http://minalunk.hu Nyomtatás
 
2018-09-20 12:45

Critical Mass Fehérvár szombaton

|

(Fotó:nol.hu)

Három helyen is a magasba emelkednek a biciklik szombaton - szeptember 22-én ismét kerékpárosfelvonulás lesz Székesfehérváron. Az őszi, nyár végi Critical Mass résztvevői a Haleszból indulva tekerik körbe a várost. A szervező Magyar Kerékpárosklub Székesfehérvár és Térsége Területi Szervezete 14 órától zenével, szervízponttal várja a felvonulásra érkezőket.

Szombaton ismét a bringásoké lesz a város, 15.30 órakor indul a Critical Mass kerékpáros felvonulás a Haleszból. A felvonulás előtt már 14 órától várják az érdeklődőket.
 
A zenéről ezúttal is DJ Zöld gondoskodik, a Magyar Kerékpárosklub Székesfehérvár és Térsége Területi Szervezetének sátrában pedig tájékoztatást kaphatnak a kerékpáros érdekképviseleti szervezet aktuális és közeljövőben tervezett infrastruktúra-fejlesztéssel és szemléletformálással kapcsolatos munkáiról.
 
Emellett várják a kerékpáros közlekedést, kerékpártárolást érintő saját ötleteket, panaszokat, véleményeket, amelyeket a szervezet tagjai továbbítani tudnak az illetékesek felé az az önkormányzati döntéshozókkal folytatott rendszeres megbeszéléseken. Az időben érkezők még az alapvető beállításokhoz is kapnak segítséget a szervízponton.

A felvonulás délután fél négykor indul a Budai út - Lövölde út irányába. A várost megkerülve érintik a Ligetsort is, így szimbolikusan a kerékpáros társadalom is felavatja és birtokba veszi a közelmúltban kialakított kerékpársávokat. A Haleszbe a Rákóczi út - Király sor útvonalon érkeznek vissza a felvonulók, akik rendőri biztosítás mellett, időszakos lezárásokkal tekerik körbe a várost.

A térkép és a frissülő információk elérhetőek a Facebookon:
https://www.facebook.com/events/1424303074336074OKK Fehérvár
 
 
 
 

Hozzászólás beküldéséhez lépjen be felhasználónevével. Amennyiben még nem regisztrált felhasználó, itt regisztrálhat!

Bővebben kifejtené véleményét? Írását küldje el szerkesztőségünk e-mail címére.