• GeszlerPince
 • DrLendvai
 • Öreg Prés Étterem
 • VizivilágHétkuti
 • SzeletBurkTegla
 • Hirdessen Minálunk
 • drkokenyes

Rovatok:

Fejér megye Székesfehérvár Hasznos infók

Okos parkolási rendszer kezdte meg működését Székesfehérváron

(A kép illusztráció - OKK)
Okos parkolási rendszer kezdte meg működését Székesfehérváron a Vodafone Magyarország közreműködésével: az autósok száz parkolóhely foglaltsági állapotát követhetik nyomon egy mobiltelefonos applikáció segítségével.

tovább »

MikulásGyár: Fehérváron is várják az adományokat

(A kép illusztráció!)
Idén 14. alkalommal rendezik meg a MikulásGyár gyűjtőakciót, amely Budapest mellett az ország több pontján, így Székesfehérváron is várja az adományozókat – minden eddiginél hosszabb nyitvatartással, november 30. és december 21. között. Az adományokat a Polgármesteri Hivatal Városház tér 2. szám alatti épületében kialakított adománygyűjtő ponton várják, hétfőtől péntekig 8.00–20.00 óra között.
tovább »

Már cserélik a parkolóbérleteket

A Városgondnokság Parkolási csoportjának ügyfélszolgálatán már elkezdték az éves, 2019-re érvényes parkolóbérletek kiadását. A Szent Vendel utca 17/a alatt található ügyfélszolgálat hétfőn, kedden és csütörtökön 8.00 és 15.30 között, szerdán 8.00 és 18.00 között, pénteken pedig 8.00 és 13.00 között várja az ügyfeleket. Az éves parkolóbérletek továbbra is január 31-ig érvényesek Székesfehérváron.
tovább »

Eltűnt a székesfehérvári lány

(Fotó:police.hu)
A székesfehérvári rendőrök a lakosság segítségét kérik.
tovább »

Forgalomkorlátozások vasárnap

A 2018. december 2-án megrendezésre kerülő Videoton – Budapest Honvéd labdarúgó-mérkőzés miatt Székesfehérváron jelentős forgalomirend-változásokra kell számítani.
tovább »

Így változik az autóbusz menetrend a decemberi munkanap áthelyezések idején

A KNYKK Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. honlapján közzétette, hogy a helyi, regionális, elővárosi és országos autóbuszjáratainak forgalmi rendje a decemberi munkanap áthelyezések körüli napokban az alábbiak szerint alakul:
tovább »

Álláspályázat Székesfehérvár közelében (Magyaralmás)

Ha állást keres (esetleg váltana vagy épp pályakezdő) Székesfehérváron - vagy a környéken-, rendelkezik a szükséges ismeretekkel, ezt érdemes megnéznie:
tovább »

Menetrendi változások Székesfehérváron és környékén is!

A KNYKK Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. honlapján közzétette, hogy  2018. december 9-től változik a helyközi autóbuszjáratainak forgalmi rendje Fejér megyében.
tovább »

Módosított vasúti menetrend Székesfehérvár-Budapest között

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint Székesfehérvár-Budapest között módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok 2018. december 09. és 2019. február 15. között,
tovább »

35-ös helyi autóbuszjárat menetrendje Adventi vasárnapokon Székesfehérváron

(A kép illusztráció)
A KNYKK Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. honlapján tette közzé, hogy Székesfehérváron a "35"-ös jelzésű helyi autóbuszjáratok az adventi vasárnapokon a Park Centerig, illetve a Park Centertől közlekednek a szabadnapokra meghirdetett menetrend szerint.
tovább »

Forgalomkorlátozások Székesfehérváron

A 2018. november 21-én megrendezésre kerülő Videoton – Újpest FC labdarúgó-mérkőzés miatt Székesfehérváron jelentős forgalomirend-változásokra kell számítani.
tovább »

Villamoshálózati karbantartás miatt forgalomkorlátozások lesznek Fehérvár több pontján

Székesfehérvár több pontján végeznek karbantartást az elektromos hálózaton a következő napokban. Emiatt forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a közlekedőknek.
tovább »

Jelentős torlódás várható holnap

Folytatódik a Széchenyi út burkolatának felújítása. Holnap reggel 8 órától jelentős torlódás várható a Széchenyi út - Horvát István út kereszteződésben: új sáv építése céljából a forgalmat egy sávra korlátozzák. Kérik, aki teheti, válasszon más közlekedési útvonalat.
tovább »

Aktuális álláslehetőségek!

Több munkakörben hirdetnek felvételt! Amennyiben rendelkezik a megfelelő ismeretekkel, készségekkel, képesítéssel, Önt is érdekelhetik az alábbi álláslehetőségek. Itt olvashatja a pontos információkat - MÁR SZÁLLÁSLEHETŐSÉGGEL IS:
tovább »

Ma éjszaka kezdik el felszerelni a díszkivilágítást a Belvárosban

(Korábbi kép - OKK)

Az adventre készülve folyamatosan szereli fel Székesfehérvár Városgondnoksága a díszvilágítást a Belvárosban. Mától november 17-ig, hétköznapokon 23.00 órától másnap 04.00 óráig három ütemben dolgoznak a Várkörút egyes szakaszain. A munkálatok ideje alatt a közlekedők türelmét és megértését kérik a szakemberek !


tovább »

Ingyenesen parkolhatunk

November 1. és november 4. között Székesfehérvár összes fizető parkoló zónájában díjmentesen lehet majd parkolni – tájékoztatott Márkus Tibor, a Városgondnokság Parkolási Csoportjának vezetője. Csütörtökön és pénteken a Parkolási Csoport ügyfélszolgálata is zárva lesz. A Városgondnokság az ingyenes parkolással is szeretné megkönnyíteni a közlekedést a hosszú hétvégén.
tovább »

Mindenszentek és halottak napja: fokozott ellenőrzések Fejér megyében az utakon és a temetőkben

(fotó:police.hu)
A rendőrök fokozott jelenléttel segítik a zavartalan megemlékezést Fejér megyében.
tovább »

Erzsébet-utalványok átvétele novemberben

Székesfehérvár jegyzője ezúton is tájékoztatja a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultakat, hogy Erzsébet-utalványaikat november 27-28-án vehetik át a Polgármesteri Hivatal Hatósági Főosztály Igazgatási Iroda Ügyfélszolgálatán. A hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű jogosultak emelt támogatást kapnak.
tovább »

Kétirányúsítás a Fiskális úton

A kegyeleti napok idején várhatóan megnövekszik a Béla úti köztemető környékén a közlekedők száma. Erre tekintettel október 31-én 17 órától november 5-én reggel 7 óráig visszaállítják a kétirányú forgalmi rendet a Fiskális út Béla út – Túrózsáki utca közötti szakaszán.
tovább »

Kezdődik a téli időszámítás

Október 28-án, vasárnap hajnalban hajnali 3-kor 2 órára kell visszaállítani az órát, akkor kezdődik ugyanis a téli időszámítás.
tovább »

Egészségnap Fehérváron

Második alkalommal rendezik meg a Salétrom utcai egészségnapot. Szombaton 9 órától a Németh László Általános Iskolába várják azokat, akik szeretnének különféle alapvizsgálatokat elvégeztetni gyorsan és ingyenesen.
tovább »

Nőtt a légszennyezettség Székesfehérváron is

(A kép illusztráció! - MTI fotó/Koszticsák Szilárd)
Több helyen nőtt a magas szálló por (PM10) koncentrációja miatti légszennyezettség.
tovább »

"Virágosabb, zöldebb Székesfehérvárért" - újra lehet pályázni növényekre

(Fotó:OKK)
Ismét meghirdette a „Virágosabb, zöldebb Székesfehérvárért” pályázatot a Városgondnokság. A jelentkezéseket mától lehet benyújtani november 4-ig, újdonság azonban, hogy erre kizárólag a Városgondnokság weboldalán, online formában van lehetőség. Szintén komoly változás, hogy a növények kiválasztása egységcsomagok szerint történik. Ugyancsak mától lehet szavazni a város új adventi szelfipontjára.
tovább »

Félpályás útlezárás és torlódás várható pénteken és szombaton

Október 12-13-án, pénteken és szombaton végzik a Széchenyi úti körforgalom aszfaltozását.
tovább »

Ekkor díjmentesen lehet parkolni Székesfehérváron

Október 13-a, szombat munkanap lesz, az október 23-i nemzeti ünnephez kapcsolódó munkanap-áthelyezések miatt.
tovább »

Álláslehetőségek!

Több munkakörben hirdetnek felvételt! Amennyiben rendelkezik a megfelelő ismeretekkel, készségekkel, képesítéssel, Önt is érdekelhetik az alábbi álláslehetőségek. Itt olvashatja a pontos információkat - MÁR SZÁLLÁSLEHETŐSÉGGEL IS:
tovább »

Így változik a menetrend az őszi tanítási szünet, Október 23. és a Mindenszentek ünnepe körüli napokban

(Fotó:OKK)

A KNYKK Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. honlapján közzétette, hogy változik a helyi, elővárosi, regionális és országos autóbuszjáratainak forgalmi rendje a 2018. a 2018. október 11. és november 13. közötti időszakban:


tovább »

Véradásra várják a fehérváriakat

A Természeti Katasztrófák Csökkentésének Világnapja alkalmából véradó napot tart a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Magyar Vöröskereszt október 10-én, szerdán Székesfehérváron. A Rákóczi utcai Civil Központban 9:30 és 12:00 óra között várják a véradókat.
tovább »

Hívatlan csatornatisztítók

(A kép illusztráció!)
A FEJÉRVÍZ ZRt. az alábbi közérdekű közleményt jelentette meg honlapján:
tovább »

Hétfőtől lehet égetni Fehérváron

A város közigazgatási területén – a helyi jelentőségű védett természeti terület kivételével – az avar és növényi hulladék nyílttéri égetése 2018. október 8. hétfőtől 2018. október 15. hétfőig 08.00 és 20.00 óra között engedélyezett, vasárnap azonban tilos az égetés!
tovább »

Változik az ügyfélfogadás Székesfehérváron a kormányablakokban

(MTI fotó - Bodnár Boglárka)

Az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulójára emlékező ünnepnaphoz, október 23-ához közeledve munkanap-áthelyezések lesznek a munkáltatóknál, így a Fejér Megyei Kormányhivatalban is. Megváltozik a munkarend, az ügyfélfogadási idő.


tovább »

Félpályás lezárás lesz a Széchenyi úton

A Széchenyi úti új kanyarodósáv építési munkálataihoz kapcsolódóan – az útpálya fölötti portáltábla bontása idejére – 2018. október 3-án, szerdán 9.00 órától 12.00 óráig teljes zárást vezetnek be a Széchenyi út városba vezető oldalán, a vasúti átjárótól a Horvát István csomópontig.
tovább »

Különjáratok a Móri Bornapokról Székesfehérvárra - és menetrendek

Székesfehérvárról is sokan látogatják évről évre a Móri Bornapokat. A KNYKK rásegítő autóbuszokat indít, egyebek mellett Székesfehérvárra is:
tovább »

Ne csak meleg legyen, hanem biztonság is! - Indul a fűtés

(A kép illusztráció - Fotó:Katasztrófavédelem)
Ugyan a fűtési szezon hivatalosan csak október 15-én kezdődik, az időjárás a hétvégén hűvösre fordult és az előrejelzések szerint az elkövetkező napokban is őszies marad.
tovább »

Módosított vasúti menetrend Székesfehérvár-Budapest között

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint Székesfehérvár-Budapest között módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok október 04. és október 07. között, valamint október 08. és október 17. között.
tovább »

Módosított vasúti menetrend Székesfehérvár-Budapest között

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint Székesfehérvár-Budapest között módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok szeptember 24. és október 03. között.
tovább »

ELMARAD MA a Székesfehérvári Civil Nap

A viharos szélre és az esős időjárásra tekintettel elmaradnak a mára meghirdetett XI. Székesfehérvári Civil Nap rendezvényei.
tovább »

"Figyelemmel az útra" - Kiemelt közúti ellenőrzés

(Fotó:police.hu)
A rendőrség „figyelemmel az útra” elnevezéssel összehangolt közúti ellenőrzést végez Magyarország egész területén.
tovább »

Ne gyújtsa! Gyűjtse!

A hulladékégetés veszélyeire, a szelektív hulladékgyűjtés fontosságára hívja fel a figyelmet a katasztrófavédelem és a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. 2018-ban eddig több mint kétszáz szabadtéri tűznél avatkoztak be a tűzoltók Fejér megyében.
tovább »

Álláslehetőség

Ha állást keres (esetleg váltana vagy épp pályakezdő) Székesfehérváron - vagy a környéken-, rendelkezik a szükséges ismeretekkel, ezt érdemes megnéznie:
tovább »

Álláspályázat Székesfehérvár közelében (Magyaralmás)

Ha állást keres (esetleg váltana vagy épp pályakezdő) Székesfehérváron - vagy a környéken-, rendelkezik a szükséges ismeretekkel, ezt érdemes megnéznie:
tovább »

Ingyenes hepatitis C-szűrés lesz Székesfehérváron

(A kép illusztráció! - Forrás:nol.hu)

A Vírusos Májbetegek Országos Egyesülete (Vimor) szeptember 15-én, szombaton országos szűrést szervez a hepatitis C vírussal fertőzöttek felderítésére; a rizikó-felméréssel és felvilágosítással egybekötött szűrés gyors, ingyenes és anonim.


tovább »

Munkahelyet váltana? Állást keres? - Itt talál

Több munkakörben hirdetnek felvételt! Amennyiben rendelkezik a megfelelő ismeretekkel, készségekkel, képesítéssel, Önt is érdekelhetik az alábbi álláslehetőségek. Itt olvashatja a pontos információkat - MÁR SZÁLLÁSLEHETŐSÉGGEL IS:
tovább »

Feloldották a forgalomkorlátozást a "kis" Budain

Már járható a Budai út Vörösmarty tér és Várkörút közötti bevezető szakasza.
tovább »

Módosított vasúti menetrend Székesfehérvár-Budapest között

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint Székesfehérvár-Budapest között módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok szeptember 3. és szeptember 21. között.
tovább »

Traffipax 2018. szeptember 1-től Székesfehérváron és környékén

(fotó:police.hu)
Mikor és hol számíthatunk traffipax megjelenésére?
tovább »

Megszólalnak a szirénák Fehérváron

Székesfehérvár külső védelmi tervének teljes gyakorlatására kerül sor 2018. szeptember 4-én, kedden délelőtt. A program során a városban telepített, lakossági tájékoztató szirénák kétszer is megszólalnak. Az elhangzó riasztás lakossági intézkedést nem igényel. A délelőtt folyamán az oktatási intézményekben tűzriadó-gyakorlatot hajtanak végre.
tovább »

Forgalomkorlátozás Székesfehérváron a "kis" Budai úton

Javítási munkálatok kezdődnek egy korábbi csőtörés miatt a Budai út Vörösmarty tér és Várkörút közötti bevezető szakaszán. Az ideiglenes korlátozások, forgalomterelések várhatóan egy hétig tartanak majd.
tovább »

Meghosszabbítják a szeptemberi buszbérletek érvényességét

(A kép illusztráció)
A KNYKK Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. közzé tette a 2018. szeptemberi bérletek érvényességének meghosszabbításával kapcsolatos információkat.
tovább »

Richter Egészségváros Program Székesfehérváron

(Sajtófotó)
Egészségünk megóvásáról soha, az év egyetlen napján sem feledkezhetünk meg. Szeptemberben több jeles nap – az elsősegélynyújtás, a prosztata és a szív világnapja is – emlékeztet arra, mennyire fontos a megelőzés, az időben való segítségnyújtás vagy kérés.
tovább »
Rovat legfrissebb hírei
 • Okos parkolási rendszer kezdte meg működését Székesfehérváron »
 • MikulásGyár: Fehérváron is várják az adományokat »
 • Már cserélik a parkolóbérleteket »
 • Eltűnt a székesfehérvári lány »
 • Forgalomkorlátozások vasárnap »
 • Így változik az autóbusz menetrend a decemberi munkanap áthelyezések idején »
 • Álláspályázat Székesfehérvár közelében (Magyaralmás) »
 • Menetrendi változások Székesfehérváron és környékén is! »
 • Módosított vasúti menetrend Székesfehérvár-Budapest között »
 • 35-ös helyi autóbuszjárat menetrendje Adventi vasárnapokon Székesfehérváron »
  • MalmasAgrar
  • Palló
  • KormendiSirko
  • Cserépkályha
  • Hollanderfehervar
  • Jobb hirdessen