http://minalunk.hu Nyomtatás
 
2019-01-01 09:14

Előszilveszter tizedszer - Képgalériával

|

"Igazi késő őszi idő fogadta az év utolsó előtti napján a főtérre kilátogatókat: volt eső, és szél, valamint többszáz ember, kiváló hangulatban.
A Silhouette balett ABBA showműsora nyitotta a művelődési központ tizedik alkalommal megrendezett előszilveszteri buliját, amit hatalmas LED falon is követhettek az érdeklődők.

Az előzetes beharangozóhoz képest egy taggal kevesebben, csak hárman léptek színpadra a Régió zenekar tagjai, ami meglátszott a produkción is, de a csalódást feledtette Csocsesz, aki hatalmas hangulatot varázsolt a szabadtéri színpad előtti térre.


Nagy várakozás előzte meg a kolozsvári USNK nevű rapegyüttest, hiszen a duó nyerte az idei X-Faktor zenei tehetségkutató műsort, s a fiúk nem is okoztak csalódást.


Ezt követően Betty Love, az Irie Maffia, s nem utolsó sorban B.Tóth László retro discoja szórakoztatta Oroszlány és a térség lakóit a tizedik előszilveszteren.


Az esemény képeit IDE KATTINTVA tekintheti meg!"

Forrás:oroszlany.hu Hozzászólás beküldéséhez lépjen be felhasználónevével. Amennyiben még nem regisztrált felhasználó, itt regisztrálhat!

Bővebben kifejtené véleményét? Írását küldje el szerkesztőségünk e-mail címére.