http://minalunk.hu Nyomtatás
 
2018-11-30 09:00

Ismét megnyílt a Városi Sí-Bank

|

(Fotó:OKK)
Alapfelszereléseket és kiegészítőket is bérelhetnek a sízés és a snowboardozás szerelmesei a Városi Sí-Bankban. A kölcsönző hétköznapokon 16 és 19 óra között tart nyitva a Vasvári Pál Általános Iskolában, de igény szerint más időpontban, akár a hétvégén is mehetnek az érdeklődők előzetes egyeztetés alapján.
Kedvező áron lehet sífelszerelést és snowboardot kölcsönözni a Városi Sí-Bankban, amely ismét megnyílt a Vasvári Pál Általános Iskolában, a György Oszkár téren. Az alapfelszerelésnek számító sílécen, sícipőn és boton kívül bérelhetünk különféle kiegészítőket, például bukósisakokat, térd-, könyök- és csuklóvédőket is.

A hagyományos síléceket felváltották a közkedvelt kanyarlécek (carving), amelyeket a legkisebbektől kezdve a leggyakorlottabb sízőknek is ajánlanak. A legkisebb lécek hosszúsága 60 centiméter, amihez 24-es lábméretű cipő tartozik, a profi sízők pedig 10 méter sugarú lécet is kaphatnak a Sí-Bankban.

A biztonságos sítudás és az európai sízőkultúra elterjesztése érdekében a bank költségkímélő, egynapos síutakkal, illetve sí- és snowboardoktatással is várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.  További információ kérhető: Gáncs Józseftől, a Városi Sí-Bank kezelőjétől a +36 20 911 22 90-es telefonszámon.




OKK Fehérvár




Hozzászólás beküldéséhez lépjen be felhasználónevével. Amennyiben még nem regisztrált felhasználó, itt regisztrálhat!

Bővebben kifejtené véleményét? Írását küldje el szerkesztőségünk e-mail címére.