• DrLendvai
 • VizivilágHétkuti
 • Öreg Prés Étterem
 • Geszler
 • SzeletBurkTegla
 • Hirdessen Minálunk
 • drkokenyes

Rovatok:

Fejér megye Székesfehérvár Gyereksarok

Vízivárosi Kölyök Juniális

Ha június, akkor juniális: szombaton várják a családokat Víziváros kiemelkedő nyári gyermekprogramjára. A játékvár és a színpadi fellépések mellett hatpróbát rendeznek ovisoknak, és megannyi érdekes interaktív program várja még a gyerekeket. A rendezvény ezúttal is ingyenes lesz, a helyszíne pedig a Budai úti OBI áruház parkolója.
tovább »

Városi nyári táborok: várják a lurkókat

Jövő szerdáig lehet még jelentkezni a város velencei bentlakásos táborának első turnusára, amely június 30-tól július 5-ig tart.  Fergeteges fiesta-val kezdődik majd a nyári szezon: a dél-amerikai indiánok életével, zenéjével, szokásaival, játékaival ismerkedhetnek meg a táborozó diákok.
tovább »

Múzeumtábor 2019. Székesfehérvár

(MTI fotó/Máthé Zoltán)
A nyári szünet első és július első hetében is várják a 8-10 éves korosztályt a Szent István Király Múzeum táborában. Egyiptológus és muzeológus vezetésével öt nap alatt öt különböző korszakkal ismerkedhetnek meg a gyerekek.
tovább »

Nyitott szertárkapuk Székesfehérváron - Képgalériával

(Fotó:media.katasztrofavedelem.hu)
Szombaton ismét gyermekzsivajjal és kacagással teltek meg a szertárak. Fejér megyében a katasztrófavédelmi gyermeknapon minden várakozást felülmúló érdeklődés volt a hivatásos, az önkormányzati és a résztvevő önkéntes tűzoltó egyesületek szertárainál.
tovább »

Gyermeknap: Kétnapos Hetedhét Játékfesztivál Székesfehérváron

Szombaton és vasárnap rendezik a 7. Hetedhét Játékfesztivált Székesfehérvár Belvárosában. Rengeteg élményt és kalandot kínálnak a gyerekeknek, lesz mesebeli hétpróba a számok világában, felhővadászat, lovagi torna, bábjáték-automata, fotószínház, kézműves foglalkozások, különféle játékok, no meg báb- és meseelőadások, koncert Szalóki Ágival és Rutkai Borival. A helyszín ezúttal az Országalmától indulva a Fő utca és az Országzászló tér lesz, a részvétel idén is ingyenes.
tovább »

Jól szerepeltek a fehérvári gyerekek - Képgalériával

(Fotó:Katasztrófavédelem)
Az előző évek hagyományait követve az Országos Tűzmegelőzési Bizottság 2019-ben is meghirdette alkotói pályázatát óvodások és iskolások részére. A felhívásra Fejér megyéből több mint kétszáz alkotás érkezett.
tovább »

HURRÁ! - Ismét katasztrófavédelmi gyermeknap lesz Székesfehérváron

(Korábbi kép - Fotó:Katasztrófavédelem)
Gyereknaphoz kacsolódóan május 25-én, a hónap utolsó szombatján hatodik alkalommal nyílnak meg a legkisebb rajongók előtt az ország tűzoltólaktanyái.
tovább »

Lurkókat díjaztak

(Fotó:OKK Fehérvár)
A család nemzetközi napja alkalmából hirdetett rajzpályázatot óvodások és kisiskolások részére a Székesfehérvári Család és KarrierPONT. A felhívásra 63 alkotás érkezett. A Fehérvári Civilközpontban ma megnyílt kiállításon három kategóriában a legjobb három alkotás díjátadójára is sor került.
tovább »

Meghirdette nyári napközis táborát a HEROSZ Fehérvári Állatotthona

Meghirdette az általános iskolásoknak szóló nyári napközis táborát a HEROSZ Fehérvári Állatotthona. A júliusi és augusztusi ötnapos táborban a résztvevők megismerkednek a menhely mindennapi életével és sokat tanulnak az állat- és természetvédelemről is. Jelentkezni lehet e-mailben, személyesen és postai úton.


tovább »

Tompeti és barátai

2019. március 09. (szombat) 16:00, Székesfehérvár, Művészetek Háza, színházterem.
tovább »

MEGA Játszóház Székesfehérváron

"Tiszta környezetben, biztonságos játékokkal játszhatnak a gyerekek. Mozoghatnak, ugrálhatnak.
tovább »

Gyermekfarsang

2019. február 16-án a Kultúrházak Éjjel-Nappal program keretében Gyermekfarsang kerül megrendezésre Székesfehérváron A Szabadművelődés Házában.
tovább »

Gyerekprogramok az Igézőben

Gyermekprogramokban gazdag lesz az év első hónapja az Igézőben. Babaszínház, bábszínház és bűvész-show is szerepel a kínálatban, az előadások vasárnaponként 10.00 órakor kezdődnek.
tovább »

Megjött a Mikulás!

(Fotó:OKK)
Táncpárbajjal megvívott csata a manók és a krampusz között, különleges Mikulástelefon és a Naaagy Csokoládé Expressz is szerepelt a Városház téri Mikulásváró műsoron.
tovább »

Mikulásprogramok Székesfehérváron

December 6-án Székesfehérvár Belvárosába is megérkezik a Mikulás. Délután az Adventi színpadon találkozhatnak a gyerekek a jóságos apóval, aki nemcsak édességet hoz, hanem gyerekkoncerttel és csokoládé-expresszes mesével is megajándékozza a legkisebbeket. Együtténeklés és tánc, manóképző játékok, valamint jótettközvetítés is várja a családokat. Mikulásprogram lesz az Alba Plazában és a Kisfaludi Közösségi Házban is, és a rendezvények hétvégén is folytatódnak: szombaton népi játszóházzal egybekötött táncházi mulatságot, Öreghegyen pedig Mikulás-bulit rendeznek.
tovább »

Játssz kisautó helyett igazi gépekkel! - Nyílt Nap a Magyar Közút Székesfehérvári Mérnökségén

Milyen egy útellenőri autó? Milyen egy hókotrót vezetni? Kik a közutasok és mi a munkájuk? 2018. szeptember 22-én országszerte Nyílt Nap lesz a Magyar Közút Nonprofit Zrt. mérnökségein.
tovább »

Várják a gyerekeket a táborokba

Az előző évekhez hasonló gazdag programkínálattal várják a gyerekeket idén is a Székesfehérvár Önkormányzata által szervezett nyári táborokban. A népszerűséget mi sem mutatja jobban, mint az, hogy a Velencén zajló bentlakásos ifjúsági tábor négy turnusából három már betelt. Az utolsó, népi hagyományőrző turnusra, továbbá a Bregyó-közi Napraforgó Városi Napközis Táborba azonban továbbra is várják a jelentkezőket.
tovább »

Kistűzoltók a szeren

(Fotó: Katasztrófavédelem)
Bácsi, én szeretnék egy ilyen tűzoltóautót! – mondta bátorságát összeszedve a létraszer bemutatója után egy kisfiú egy székesfehérvári tűzoltónak, aki leguggolva az aprósághoz így felelt: sajnos, ilyet adni nem tudok, de szívesen megmutatom neked!
tovább »

Kisfaludi gyereknap

2018. május 26-án kerül megrendezésre a gyereknap a Kisfaludi Közösségi Házban.
tovább »

Szárazréti Kézműves Tábor 2018

2018. június 18-22-ig kézműves tábor lesz a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központban.
tovább »

Nyári tábor Öreghegyen

Nyári táborok indulnak 2018-ban is az Öreghegyi Közösségi Házban.
tovább »

Magyarország diákolimpiai bajnoka a Tóvárosi Iskola

2018. május 11-13. között Békéscsabán került megrendezésre a 2017/2018. tanév Labdarúgás Diákolimpia Országos Döntője. A több napos rendezvényen a legkisebbek, azaz az I. és a II. korcsoportba tartozó 20-20 legjobb megyei és fővárosi csapat mérte össze tudását. A versengés végén a legjobbak elnyerték a „Magyarország diákolimpiai bajnoka” címet.
tovább »

Két keréken vetélkedtek a diákok Székesfehérváron - Videóval

(Képkocka a videóból - fotó:police.hu)
A székesfehérvári István Király Általános Iskola adott otthont 2018. április 17-én délután a „XXVI. Kerékpáros Iskola Kupa” elnevezésű közlekedésbiztonsági versenynek, mellyel egy időben és azonos helyszínen rendezték meg a „XXVI. Kisiskolások Közlekedési Kupája ”, valamint a „XXXIII. Ki a mester két keréken?” elnevezéssel meghirdetett vetélkedőket.
tovább »

Kézműves műhelyek a Koronás Parkban

Két napon is várják a kreatív kikapcsolódásra vágyó gyerekeket és felnőtteket a héten a Koronás Parkban. Csütörtökön délben ünnepi kézműves foglalkozás kezdődik, majd szombaton és vasárnap a Koronás Műhelyben a tavaszra készülnek a résztvevők.
tovább »

Gyerekekre szabott vasárnap a Petőfi Kultúrtanszéken

Nem csak az egyetemistákat, a kisgyermekes családokat is várja a Petőfi Kultúrtanszék. Februárban dupla teltházas koncerttel indult el a Petőfi Junior Vasárnap sorozata, aminek keretében ezen a héten a kétszeres Fonogram-díjas Kovácsovics Fruzsina érkezik Elfeledett mézescsók című lemezével.
tovább »

Egyenruhás meglepetés

(fotó:police.hu)
Tanulságos bűnmegelőzési mesével és ajándékokkal lepték meg a rendőrök a kisiskolásokat Székesfehérváron.
tovább »

Koronás programok az őszi szünetben

Az őszi szünet idején is várják a gyerekeket a Koronás Parkban: egész napos napközis tábort szerveznek sok játékkal, belvárosi kirándulással, sportmérkőzésekkel a munkanapokon. Akit a kézművesség vonz, az ősz terméseiből, levelekből alkothat délutánonként. A táborra szerdáig lehet jelentkezni!
tovább »

Elkezdődtek a nyári táborok, lehet még jelentkezni

(fotó:OKK)
Egyre népszerűbbek a gyerekek körében a Székesfehérvár Önkormányzata által szervezett nyári táborok, köszönhetően a szabadidő hasznos eltöltését célzó gazdag és minőségi programkínálatnak.
tovább »

Katasztrófavédelmi gyermeknap a Székesfehérvári Tűzoltóságon

(korábbi kép - forrás:katasztrófavédelem)

2017. május 28-án (vasárnap) 10.00-16.00 óráig a Székesfehérvári Tűzoltóságon.


tovább »

Észforgató, rejtélyes társasjáték tábor

Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház - időpontok: Június 26-30., Július 3-7., Július 24-28. és Augusztus 14-18.
tovább »

Mesés gyerekbirodalom a Belvárosban

(korábbi kép - OKK)

Ötödik születésnapját ünnepli 2017-ben a Hetedhét Játékmúzeum – és vele a Hetedhét Játékfesztivál. Május utolsó hétvégéjén idén is a legkisebbeké lesz a fehérvári Belváros: a megannyi játék, a kézműves foglalkozások és a már hagyományos hétpróba feladatai mellett igényes színpadi műsorok, koncertek várják majd a gyereksereget a Városház téren és a Fő utcán május 27-28-án.


tovább »

Díjazták a gyerekeket, akik megfestették, megrajzolták kedvenceiket

(fotó:OKK)

Kedden délután az Alba Regia Sportcsarnokban hirdették ki a rajzpályázat győzteseit, a klubok sportolóinak részvételével. A gyerekek örömére a díjakat a kosár- és kézilabda-játékosok adták át. Azok a pályázók, akik nem értek el helyezést, az egyik hazai mérkőzésre nyertek meghívást az egyesület részéről.


tovább »

Két keréken érkezett a meglepetés

(fotó:police.hu)
A Fejér megyei rendőrök jóvoltából egy székesfehérvári kisfiúnak felejthetetlen élményben volt része.
tovább »

Majoros Ági Bábszínháza a Koronás Parkban

Vasárnap délelőtt folytatódnak a bábszínházas előadások a Koronás Parkban. Ezúttal Majoros Ági meséli el kicsiknek és nagyoknak Hamupipőke történetét
tovább »

Márciusi bábszínházi előadások a Koronás Parkban

Tavaszi programsorozatra várják a gyermekeket a Koronás Parkba. Márciusban három vasárnapi bábszínházi előadást is megtekinthetnek a kicsik. Jegyek a helyszínen kaphatók!
tovább »

Iskolába hívogató farsangi programok a Bory Jenő és a Táncsics Iskolában

Két intézményben is folytatódnak csütörtökön az iskolába hívogató programok. A Bory Jenő Általános Iskolában 15.00 órától, míg a Táncsics Mihály Általános Iskolában 16.00 órától kezdődik farsangi mulatság a leendő elsősöknek.
tovább »

"Téged is a Bory vár!"

Téged is a Bory vár! programra várják a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket a Bory Jenő Általános Iskolában jövő pénteken. A leendő elsős tanítók játékos média- és rajzfoglalkozásokat tartanak a délelőtt folyamán.
tovább »

Búcsúztak az Adventi színpadtól az óvodások és a kisiskolások

Az Adventi színpad utolsó délelőtti programján több óvodás csoport és kisiskolások is felléptek kedden délelőtt. A Belvárosba ellátogató szülők és nagyszülők örömmel nézték és hallgatták a felhangzó ünnepi verseket, dalokat, meséket és Luca-napi rigmusokat, amelyekkel a legkisebbek kívántak áldott, békés ünnepeket a városnak.
tovább »

Fehérváron a Mikulás

A székesfehérvári gyerekeket is megörvendezteti a Mikulás! Jövő kedden délután barátaival együtt érkezik a Belvárosba, ahol a Fő utcán és a Városház téren sétálva várja a kicsiket számos meglepetéssel. Akinek kedve tartja, bekapcsolódhat a különféle játékokba, például célba dobhat kéménybe ajándékokkal, de akár Hófehérvárt is építhet kockacukorból!
tovább »

Három napos időutazásra hívják a gyerekeket

Időutazás a múzeumban címmel három napos tábort szervez a Szent István Király Múzeum az őszi szünetben november 2-án, szerdától. A képzeletbeli időgéppel a gyerekek az ókori rómaiak és a népvándorlás korába csöppenhetnek, egy régi patikushoz is ellátogatnak és egy szalon kényelmét élvezhetik.
tovább »

Fehérvári gyerekek kiállítása

A hagyományok szerint minden év őszén közös kiállításon idézik fel a nyári táborok gazdag és értékes emlékeit, élményeit A Szabadművelődés Házában. Az idei tárlaton megtekinthetőek a Játszótárs Játékkészítő Műhellyel, a Fehérvári Kézművesek Egyesületével és a tábori nevelőkkel készített gyönyörű, ötletes alkotások, apró használati és dísztárgyak, ékszerek, továbbá változatos technikával készült, igényes grafikák.
tovább »

Őszi foglalkozások gyerekeknek a Fehérvári Pagonyban

Színes, izgalmas programkínálattal várja a gyerekeket a Fehérvári Pagony az őszi időszakban. A legkisebbeknek délelőttönként Baba Angol, Varázstorna és Zengő Bölcső foglalkozásokat tartanak, délutánonként sakkozni is lehet, sosemvolt meséket játszani, vagy játékosan készülődni az iskolába.
tovább »

Szeptemberi gyermekelőadások az Igézőben

Vasárnaponként 11 órától a gyerekeké az Igéző. Szeptemberben babaelőadásra, interaktív zenés bábelőadásra és királyos mesékre várnak minden érdeklődő apróságot, kisiskolást.
tovább »
Rovat legfrissebb hírei
 • Vízivárosi Kölyök Juniális »
 • Városi nyári táborok: várják a lurkókat »
 • Múzeumtábor 2019. Székesfehérvár »
 • Nyitott szertárkapuk Székesfehérváron - Képgalériával »
 • Gyermeknap: Kétnapos Hetedhét Játékfesztivál Székesfehérváron »
 • Jól szerepeltek a fehérvári gyerekek - Képgalériával »
 • HURRÁ! - Ismét katasztrófavédelmi gyermeknap lesz Székesfehérváron »
 • Lurkókat díjaztak »
 • Meghirdette nyári napközis táborát a HEROSZ Fehérvári Állatotthona »
 • Tompeti és barátai »
  • Palló
  • KormendiSirko
  • MalmasAgrar
  • Cserépkályha
  • Hollanderfehervar
  • Jobb hirdessen