http://minalunk.hu Nyomtatás
 
2019-04-12 08:42

XXXI. Alba Regia Nemzetközi Ásványbörze és Ékszervásár a VOK-ban

|

Természetes kövek és ásványok, ékszerek és dísztárgyak sokaságával várják az érdeklődőket az Alba Regia Nemzetközi Ásványbörzén és Ékszervásáron. A programot április 14-én, vasárnap 9 órától rendezik a Videoton Oktatási Központban, gyerekeknek ingyenes belépéssel.

Ez lesz a 31. ásványbörze és ékszervásár, melyen a 2019-es év ásványának választott galenit lesz a középpontban. Számos program az igen mutatós ércásvány köré csoportosul, szerveznek többek között fotó- és ásványkiállítást, illetve előadást. Drágakövek, ékszerek, csiszolatok, ásványok ás kövületek széles választékával készülnek a szervezők mintegy 80 kiállító közreműködésével.

A természetes és nem feldolgozott ásványok Erdélyből, Afrikából, Amerikából, Kínából és Indiából származnak. 10.00 órától mantra koncert, míg 16.00 órától ingyenes meditáció várja a látogatókat.
 

Hagyományosan külön programokat rendeznek a gyerekek szórakoztatására. Várható aranymosás, jégszobrászat, arcfestés, csillámtetoválás, illetve fotózkodás egy szelíd, nagy testű arapapagájjal, helyszíni képnyomtatással egybekötve. Ugyancsak lesz puzzle kirakós játék ásványokkal és kristályokkal, valamint Mazsola muzsika interaktív zenés műsor.
 

A börze vasárnap 9 és 17 óra között tart nyitva, gyereknek ingyenes lesz a belépés.

A részletes műsor ITT található.OKK Fehérvár 


Hozzászólás beküldéséhez lépjen be felhasználónevével. Amennyiben még nem regisztrált felhasználó, itt regisztrálhat!

Bővebben kifejtené véleményét? Írását küldje el szerkesztőségünk e-mail címére.