Cég, szervezet regisztrálása a minálunk.hu portálra

Az alábbi űrlap kitöltésével lehetősége van regisztrációra ajánlani egy céget, szolgáltatást, vagy szervezetet a Minálunk.hu oldalaira. A Minálunk.hu célkitűzései közé tartozik, hogy a helyi vállalkozókat és szervezeteket elérhetőbbé tegye a helyi lakosok és cégek számára. Ennek eszköze ez az adatbázis is, melyben igyekszünk szerepeltetni azokat a szervezeteket, melyek ezt a segítséget örömmel fogadják.

Az alábbi adatok megadásával, és cégének/szervezetének bemutatásával (Cég ismertetője mező) kérheti felvételét a jegyzékbe. A jelenlegi adatlap kitöltésével INGYENES szolgáltatást vesz igénybe, az on-line regisztráció során nem keletkezik fizetési kötelezettsége. Minden vállakozás alapadatait térítésmentesen szerepeltetjük adatbázisunkban.

Természetesen lehetőség van kiemelt megjelenésre, és adatlapja mellett 1 oldalas hirdetés, bemutatkozás, vagy akár mellékelt dokumentum csatolására is külön dijazás ellenében. Ennek feltételeit és médiaajánlatunkat megtalálja itt.Az Ön adatlapja:

Kérjük figyelmesen töltse ki az alábbi adatokat, on-line, vagy töltse le regisztrációs adatlapunkat itt, és küldje el munkatársunknak faxon, vagy postai úton!


Cégnév
Főtevékenység
Város
Cím
Irányítószám
Telefonszám
Faxszám
E-mail

Kérjük írja be az ellenőrző kódot! (kis és nagybetű érzékeny)

Az alábbi űrlap kitöltésével Ön hozzájárul,

- a fenti űrlapban megadott adatainak kezeléséhez és tárolásához,
- a minalunk.hu portálon az átadott, felvitt adatok közzétételéhez,
- kizárólag a Szolgáltatól érkező, az ügyintézéshez szükséges elektronikus és postai üzenetek fogadásához.
Szolgáltató vállalja, amennyiben Megbízó nem elégedett a kapott szolgáltatással és ezt írásban 30 napon belül
jelzi a Szolgáltató fele, akkor a Megbízót törli az adatbázisból.
A jelen megállapodásban nem szabályozott kérdésekre a Ptk. vonatkozó rendelkezései az irányadók.