• DrLendvai
 • VizivilágHétkuti
 • Öreg Prés Étterem
 • Geszler
 • SzeletBurkTegla
 • Hirdessen Minálunk
 • drkokenyes

Rovatok:

Fejér megye Székesfehérvár Hasznos infók

Feloldották a kórházi látogatási tilalmat Fejérben

A legfrissebb adatok szerint megyénkben az influenzaszerű megbetegedéssel orvoshoz fordulók száma az utóbbi négy hétben folyamatos csökkenést mutatott.
tovább »

Speedmarathon - 24 órás sebességmérő akció jön, várják a helyszínjavaslatokat

(Fotó:police.hu)
A rendőrség várja az állampolgárok javaslatait az idei ellenőrzési helyekre, ahol az egész Európát érintő kampányhoz kapcsolódva 2019. április 3-tól egy napig mérik a Magyarország útjain közlekedők sebességét.
tovább »

TeSzedd! - Székesfehérváron is lehet csatlakozni

(Fotó:nol.hu)
Idén nyolcadik alkalommal rendezik meg az ország legnagyobb önkéntes mozgalmát, a TeSzedd! szemétgyűjtési akciót. A tavaszi „nagytakarításhoz” számos székesfehérvári csoport is csatlakozott, így a március 21-23. közötti időszakban önkéntes alapon tehet majd bárki azért, hogy tisztábbá varázsolja a város környezetét.
tovább »

Holnap délelőttől forgalomkorlátozás lesz a Széchenyi - Horvát István útkereszteződésben

Holnap délelőttől egy teljes napon át nem lehet balra kanyarodni a Széchenyi úti aluljáró felől a Horvát István utca felé. A forgalmas csomópontban méréseket végeznek – kérik a közlekedők türelmét!
tovább »

Már nincs tűzgyújtási tilalom

Az elmúlt napok csapadékos időjárása miatt március 15-i hatállyal visszavonta a tűzgyújtási tilalmat az ország teljes területén a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).
tovább »

Forgalmirend-változás a Berényi úton

Jövő héten a Berényi út felújításának II. üteméhez kapcsolódóan a Nefelejcs és az Olaj utca Berényi úti csomópontjait lezárják várhatóan egy hónap, illetve két hét időtartamra.


tovább »

Jelentősen csökkent az influenzás megbetegedések száma Székesfehérváron és környékén

Fejér megyében, március 4. és 10. között 750 beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel. Ez 34,1 % -kal kevesebb az előző heti adatnál, azonban még meghaladja a járványküszöb-értéket.
tovább »

Így változik az autóbusz menetrend a március 15-i ünnep körüli napokban

A KNYKK Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. honlapján közzétette, hogy a helyi, regionális, elővárosi és országos autóbuszjáratainak forgalmi rendje a 2019. március 15-ei ünnep körüli napokban  az alábbiak szerint alakul:
tovább »

Aktuális álláslehetőségek

Több munkakörben hirdetnek felvételt! Amennyiben rendelkezik a megfelelő ismeretekkel, készségekkel, képesítéssel, Önt is érdekelhetik az alábbi álláslehetőségek. Itt olvashatja a pontos információkat:
tovább »

Tovább csökkent Székesfehérváron és környékén az influenzás megbetegedések száma

Fejér megyében, február 25. és március 3. között 1140 beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel. Ez 40,3 % -os csökkenés az előző heti adathoz képest, azonban még meghaladja a járványküszöb-értéket.
tovább »

Nyílt nőgyógyászati szűrőnapot rendeznek

Ismét megrendezik a nyílt nőgyógyászati szűrőnapot március 9-én, szombaton 8 és 13 óra között a Család- és Nővédelmi Központban. A vizsgálatra elsősorban 25-65 év közötti hölgyeket várnak előzetes bejelentkezés alapján.
tovább »

Aszfaltozások útlezárásokkal

Jövő héten az aszfaltozási munkákhoz ér a Berényi és a Zombori út felújítása. A munkavégzés idején lezárások lesznek az érintett utcákban – kérik a lakosság türelmét!
tovább »

Tűzgyújtási tilalom Fejérben!

A Fejér megye területén lévő erdőkben és fásításokban, valamint azok kétszáz méteres körzetében 2019. február 28-tól általános tűzgyújtási tilalom van érvényben.
tovább »

Székesfehérvár és környéke: jelentősen csökkent az influenzás megbetegedéssel orvoshoz fordulók száma

Fejér megyében, február 18. és 24. között 1900 beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel. Ez 41,8 százalékos csökkenés az előző heti adathoz képest, a betegek aránya ugyanakkor még így is jelentősen meghaladja a járványküszöb-értéket.
tovább »

Változik a forgalmi rend a Fiskális úton

Ivóvízvezeték építése miatt megváltozik péntektől a forgalmi rend a Fiskális úton: egyirányúsítják a Kassai út – Pozsonyi út közötti szakaszt a Béla út irányából a Pozsonyi út irányába. A változás érinti a külső végállomás irányába közlekedő autóbuszok útvonalait. A munkálatok április közepéig tartanak, kérik a lakosok és a közlekedők türelmét, körültekintését.
tovább »

Módosított vasúti menetrend Székesfehérvár-Budapest között

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint Székesfehérvár-Budapest között módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok 2019. március 1. és 2019. március 31. között,


tovább »

Előzzük meg a szabadtéri tüzeket!

(fotó: Katasztrófavédelem)
Az elmúlt napok csapadékmentes és enyhe időjárása miatt egyre többen kezdenek neki kerti munkáknak, emiatt az ország számos pontján gyulladt meg az aljnövényzet. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz.
tovább »

Kevesebben fordultak orvoshoz Székesfehérvár környékén influenzaszerű tünetekkel

Fejér megye területén 3134 beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel – az influenza-figyelőszolgálatban résztvevő orvosok jelentései alapján végzett becslés szerint, 2019. február 4. és 10. között. Ez 18 % -kal kevesebb az előző hetinél.
tovább »

Székesfehérvár környékén csökkent az influenzaszerű megbetegedések száma

Fejér megye területén 3134 beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel - az influenza-figyelőszolgálatban résztvevő orvosok jelentései alapján végzett becslés szerint, 2019. február 4. és 10. között. Ez 18 % -kal kevesebb az előző hetinél.
tovább »

Menetrendi módosítások Székesfehérvár helyi autóbuszközlekedésében 2019. március 1-től

(A kép illusztráció!)
A KNYKK Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. honlapján közzétette, hogy 2019. március 1-től a következő menetrendi módosításokat vezetik be Székesfehérvár város helyi közlekedésében:
tovább »

Tovább nőtt az influenzaszerű megbetegedések száma Székesfehérváron és környékén

Fejér megye területén 3823 beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel az influenza-figyelőszolgálatban résztvevő orvosok jelentései alapján végzett becslés szerint, 2019. január 28 – február 3. között (2019. 5. hetében). Ez 3,6 %-kal több az előző hetinél.
tovább »

Intenzíven terjed az influenza Székesfehérváron és környékén

Az influenza figyelőszolgálatban résztvevő orvosok jelentései alapján végzett becslés szerint 2019. január 21-27. között (2019. 4. hetében) Fejér megye területén 3689 beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel, ez 47,3 %-kal több az előző hetinél.
tovább »

Módosított vasúti menetrend Székesfehérvár-Budapest között

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint Székesfehérvár-Budapest között módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok 2019. február 16. és 2019. február 28. között,
tovább »

Ezeken a helyeken lesz áramszünet

Az E.ON tájékoztatása szerint az általuk végzett hálózatfejlesztési munkákhoz kapcsolódóan február 1-jén, pénteken Székesfehérváron több utcában áramszünet lesz.
tovább »

Hófúvások és csúszós utak nehezítik a közlekedést

(Fotó:police.hu)
A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság lassabb haladásra, nagyobb követési távolság betartására és fokozott figyelemre kéri a járművel közlekedőket.
tovább »

Influenzajárvány: jelentősen emelkedett Székesfehérváron a megbetegedések száma

Az influenza-figyelőszolgálatban résztvevő orvosok jelentései alapján végzett becslés szerint 2019. január 14-20. között (2019. 3. hetében), Fejér megye területén 2504 beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel, ez 39,4 %-al több az előző hetinél.
tovább »

Forgalomkorlátozás Székesfehérváron

A járművezetőknek félpályás útlezárásra kell számítaniuk a Szárcsa utcában.
tovább »

Csőtörés miatt lezárás

2019. január 17-én, csütörtökön reggel 8.00 órától előreláthatólag 2018. január 24-ig csőtörés utáni hibaelhárítás miatt az Új Csóri út irányából érkezők nem tudnak majd balra kanyarodni a Palotai útról a Mészöly Géza utca irányába.
tovább »

Kórházi látogatási tilalom Fejér megyében

(Fotó:wikipedia)
A kórházban ápolt betegek védelme érdekében, 2019. január 18-tól kórházi látogatási tilalom elrendelésére hívta fel a megye valamennyi fekvőbeteg ellátást nyújtó intézményét, minden osztályra kiterjedően a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya.
tovább »

Áramszünet lesz több utcában január közepén

Az E.ON tájékoztatása szerint az általuk végzett hálózatfejlesztési munkákhoz kapcsolódóan január 15-én, kedden és január 16-án, szerdán Székesfehérváron több utcában áramszünet lesz.
tovább »

Álláslehetőségek!

Több munkakörben hirdetnek felvételt! Amennyiben rendelkezik a megfelelő ismeretekkel, készségekkel, képesítéssel, Önt is érdekelhetik az alábbi álláslehetőségek. Itt olvashatja a pontos információkat - MÁR SZÁLLÁSLEHETŐSÉGGEL IS:
tovább »

Itt a 2019. évi hulladéknaptár Székesfehérváron és környékén

(a kép illusztráció)
A Depónia Nonprfit Kft, tájékoztatott, hogy a 2019-es évre vonatkozó hulladéknaptárak frissítésre kerültek.
tovább »

Fejérvíz: így változik az ügyfélfogadás az ünnepi időszakban Székesfehérváron

Változik a Fejérvíz ZRt. ügyfélszolgálati irodáinak nyitvatartása december 15-től 2019. január 2-ig:
tovább »

Így változik az autóbusz menetrend karácsony és újév környékén

(A kép illusztráció)

A KNYKK Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. honlapján közzétette, hogy a 2018. karácsonyi és a 2019. újévi ünnepekkel összefüggésben az alábbiak szerint alakul az autóbuszjáratok közlekedési rendje:
tovább »

Látványos karácsonyi tűzmegelőzési bemutató lesz Székesfehérváron

(A kép korábbi felvétel, fotó: Katasztrófavédelem)
A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Fejér Megyei Tűzmegelőzési Bizottság karácsonyi tűzmegelőzési bemutatót tart december 20-án, csütörtökön Székesfehérváron.tovább »

Péntektől fogadja az ügyfeleket az új székesfehérvári kormányablak

December 14-én, pénteken adják át Székesfehérvár harmadik, Fejér megye tizennegyedik integrált ügyfélszolgálatát.
tovább »

Okos parkolási rendszer kezdte meg működését Székesfehérváron

(A kép illusztráció - OKK)
Okos parkolási rendszer kezdte meg működését Székesfehérváron a Vodafone Magyarország közreműködésével: az autósok száz parkolóhely foglaltsági állapotát követhetik nyomon egy mobiltelefonos applikáció segítségével.

tovább »

MikulásGyár: Fehérváron is várják az adományokat

(A kép illusztráció!)
Idén 14. alkalommal rendezik meg a MikulásGyár gyűjtőakciót, amely Budapest mellett az ország több pontján, így Székesfehérváron is várja az adományozókat – minden eddiginél hosszabb nyitvatartással, november 30. és december 21. között. Az adományokat a Polgármesteri Hivatal Városház tér 2. szám alatti épületében kialakított adománygyűjtő ponton várják, hétfőtől péntekig 8.00–20.00 óra között.
tovább »

Már cserélik a parkolóbérleteket

A Városgondnokság Parkolási csoportjának ügyfélszolgálatán már elkezdték az éves, 2019-re érvényes parkolóbérletek kiadását. A Szent Vendel utca 17/a alatt található ügyfélszolgálat hétfőn, kedden és csütörtökön 8.00 és 15.30 között, szerdán 8.00 és 18.00 között, pénteken pedig 8.00 és 13.00 között várja az ügyfeleket. Az éves parkolóbérletek továbbra is január 31-ig érvényesek Székesfehérváron.
tovább »

Forgalomkorlátozások vasárnap

A 2018. december 2-án megrendezésre kerülő Videoton – Budapest Honvéd labdarúgó-mérkőzés miatt Székesfehérváron jelentős forgalomirend-változásokra kell számítani.
tovább »

Így változik az autóbusz menetrend a decemberi munkanap áthelyezések idején

A KNYKK Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. honlapján közzétette, hogy a helyi, regionális, elővárosi és országos autóbuszjáratainak forgalmi rendje a decemberi munkanap áthelyezések körüli napokban az alábbiak szerint alakul:
tovább »

Álláspályázat Székesfehérvár közelében (Magyaralmás)

Ha állást keres (esetleg váltana vagy épp pályakezdő) Székesfehérváron - vagy a környéken-, rendelkezik a szükséges ismeretekkel, ezt érdemes megnéznie:
tovább »

Menetrendi változások Székesfehérváron és környékén is!

A KNYKK Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. honlapján közzétette, hogy  2018. december 9-től változik a helyközi autóbuszjáratainak forgalmi rendje Fejér megyében.
tovább »

Módosított vasúti menetrend Székesfehérvár-Budapest között

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint Székesfehérvár-Budapest között módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok 2018. december 09. és 2019. február 15. között,
tovább »

35-ös helyi autóbuszjárat menetrendje Adventi vasárnapokon Székesfehérváron

(A kép illusztráció)
A KNYKK Középnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. honlapján tette közzé, hogy Székesfehérváron a "35"-ös jelzésű helyi autóbuszjáratok az adventi vasárnapokon a Park Centerig, illetve a Park Centertől közlekednek a szabadnapokra meghirdetett menetrend szerint.
tovább »

Forgalomkorlátozások Székesfehérváron

A 2018. november 21-én megrendezésre kerülő Videoton – Újpest FC labdarúgó-mérkőzés miatt Székesfehérváron jelentős forgalomirend-változásokra kell számítani.
tovább »

Villamoshálózati karbantartás miatt forgalomkorlátozások lesznek Fehérvár több pontján

Székesfehérvár több pontján végeznek karbantartást az elektromos hálózaton a következő napokban. Emiatt forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a közlekedőknek.
tovább »

Jelentős torlódás várható holnap

Folytatódik a Széchenyi út burkolatának felújítása. Holnap reggel 8 órától jelentős torlódás várható a Széchenyi út - Horvát István út kereszteződésben: új sáv építése céljából a forgalmat egy sávra korlátozzák. Kérik, aki teheti, válasszon más közlekedési útvonalat.
tovább »

Aktuális álláslehetőségek!

Több munkakörben hirdetnek felvételt! Amennyiben rendelkezik a megfelelő ismeretekkel, készségekkel, képesítéssel, Önt is érdekelhetik az alábbi álláslehetőségek. Itt olvashatja a pontos információkat - MÁR SZÁLLÁSLEHETŐSÉGGEL IS:
tovább »

Ma éjszaka kezdik el felszerelni a díszkivilágítást a Belvárosban

(Korábbi kép - OKK)

Az adventre készülve folyamatosan szereli fel Székesfehérvár Városgondnoksága a díszvilágítást a Belvárosban. Mától november 17-ig, hétköznapokon 23.00 órától másnap 04.00 óráig három ütemben dolgoznak a Várkörút egyes szakaszain. A munkálatok ideje alatt a közlekedők türelmét és megértését kérik a szakemberek !


tovább »
Rovat legfrissebb hírei
 • Feloldották a kórházi látogatási tilalmat Fejérben »
 • Speedmarathon - 24 órás sebességmérő akció jön, várják a helyszínjavaslatokat »
 • TeSzedd! - Székesfehérváron is lehet csatlakozni »
 • Holnap délelőttől forgalomkorlátozás lesz a Széchenyi – Horvát István útkereszteződésben »
 • Már nincs tűzgyújtási tilalom »
 • Forgalmirend-változás a Berényi úton »
 • Jelentősen csökkent az influenzás megbetegedések száma Székesfehérváron és környékén »
 • Így változik az autóbusz menetrend a március 15-i ünnep körüli napokban »
 • Aktuális álláslehetőségek »
 • Tovább csökkent Székesfehérváron és környékén az influenzás megbetegedések száma »
  • Palló
  • KormendiSirko
  • MalmasAgrar
  • Cserépkályha
  • Hollanderfehervar
  • Jobb hirdessen