• DrLendvai
 • VizivilágHétkuti
 • Öreg Prés Étterem
 • Geszler
 • SzeletBurkTegla
 • Hirdessen Minálunk
 • drkokenyes

Rovatok:

Fejér megye Székesfehérvár Kulturális élet-Programok

A magyar fotográfia legsikeresebb korszakát bemutató kiállítás nyílt Fehérváron

(Fotó:OKK Fehérvár)
A magyar fotográfia legsikeresebb korszakát bemutató kiállítás nyílt csütörtökön Fehérváron: André Kertész, Moholy-Nagy László, Robert Capa, Brassai, Martin Munkácsi és további csaknem húsz, különleges magyar fotóművész alkotása látható a Csók István Képtárban.

tovább »

Izgalmas programok a Régészet Napján Székesfehérváron

(MTI fotó/Máthé Zoltán)
Számos izgalmas program várják az érdeklődőket a Régészet Napján, melyet hatodik alkalommal rendeznek meg május 24-én és 25-én országszerte. Az aktuális téma a múlt sötét oldala, a titkok feltárása.
tovább »

Csákberényi Betyárnap 2019. - Részletes program

2019. június 15-én (szombaton) Csákberényben 8 órától a Malomudvarban. A programból:
tovább »

Feketehegy-Szárazréti Majális 2019 - Részletes program

2019. május 26-án kerül megrendezésre az idei Feketehegy-Szárazréti Majális a Közösségi Központban.
tovább »

Sass Sylvia és Fülei Balázs különleges Liszt-estje a Károlyi Kastélyban Fehérvárcsurgón

Június 28-án, pénteken, 20 órakor Sass Sylvia (szoprán) és Fülei Balázs (zongora) különleges estje kerül megrendezésre a fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyban -  "A legendák földjén"
tovább »

Repülő Majális lesz Börgöndön!

Idén is színes programokkal várja a kilátogatókat a Repülő Majális. A Börgöndi repülőtéren tartott hagyományos családi rendezvény ezúttal május 11-én, szombaton 10 órától nyitja meg kapuit. Az érdeklődők részesei lehetnek a Magyar Vitorlázó Rally Kupának, lesz sétarepülés és ejtőernyős ugrás.
tovább »

Kortárs Művészeti Fesztivál a Zichy ligetben

Zsákok, dobozok, textilek, mobilszobrok, képregény kiállítás, kertmozi, interaktív balettóra, néptáncba öntött rendhagyó gyerekkönyv-bemutató és még számtalan érdekesség várja a látogatókat péntektől a Zichy ligetben. Idén is itt lesz a Kortárs Művészeti Fesztivál központja, de a város több intézménye is csatlakozik a huszadik, jubileumi programsorozathoz, amelynek témája az újrahasznosítás.
tovább »

IV. Maroshegyi Családi Mesenap

Egy mesés délutánt tölthet együtt kicsi és nagy május 11-én, szombaton a Gárdonyi Géza Művelődési Ház és Könyvtárban, ahol újra a mese kerül a főszerepbe. A negyedik alkalommal szervezett Maroshegyi Családi Mesenapon színes programokkal várják az érdeklődőket.
tovább »

XII. Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivál Agárdon

Fesztiválstart! Péntek és még két nap hal-vad-bor- és pálinka Agárdon! Kezdődik a XII. Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivál!
tovább »

Fehérvári majális

(Fotó:OKK)
Szinte az egész János vitéz parkot megtöltötték a sportolók szerdán reggel. A klubzászló- és lufierdő alatt több mint 50 egyesület közel 2500 tagja gyülekezett, hogy a Petőfi-szobortól együtt vonuljanak a MOL Aréna Sóstóhoz, a Sportmajális idei helyszínére.
tovább »

Tűzoltónapi programokra várják az érdeklődőket Székesfehérváron

A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltónap alkalmából május 4-én, szombaton délelőtt nyílt programokkal várja az érdeklődőket a székesfehérvári, a dunaújvárosi és a sárbogárdi hivatásos tűzoltó-parancsnokságon.
tovább »

Székesfehérvári Sportmajális 2019. - Részletes program

Székesfehérvár évek óta sporttal ünnepel május elsején. A MOL Aréna Sóstó környéke ezen a napon megtelik amatőr és profi sportolókkal, hiszen a kisebb egyesületek mellett a város nagy klubjai is fontosnak tartják, hogy jelenlétükkel hirdessék: sportolni nemcsak egészségünk érdekében érdemes, hanem azért is, mert általa részesei lehetünk egy közösségnek.
tovább »

Családi programok a tavaszi szünetben a Katonai Emlékparkban

A tavaszi szünetben tojásgránát-hajítás, családi játszóház, kézműves foglalkozások várják a kicsiket és nagyokat a Katonai Emlékparkban Pákozdon.
tovább »

Nemzetközi Családnap Fehérváron

(Fotó:OKK Fehérvár)
Idén is lesz Nemzetközi Családnap: a SZÉNA Egyesület május 11-én várja a gyerekeket a Palotavárosban. Délelőtt az „Emeljünk magasba minél több gyereket” világrekord-kísérlethez csatlakozik a rendezvény, átadásra kerül a megújult játszópark, a műfüves focipályát pedig gyerekkupával avatják fel.
tovább »

Ingyenes vetítések a Barátság moziban

Több filmes szervezet, filmforgalmazó és országos mozihálózat részvételével vetítésekkel és más programokkal ünneplik a Magyar film napját április 30-án. A Magyar Nemzeti Filmalap által tavaly útjára indított kezdeményezéshez idén a fehérvári Barátság mozi is csatlakozott: három magyar filmet tűzött műsorára ezen a napon; a filmek ingyenesen megtekinthetőek.
tovább »

XXXI. Alba Regia Nemzetközi Ásványbörze és Ékszervásár a VOK-ban

Természetes kövek és ásványok, ékszerek és dísztárgyak sokaságával várják az érdeklődőket az Alba Regia Nemzetközi Ásványbörzén és Ékszervásáron. A programot április 14-én, vasárnap 9 órától rendezik a Videoton Oktatási Központban, gyerekeknek ingyenes belépéssel.
tovább »

Tavaszköszöntő és nyuszi túra a Velencei-hegységben

Ha tavasz, akkor irány a Velencei-hegység! A Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület ismét a térség legszebb pontjaira kalauzolja a kirándulókat a hagyományos  tavaszköszöntő és nyuszi túrán április 13-án, szombaton. A résztvevők három távot teljesíthetnek, a rajt és a cél a Sukorói Általános Iskola és Óvoda lesz.
tovább »

Hagyományőrzők keltik életre a magyar történelmet hétvégén a KEMPP-ben

Ismét megelevenednek a történelemkönyv egyes fejezetei április 13-án, szombaton a pákozdi Katonai Emlékparkban. A látogatók megismerkednek a magyarság jelentős eseményeivel, hagyományőrzők közreműködésével. Bemutatják a második világháború katonáinak háborús mindennapjait, sőt, az érdeklődők ennek részeseivé is válhatnak.
tovább »

Európai Dísznövény és Kertművészeti Napok 2019. Fehérvárcsurgó - Itt a program

2019. május 31. és június 2. között a fehérvárcsurgói Károlyi Kastély parkjában a Károlyi József Alapítvány 15. alkalommal rendezi meg az Európai Dísznövény és Kertművészeti Napokat (kiállítás, vásár és konferencia), amely minden évben számot tart a látogatók örömére és a szakemberek érdeklődésére.
tovább »

Tojásfestő maraton a Kézművesek Házában

A kereszténység legnagyobb ünnepére, a húsvétra készülődik a Fehérvári Kézművesek Egyesülete. Április 13-án, szombaton rendezik az egyik legnépszerűbb családi programot, a Tojásfestő maratont. A résztvevőket 10.00 órától várják a Kézművesek Házában.
tovább »

HOBO Viszockij-estje Székesfehérváron

Földes László HOBO Viszockij-estje április 17-én, szerdán 19 órakor kezdődik az Öreghegyi Közösségi Házban. Jegyek már a helyszínen és A Szabadművelődés Házában kaphatók.
tovább »

Nyolcvanhat kortárs alkotó művei láthatók a Fejér megyei tárlaton

(Fotó:OKK Fehérvár)
Nyolcvanhat kortárs alkotó művei láthatók a pénteken megnyílt Fejér megyei tárlaton, a székesfehérvári Csók István Képtárban.
tovább »

Szentivánéji álom A Szabadművelődés Házában

William Shakespeare: Szentivánéji álom című vígjátékát viszi színre kamaraszínházi keretek között a Szabad Színház társulata. Az érdeklődők két időpontban, április 4-én, csütörtökön, illetve április 6-án, szombaton 19.30 órától láthatják a bemutatót A Szabadművelődés Házában.
tovább »

Floralia - Tavaszköszöntő ünnep Gorsiumban 2019

(Fotó:Facebook/Floralia)
Floralia – Tavaszköszöntő ünnep Gorsiumban 2019. április 27–28.
tovább »

Szombaton nyitva lesz az Óramúzeum

(Fotó:OKK Fehérvár)
Szombaton Kovács Jenő órásmesterre emlékezhetünk a látogatókat fogadó Óramúzeumban, valamint egy belvárosi emléksétán a hozzá köthető templomtornyok között az Órajátéktól a Csitáry-kútig. A múzeumban szervezett délutáni tárlatvezetésekre, valamint a Tourinform programjára előre kell regisztrálni!
tovább »

Medvehagyma gyűjtő túra

(Fotó:wikipedia - AnRo0002)
Itt a tavasz, elindultak a Herbarius programok: vasárnap délelőtt medvehagymagyűjtő túrához csatlakozhatunk. A csapat Lencsés Rita gyógynövényszakértő vezetésével Bakonykútiba kirándul, hogy a magas C-vitamin tartalmú, immunrendszert erősítő, vérnyomáscsökkentő és jó méregtelenítő hatásairól ismert fiatal leveleket begyűjtse. Irány a medvehagyma! – a Patikamúzeum kirándulására mindenkit szeretettel várnak!
tovább »

A hűtlen, a megcsalt és a szerető

Párok és szeretők, csalás és lebukás: a szerelmi háromszög pszichológiája lesz a Barátság mozi április 17-i Csajos estjének témája – az egyik leggyakoribb párkapcsolati problémáról, a hűtlenségről beszélget a résztvevőkkel Gelsei Bernadett döntésmentor. A 18 órakor kezdődő beszélgetés után a Nyitva című magyar romantikus komédiát vetíti a város mozija.
tovább »

Stand-up, kabaré és zenés paródiák a Köfémben

Jövő szerdán este a két Karinthy-gyűrűs humorista, Aradi Tibor és Varga Ferenc József lépnek fel a Köfém Művelődési Házban. A Mondom a Ferinek, Tibi! című műsorra a stand-up  és zenés paródiák kedvelőit várják.
tovább »

A nemzeti ünnepen ingyenesen látogathatóak a múzeumok Székesfehérváron

(Fotó:wikipedia)
Március 15-én ingyenesen látogatható a Budenz-ház, a Deák Gyűjtemény, a Patikamúzeum, a Játékmúzeum, az Új Magyar Képtár és Gorsium. A helyszínek állandó és aktuális tárlatai is várják a múzeumkedvelőket.
tovább »

Botanikai séta a fehérvárcsurgói Károlyi Kastély parkjában

A fehérvárcsurgói Károlyi Kastély parkjában havonta megrendezett botanikai séták a nagy sikerre való tekintettel 2019-ben is folytatódnak.
tovább »

Március 15-i programok Székesfehérváron

Minden ízében fiatalos, különleges, látványos összművészeti produkcióval ünnepli Székesfehérvár az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulóját.
tovább »

Tízéves a Katonai Emlékpark - évadnyitó rendezvény Pákozdon

Jubileumi, tizedik évadát nyitja meg március 9-én, szombaton a Katonai Emlékpark Pákozd – Nemzeti Emlékhely, melyen Magyarország NATO-csatlakozásának 20. évfordulójáról is megemlékeznek. Az ünnepi rendezvényen emlékfutás, megemlékezés és NATO-kiállítás várja a látogatókat. A programokkal teli délelőttön a résztvevők sétát tehetnek a parkban is.
tovább »

Kiseprűzték a telet Fehérvárról

(Fotó:OKK Fehérvár)
Éppen itt volt az ideje annak, hogy kiebrudalják a telet Székesfehérvárról!  Egész délután erre készültek a parádés hangulatú fiatalasszonyfarsang és a fehérvári farsangfarki felvonulás résztvevői Székesfehérvár Belvárosában.
tovább »

Jótékonysági koncert a fehérvárcsurgói Károlyi-kastélyban

A Károlyi József Alapítvány örömmel tájékoztatja az érdeklődőket, hogy jótékonysági koncertet rendez március 2-án, szombaton, 16 órakor a fehérvárcsurgói Károlyi-kastélyban a székesfehérvári Primavera Kórus fellépésével.
tovább »

Megnyílt a Titkok Háza Székesfehérváron

(Fotó:OKK Fehérvár)
Megnyílt a Titkok Háza Tudományos Élményközpont, ahol igazi természettudományos csodák tárulnak majd fel a résztvevő diákok számára: megfigyelhetik az univerzumot, építhetnek legorobotokat, helyszínelhetnek bűnügyi laborban vagy drónfelvételekkel elemezhetik Sóstó élővilágát.
tovább »

Székesfehérvár hétvégi kulturális-, sport és szabadidős programjaiból

2019. debruár 23-án és 24-én Székesfehérváron az alábbiak szerint:
tovább »

Rendhagyó séták: Székesfehérvár rejtett kincsei

Ingyenes, rendhagyó túrákat szerveznek Székesfehérváron február 24-én, vasárnap, az idegenvezetők világnapja alkalmából. A Tourinform Iroda idegenvezetői különleges városi sétákkal készülnek, és az immár hagyományosan, tízedik alkalommal megrendezésre kerülő eseményen ismét felfedezhetik velük az érdeklődők Székesfehérvár rejtett kincseit.
tovább »

Ezekkel folytatódik a Kodolányi Szabadegyetem

Az Európai Unió jövője és kérdőjelei – ez a témája a Kodolányi János Szabadegyetem és a Harmadik Kor Egyetem legújabb programsorozatának. A második félévben újabb öt ismeretterjesztő előadás lesz, a nyitó programot február 20-án, jövő szerdán tartják a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban, a belépés ingyenes.
tovább »

Nosztalgia Diszkó

2019. március 2-án 20 órától Székesfehérváron a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központban.
tovább »

Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember előadása Székesfehérváron

2019. április 12-én Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember tart előadást a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központban.
tovább »

Óz, a nagy varázsló

2019. március 02. (szombat) 17:00, Székesfehérvár, Művészetek Háza, színházterem.
tovább »

A miniszter félrelép

2019. február 28. (csütörtök) 19:00, Székesfehérvár, Művészetek Háza, színházterem.
tovább »

Abba Show Fehérváron

2019. február 23. (szombat), Székesfehérvár, Művészetek Háza, színházterem.
tovább »

Második Feketehegy-Szárazréti Toros Nap

2019. február 23-án kerül megrendezésre a Második Feketehegy-Szárazréti Toros Nap.
tovább »

Kultúrházak Éjjel-Nappal 2019 - Programok Székesfehérváron

Fiatal tehetségek bemutatója, koncertek, táncház, beszélgetések, farsangi mulatságok. Ezeket kínálják a Kultúrházak Éjjel-Nappal keretében a fehérvári intézmények. „Minden nap értéket adunk” – idén e szlogen jegyében hirdette meg a Magyar Népművelők Egyesülete a Kultúrházak éjjel-nappal elnevezésű eseménysorozatot, amelynek célja a közművelődési szakma mindennapi munkájának megismertetése a közönséggel.
tovább »

Tikverőzés Mohán

2019. március 5-én kedden 9.00 órától Mohán:
tovább »

Székesfehérvári Utazás, Szabadidő Kiállítás és Vásár

Szombaton és vasárnap, a Hiemer-ház Báltermében rendezik meg a 7. Székesfehérvári Utazás, Szabadidő Kiállítást és Vásárt. A szezonnyitó seregszemlére 19 kiállító érkezik az ország minden pontjáról. Jelentős kedvezményekkel, színes képi világgal, izgalmas programokkal és játékokkal csábítják a tartalmas kikapcsolódásra vágyókat.
tovább »

Székesfehérvár hétvégi kulturális-, sport és szabadidős programjaiból

(Fotó:OKK)
2019. február 2-án szombaton és február 3-án vasárnap Székesfehérváron az alábbiak szerint:
tovább »

2019. februári műsor a Vörösmarty Színházban Székesfehérváron

(fotó:wikipedia)
Ebben a hónapban is várja a Nagyszínház, a Pelikán Kamaraszínház és a Kozák András Stúdió bérletes és egyéb előadásokkal a közönséget. A havi program - képekkel, helyszínekkel...
tovább »

Székesfehérvári moziműsor februárban: Cinema City Alba és Barátság Mozi

Az alábbiakban mindig a Cinema City Alba és a Barátság Mozi aktuális műsorát olvashatja!
tovább »
Rovat legfrissebb hírei
 • A magyar fotográfia legsikeresebb korszakát bemutató kiállítás nyílt Fehérváron »
 • Izgalmas programok a Régészet Napján Székesfehérváron »
 • Csákberényi Betyárnap 2019. - Részletes program »
 • Feketehegy-Szárazréti Majális 2019 - Részletes program »
 • Sass Sylvia és Fülei Balázs különleges Liszt-estje a Károlyi Kastélyban Fehérvárcsurgón »
 • Repülő Majális lesz Börgöndön! »
 • Kortárs Művészeti Fesztivál a Zichy ligetben »
 • IV. Maroshegyi Családi Mesenap »
 • XII. Velencei-tavi Hal-, Vad-, Bor- és Pálinkafesztivál Agárdon »
 • Fehérvári majális »
  • Palló
  • KormendiSirko
  • MalmasAgrar
  • Cserépkályha
  • Hollanderfehervar
  • Jobb hirdessen