sorozata. A 3×3 válogatottakat felvonultató, ezer EUR pénzdíjas felnőtt férfi és női kosárlabdagála hazai döntőjére Oroszlányban került sor a hétvégén.
tovább »

Streetball Oroszlányon

"Idén sorozatban hetedik alkalommal, Kőbánya, Békéscsaba és Veszprém után, Oroszlány adott otthont szombaton a 26. Streetball Challenge küzdelmeinek.
tovább »

5 nap alatt a Balaton körül

Ha minden a tervek szerint halad, június 26-án este 8 óra körül visszaérkezik Balatonalmádiba a tatabányai Barnáné Susa Éva és Dani Marianna, valamint az oroszlányi Tóth Tímea. Oda, ahonnan június 22-én elindultak, hogy 5 nap alatt gyalog megkerüljék a Balatont.
tovább »

Jótékonykodtak is

Három pályán, több mint egy tucat csapat focizott szombaton a Gárdonyi sportcentrumban a IV. Pápai Zsolt emléktornán, amit jótékonysági céllal rendeztek meg a szervezők.
tovább »

Bronzérmesek

Atlasz Geodézia  megyei I. osztály bronzérmes csapata: Oroszlányi SZE.

tovább »

Olimpiai bajnokok vendégségben

Három olimpikont is köszönthettünk pénteken városunkban, akiket Lazók Zoltán polgármester fogadott a sportcsarnok konferenciatermében.
tovább »

Oroszlányi győzelmek, dobogós helyek

(Fotó:oroszlany.hu)

Jól megy a szekere ökölvívóinknak, hiszen a közelmúltban három rangos eseményen is tiszteletet parancsoló eredményeket értek el.


tovább »

Hazai győzelem született a tornán - Képgalériával

Aggódó tekintetek pásztázták az eget péntek délelőtt a műfüves pályán, ahol hét csapat tagjai gyülekeztek, hogy összemérjék erejüket a harmadik alkalommal megrendezett Rendvédelmi Kupa küzdelemsorozatán.
tovább »

Érmeket is hoztak

Az Oroszlányi Judo Club versenyzői Diák "A" Diák "B" Országos Diákolimpián vettek részt Zalaegerszegen a hétvégén.
tovább »

Érmek Ausztriából

Az ausztriai Zeltwegben nemzetközi diák-serdülő-ifjúsági versenyen indultak hétvégén az Oroszlányi Judo Club sportolói. A kétnapos megmérettetésre 17 országból 638 nevezés érkezett.
tovább »

Sportcentrum a kocsma helyén

Az önkormányzat költségvetésében kiemelt helyet foglal el a sport, az egészséges életmód támogatása, és jó érzéssel tölt el, hogy mind több magánvállalkozás is fantáziát lát abban, hogy a város lakóinak lehetőséget nyújtson egészsége megőrzéséhez, a mindennapi testedzés biztosításához -
tovább »

A második helyről várják a folytatást

A legutóbbi forduló eredménye hazai pályán:
tovább »

Megújult edzőterem várja a súlyemelőket

Harmincnégymillió forintba került a súlyemelők edzőtermének teljes felújítása, amelynek avatóünnepségén Lazók Zoltán polgármester köszöntötte a megjelent sportolókat, sportvezetőket és vendégeket csütörtök délután, akik között ott volt Czunyiné Bertalan Judit országgyűlési képviselő mellett Dobos Imre szövetségi elnök és Takács Mária főtitkár is.
tovább »

Ő is Oroszlányban született: Hanzlik János

(Balról a harmadik a hátsó sorban Hanzlik János - forrás:mob.hu, fotó:Szívós László)
Néhány alkalommal olyan Oroszlányon vagy a környéken született, ide származott, esetleg életének egy szakaszát itt töltő emberekkel foglalkozunk akik sokat tettek a városért, valami jelentőset alkottak itt:
tovább »
Rovat legfrissebb hírei
 • Ő is Oroszlányból indult: Regedei Csaba »
 • Oroszlányi mazsorettek sikere »
 • Cselgáncs sikerek »
 • Oroszlányi súlyemelő sikerek »
 • Mindketten dobogósok »
 • Mindenki éremmel tért haza »
 • Fejlámpával, többen maskarában... »
 • Egy tucatnál több éremmel jöttek haza »
 • Oroszlányi karatés sikerek »
 • Ezúttal is érmekkel tértek haza »
  • Balla Gumi
  • Palló
  • FlajszSirko
  • Kormendisirko
  • Cserépkályha
  • MalmasAgrar
  • Jobb hirdessen