• DrLendvai
 • VizivilágHétkuti
 • Öreg Prés Étterem
 • Geszler
 • SzeletBurkTegla
 • Hirdessen Minálunk
 • drkokenyes

Rovatok:

Fejér megye Székesfehérvár Üzleti élet

Újabb elektromosautó-töltőállomás létesül Székesfehérváron

(A kép illusztráció)
Keretmegállapodást írt alá a Nemzeti Közművekhez tartozó NKM Mobilitás Kft. a Decathlon áruházak tulajdonosával, a társaság az áruházlánc 12 parkolójában összesen 26 elektromosautó-töltőállomást helyez üzembe az év végéig.

tovább »

Megnyílt a Starbucks Székesfehérváron

(Fotó:OKK)
Sokan nagyon várták már: ma délelőtt megnyílt a Starbucks kávézó az Alba Plázában. A város – valamint a megye és a Dunántúl – első ilyen üzletében jelenleg tizenöten dolgoznak, és várják a betérőket.
tovább »

Elektromos buszokat fognak gyártani Székesfehérváron

(Fotó:OKK)
Székesfehérvár főterén mutatta be az IKARUS és a CRRC magyarországi bejegyzésű vegyesvállalata az Electrobus Europe Zrt. az első, kínai-magyar kooperációban készült tisztán elektromos meghajtású buszát.
tovább »

Fejér megye: négy fehérvári cég az első tízben az éves árbevétel alapján

(Korábbi kép - OKK Fehérvár)
Dinamikusan nő és válságálló Fejér megye gazdasága - mondta a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke szerdán az MTI-nek.

tovább »

Székesfehérváron nyit üzletet a Starbucks

Az idén még három üzletet nyit az amerikai Starbucks kávézólánc Magyarországon, a két pesti és egy székesfehérvári üzlet megnyitásával mintegy 50-nel nő a cég dolgozóinak létszáma, és 27 kávézója lesz - közölte a cég az MTI-vel.
tovább »

A Videoton vállalatcsoport idei árbevétele elérheti a 188 milliárd forintot

(Fotó:OKK)
A Videoton idei árbevétele várhatóan eléri a 188 milliárd forintot - jelentette be vállalatcsoport elnök-vezérigazgatója pénteken Székesfehérváron, a cég évzáró rendezvényén.
tovább »

"Zöld piac" a Jancsárkertben

A Depónia Nonprofit Kft., a Gaja Környezetvédő Egyesület és a Jancsárkert Piac és Közösség Egyesület első alkalommal rendezik meg a „Zöld piac a Jancsárkertben” programot. Cél, hogy a fenntartható jövő érdekében minél több fehérvári megismerje a környezetbarát háztartás, a csomagolásmentes vásárlás, az otthoni „no waste” mozgalom és a szelektív hulladékgyűjtés hasznosságát, jó példáit.
tovább »

Hűthető üvegszerkezetet fejlesztett ki a székesfehérvári Jüllich Glas Holding

Új gyártástechnológiát fejlesztett ki a székesfehérvári Jüllich Glas Holding: a vízzel feltöltött üvegpanelek hőszigetelt üvegszerkezetbe integrálásával, hűtésre alkalmas, energetikailag racionalizált, környezetbarát üvegszerkezeteket hoztak létre.
tovább »

A Videoton vállalatcsoport 11 százalékkal növelte árbevételét az év első nyolc hónapjában

A Videoton vállalatcsoport árbevétele rekord szintet ért el 2018 első nyolc hónapjában, az előző év azonos időszakához képest 11 százalékkal növekedett - közölte a cégvezetés kedden az MTI-vel.
tovább »

Már készülnek a buszok a fehérvári Ikarusnál

(Fotó:OKK Fehérvár)
Már működik az üzem és 150 ember dolgozik az Ikarus székesfehérvári bázisán, az Ikarus Járműtechnika Kft. 400 millió forintos kormányzati támogatással megvalósított, 1,2 milliárd forint összértékű fejlesztésének eredményeként.
tovább »

Bővítette kapacitását 700 milliós fejlesztéssel Székesfehérváron az Ecoroll Kft.

Bővítette termelési kapacitását 702,36 millió forint összköltséggel a papíriparban tevékenykedő Ecoroll Hungária Kft. Székesfehérváron, a Széchényi 2020 program segítségével.
tovább »

Megtöbbszörözte árbevételét a székesfehérvári Ikarus Járműtechnika Kft az első fél évben

(fotó:a cég honlapja)

A tavalyi 462,4 millió forintos éves árbevételének több mint kétszeresét érte el a székesfehérvári Ikarus Járműtechnika Kft. 2018 első fél évében - közölte a társaság igazgatója.


tovább »

Nagyszabású beruházás

(fotó:ÖKK Fehérvár)
Tavaly szeptemberben jelentette be a Hydro (akkori nevén Sapa), hogy nagyszabású beruházást valósít meg, amelynek keretében egy új prés telepítésére, épületbővítésre és a megmunkáló kapacitás fejlesztésére kerül sor Székesfehérváron.
tovább »

Új üzemcsarnok

(fotó:OKK Fehérvár)
Új üzemet avattak a Plastikon CEE Kft-nél: a több mint 1 milliárd forintos beruházás a Széchenyi 2020 program, hazai magánbefektetői forrás és bankhitel segítségével valósult meg.
tovább »

Az Albacomp év végére fejleszti ki a járművekbe utólag beszerelhető automatikus segélyhívót

A székesfehérvári Albacomp RI Rendszerintegrációs Kft. uniós támogatással, az év végére fejleszti ki a használt járművekbe utólag beszerelhető automatikus segélyhívó rendszert.
tovább »

Idén ők kapták a Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjakat

(fotó:OKK Fehérvár)
Idén is Székesfehérváron tevékenységet végző egyéni és társas vállalkozásokat, nonprofit szervezeteket jelölhettek a Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjra. Közülük választotta ki az Alapítvány azt a kereskedőt, üzletet illetve gyártót, akit érdemesnek tartott az etikus és felelősségteljes piaci magatartása alapján az elismerésre.
tovább »

Kettőszáz új munkahely létesül Székesfehérváron

(Fotó:OKK Fehérvár)
Egy új, 17.000 négyzetméteres gyártócsarnokkal bővül az Arconic – Köfém Kft. székesfehérvári keréktermék-gyártó kapacitása egy 35 milliárd forintos beruházás eredményeként.
tovább »

Ötmilliárdból épít új gyártócsarnokot a Videoton EAS Kft.

(fotó:OKK Fehérvár)
Saját erőből, ötmilliárd forintból épít új gyártócsarnokot a Videoton EAS Kft. Székesfehérváron: a húszezer négyzetméteres üzemben további 2-2,5 milliárd forintból technológiai fejlesztést valósítanak meg és több száz munkahelyet hoznak létre.
tovább »

Meghaladhatja a 170 milliárd forintot a Videoton Holding 2017-es konszolidált árbevétele

(korábbi kép)

Várhatóan meghaladja a 170 milliárd forintot a Videoton Holding Zrt. 2017-es konszolidált árbevétele - jelentette be a vállalatcsoport elnök-vezérigazgatója a cég pénteki székesfehérvári évzáró rendezvényén, ahol az is elhangzott: 2018-ban 12 milliárd forint értékű beruházást hajt végre a vállalat.


tovább »

Tovább bővül az Alba Ipari Zóna

(fotó:OKK Fehérvár)
Az elmúlt két évben 36 cég vásárolt ingatlant az Alba Ipari Zóna IV. üteméhez tartozó területen, így már közel 160 vállalat telepedett meg a Seregélyesi út melletti ipari parkban. A IV. ütem már befejezett és most zajló fejlesztéseit kedden délelőtt a helyszínen nézte meg Székesfehérvár polgármestere.
tovább »

Megindulhat a magyar tej és tejtermékek kiszállítása Kínába, Székesfehérvárról is

(a kép illusztráció-nol.hu)

A Földművelésügyi Minisztérium (FM) több éves egyeztetéseinek köszönhetően mától lehetővé vált 13 magyar létesítmény számára, hogy tejet és tejtermékeket szállítson a Kínai Népköztársaság területére.


tovább »

Kommunikációs központot épített a Denso Székesfehérváron

(fotó:OKK Fehérvár)
Kommunikációs központot épített mintegy másfél milliárd forintos beruházással a Denso Gyártó Magyarország Kft. Székesfehérváron, az épületet hétfőn adták át.
tovább »

770 millió forintos beruházás a bútorgyárban

(fotó:OKK Fehérvár)
Új gyártósort avatott szerdán a Garzon Bútor. A nagy múltú, székesfehérvári központtal működő cégcsoport az innovációk terén is élen jár: a legújabb fejlesztés egy automatizált gyártósor, ami összesen 770 millió, mintegy 350 millió forintos állami beruházással valósult meg.
tovább »

Az MGYOSZ Székesfehérváron tárgyalt a szakképzés megújításáról

Az egyre növekvő hazai munkaerőhiány már nemzetgazdasági problémákat okoz. A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) a hazai szakképzési rendszer megújításában látja az egyik legkomolyabb lehetőséget a kihívás hosszútávú kezelésére.
tovább »

10 éves a Grundfos Székesfehérvár, új termékeket is gyártanak

(fotó:OKK)
A Grundfos újabb mérföldkőhöz érkezett, 10 éves a magyarországi kutatásfejlesztés és a székesfehérvári gyártás. A vállalatot a jubileumi ünnepségen Török László ügyvezető igazgató, Stephan Simonetta, a Grundfos Vállalcsoport Termelésért felelős alelnöke és dr. Cser-Palkovics András polgármester köszöntötték. Az elkötelezett, színvonalas munkának köszönhetően hamarosan új termékek, mixerek és áramlást segítő eszközök gyártása indul el a városban.
tovább »

A Mondelez egész Európát Székesfehérvárról látja el a Milka új csokoládéjával

(korábbi kép - OKK Fehérvár)

Elkezdődött a Milka új, hullámos táblás csokoládéja, a Milka Waves gyártása a Mondelez International csoporthoz tartozó Győri Keksz székesfehérvári üzemében, ahonnan az egész európai piacot ellátják a termékkel - jelentette be a társaság.


tovább »

Több mint 700 milliós műanyagipari fejlesztés Kőszárhegyen

Simon István egyéni vállalkozó 765 millió forint értékű fejlesztést hajtott végre a Fejér megyei Kőszárhegyen, az uniós támogatású projekt révén nőtt fröccsöntő gyárának kapacitása.
tovább »

Új présüzemet épít a világ egyik vezető autóipari beszállítója Székesfehérváron

(Frank Iepema ügyvezető igazgató - MTI Fotó: Koszticsák Szilárd)
A SAPA Profiles Termelő és Kereskedelmi Kft. új présüzemet épít Székesfehérváron, a világ egyik vezető autóipari beszállítójának 6,8 milliárd forintos beruházása 120 új munkahelyet teremt - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter sajtótájékoztatón szerdán Budapesten.
tovább »

Nyolc százalékkal nőtt a Videoton cégcsoport árbevétele az első fél évben

A Videoton cégcsoport az első fél évben nyolc százalékkal növelte árbevételét az előző év hasonló időszakához képest - mondta Sinkó Ottó társ-vezérigazgató.
tovább »

Százmillió forint támogatás a székesfehérvári Karsai Alba Kft. fejlesztésének

Több mint százmillió forint vissza nem térítendő támogatást ad a kormány a nagyvállalati beruházási támogatás keretében a Karsai Alba Kft. 286 millió forintos kapacitásbővítő fejlesztéséhez - közölte a nemzetgazdasági miniszter pénteken Székesfehérváron.
tovább »

Az Albacomp több mint egymilliárdból fejleszt gépjárművekbe szerelhető fedélzeti eszközöket

(korábbi fotó - forrás:OKK)

Az Albacomp RI Rendszerintegrációs Kft. 1 milliárd forint összköltséget meghaladó innovációs fejlesztés keretében gépjárművekbe utólag beszerelhető eCall fedélzeti eszközt és kommunikációs rendszert fejleszt, amihez 678,85 millió forint uniós támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban.


tovább »

Összevonja székesfehérvári fiókjait a CIB Bank

(fotó:commons.wikimedia.org)

Bezár június végén a CIB Bank piliscsabai fiókja, a pénzintézet összevonja két-két nyíregyházi és székesfehérvári fiókját is - közölte a bank a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján pénteken.


tovább »

Ők kapták a Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjakat

A Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjra idén is olyan egyéni és társas vállalkozásokat, nonprofit szervezeteket lehetett jelölni, amelyek Székesfehérváron végzik tevékenységüket. Közülük választotta ki az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért azt a kereskedőt, üzletet illetve gyártót, amelyet érdemesnek tartott az elismerésre az etikus és felelősségteljes piaci magatartása alapján
tovább »

Székesfehérvári és környékbeli cégek, magánszemélyek, vállalkozók is a nagy összegű, tartós adótartozók listáján

Tavaly év végén 3022 magánszemély és egyéni vállalkozó tartozott egyenként több mint 10 millió forinttal, továbbá 2097 vállalkozás egyenként több mint 100 millió forinttal 180 napon keresztül, folyamatosan a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak (NAV) - derül ki a NAV honlapján közzétett adatokból.
tovább »

Átadták a "Székesfehérvár Gazdaságáért" díjat

Hagyomány Székesfehérváron, hogy az esztendő végén ünnepséget rendeznek a városban legtöbb munkavállalót foglalkoztató és a legnagyobb adóteljesítményű vállalkozások vezetői, képviselői számára.
tovább »

Negyedmilliárdos kapacitásbővítés a székesfehérvári Cerbonánál

A Cerbona-termékeket gyártó Naponta Kft. 250 millió forintos beruházással bővítette termelését Székesfehérváron - közölte a cég.
tovább »

A világ legjobbjai közé választották a Cerbonát

(archív kép - OKK)

Bekerült a világ leginnovatívabb élelmiszerei közé a Cerbona gluténmentes poharas müzlije. Az elismerést a napokban vehette át a 100 százalékban magyar tulajdonban lévő gyártó cég, a Naponta Kft. a világ legnagyobb élelmiszeripari kiállításán, a Párizsban tartott SIAL-on.


tovább »

Huszonöt éves fennállását ünnepelte a Macher Zrt.

Fennállásának 25. évfordulóját ünnepelte csütörtökön a Macher Gépészeti és Elektronika Zrt. A Hotel Magyar Királyban rendezett eseményen cégtörténeti kiállítás nyílt, majd köszöntőkkel, színpadi produkciókkal, fogadással folytatódott a program.
tovább »

Új gyártócsarnok Székesfehérváron

A VT METAL Kft. Magyarország legjelentősebb felületkezelést végző üzemét működteti Székesfehérváron a VIDEOTON Ipari Parkban. A VT METAL Kft. vezetői stratégiai célként tűzték ki, hogy a vevőik részére ajánlható technológiai választék folyamatos bővítése mellett (pl. kataforetikus lakkozás) a potenciális és meglévő vevői elvárásoknak teljes mértékben meg kell felelni, (pl. személygépkocsik klímakompresszorához alumínium dugattyúk kémiai ónozása) és egyúttal új munkahelyek létesítését valósítsák meg.
tovább »

4,9 milliárd forint értékű beruházást adtak át a Köfémben

A Köfém Keréktermék üzeme 1996-ban indult 32 fővel. Most, az új gyártósor üzembe állításával a foglalkoztattak létszáma csaknem eléri az 500 főt. A gyártás várhatóan a 2017-es év elején indul.
tovább »
Rovat legfrissebb hírei
 • Újabb elektromosautó-töltőállomás létesül Székesfehérváron »
 • Megnyílt a Starbucks Székesfehérváron »
 • Elektromos buszokat fognak gyártani Székesfehérváron »
 • Fejér megye: négy fehérvári cég az első tízben az éves árbevétel alapján »
 • Székesfehérváron nyit üzletet a Starbucks »
 • A Videoton vállalatcsoport idei árbevétele elérheti a 188 milliárd forintot »
 • "Zöld piac" a Jancsárkertben »
 • Hűthető üvegszerkezetet fejlesztett ki a székesfehérvári Jüllich Glas Holding »
 • A Videoton vállalatcsoport 11 százalékkal növelte árbevételét az év első nyolc hónapjában »
 • Már készülnek a buszok a fehérvári Ikarusnál »
  • Palló
  • KormendiSirko
  • MalmasAgrar
  • Cserépkályha
  • Hollanderfehervar
  • Jobb hirdessen