• AMETISZT Könyvelőiroda
 • VizivilágHétkuti
 • Öreg Prés Étterem
 • GeszlerPince
 • SzeletBurkTegla
 • hirdessen tatab

Rovatok:

Komárom-Esztergom megye Tatabánya Üzleti élet

Fórum az E-ügyintézésről Tatabányán és Esztergomban

<span style="&quot;line-height:" 150%"="">Zsúfolásig megtelt csütörtökön délelőtt a megyei kereskedelmi és iparkamara (KEMKIK) tatabányai székházának tanácsterme. Az érdeklődőket – köztük nagyon sok könyvelőt – dr. Szerencsés László, a KEMKIK elnöke köszöntötte.
tovább »

Fórum a munkahelyi képzések támogatásáról

(Sajtófotó)
A megyei kereskedelmi és iparkamara tatabányai székházában kedden a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara tartott fórumot olyan pályázati lehetőségekről, melyek nagyvállalatokat, valamint mikro-, kis- és középvállalatokat támogatnak abban, hogy dolgozóiknak a munkahelyen nyújtsanak képzéseket.

tovább »

A Sanmina 6,2 milliárd forintból fejleszti tatabányai gyárát

A Sanmina 6,2 milliárd forintból fejleszti tatabányai gyárát 2022-ig, a beruházáshoz a kormány 1,2 milliárd forint vissza nem térítendő támogatással járul hozzá.
tovább »

A tatabányai kórház gyermekosztályán kezelt gyerekek gyógyulását támogatja a Bridgestone

(Fotó:Bridgestone)

A nevetés és a jókedv gyógyít, ezért a Bridgestone 1.500.000 forintot adományoz a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványnak a munkatársai által a B-Olympic egészségprogramban sétával, futással, úszással, kerékpározással vagy más sporttevékenységgel megtett több mint 10.000 km után.


tovább »

Termelőüzemet avatott a SINBON Tatabányán

A réz és üvegszál kábelek, kábelkorbácsok tervezésével és gyártásával foglalkozó, tajvani tulajdonú SINBON közel 1,6 milliárd forintos, önerős beruházással termelőüzemet avatott kedden Tatabányán.
tovább »

Újabb beruházást indít Tatabányán a japán Bridgestone

(korábbi kép)

Újabb, 9,2 milliárd forintos beruházást indít a japán Bridgestone Tatabányán, ehhez a magyar kormány 826 millió forint vissza nem térítendő támogatást biztosít - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Budapesten.


tovább »

Kisvállalkozói ipari övezetet fejlesztenek Tatabányán

A tatabányai önkormányzat pályázati forrásokból közel háromszáz millió forintos ráfordítással elvégezte a kis- és középvállalkozások letelepítésére alkalmas VII-es telepi ipari övezet úthálózatának és közvilágításának fejlesztését - tájékoztatta az MTI-t a város polgármestere.
tovább »

Tatabányai álláslehetőség!

Magán egészségügyi szolgáltató cég keres telefonos tanácsadó munkatársat napi 8 órás munkaidőben (nem értékesítés).
tovább »

Tatabányán épít üzemet a dél-koreai Doosan

(fotó:Nagy Pál)

A dél-koreai Doosan a tatabányai ipari parkban elektromos autók akkumulátoraihoz szükséges rézfólia előállítására alkalmas üzemet épít, amelyben 200 új munkahelyet teremtenek - írta közösségi oldalán a megyeszékhely polgármestere.


tovább »

Átadták a megyei gazdasági díjakat - tatabányai díjazottak

Az átlagon felüli teljesítményt nyújtó vállalkozásokat, illetve egy intézményt, és egy ipari parkot tüntettek ki a legrangosabb megyei elismeréssel: a Megye Gazdaságáért Díjjal. Idén nyolc kategóriában hirdettek eredményt, és különdíjat is megszavazott a megyei közgyűlés, és a testületet segítő szakmai zsűri.
tovább »

Négy százalékkal növelte árbevételét tavaly a Graboplast

Négy százalékkal, közel 19 milliárd forintra növelte árbevételét tavaly 2016-hoz képest a padlóburkolatokat gyártó, győri székhelyű Graboplast Zrt. - tájékoztatta a társaság pénteken az MTI-t.
tovább »

Díjakat nyert a tatabányai INTERSPAR

(fotó:spar.hu)

Az Élelmiszer magazin idén negyedik alkalommal hirdette meg az „Az Év Boltja” versenyt. A szakmai zsűri által hipermarket kategóriában a tatabányai INTERSPAR-nak odaítélt „Az Év Boltja 2018” díj annak elismerése, hogy az árukínálat, a fenntarthatóság, a szolgáltatások színvonala és az üzlet belső kialakítása tekintetében a tatabányai hipermarket a kategóriája legkiválóbbja.


tovább »

Hárommilliárdos beruházással bővíti raktárát a Bridgestone Tatabánya

A gumiabroncsokat gyártó japán Bridgestone tatabányai leányvállalata hárommilliárd forintos beruházással bővíti raktárát a Tatabányai Ipari Parkban.
tovább »

4,2 milliárd forintból épül meg Tatán a legújabb INTERSPAR

Mintegy 5200 négyzetméteres új hipermarket építését jelentette be a SPAR. A környezetkímélő technológiákkal megtervezett INTERSPAR várhatóan 2019 nyarán nyílik meg Tatán. A 34. magyarországi INTERSPAR 68 munkahelyet teremt majd.
tovább »

10 éve gyárt Magyarországon a Bridgestone, egyedülálló technológia Tatabányán

Több mint 14,5 millió gumiabroncsot gyártott automata gépsorain 10 év alatt a Bridgestone tatabányai üzemében. A Japánon kívül Európában először Magyarországon alkalmazott, teljesen automatizált gyártástechnológiával egyszerre akár 128 különböző méretben is képes abroncsokat készíteni a vállalat.
tovább »

Bővíti raktárbázisát a Rudolph Ipari Logisztikai Kft. Tatabányán

(fotó:wikipedia)

A német tulajdonú Rudolph Ipari Logisztikai Kft. szerdán letette új raktárbázisának alapkövét, a beruházással a cég a meglévő hatezer négyzetméteres raktárát négyszeresére, 23 ezer négyzetméteresre bővíti.


tovább »

Közel 50%-kal növelte árbevételét a Bridgestone Tatabánya

Kiemelkedően sikeres üzleti évet zárt a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft., amely tavaly 47%-kal, 53,1 milliárd forintra növelte értékesítésének árbevételét.
tovább »

Logisztikai csarnokot és éttermet adott át a Transintertop Környén

(fotó:Facebook/Transintertop Kft)
A nemzetközi szállítmányozást végző Transintertop Kft. környei telephelyén másfél milliárd forintos beruházással új logisztikai csarnokot, egy éttermet és egy benzinkutat adott át - tájékoztatott a társaság értékesítési vezetője.
tovább »

Újjászületett a tatabányai INTERSPAR

November végétől modernebb és szebb INTERSPAR várja a tatabányai vásárlókat. A hipermarket teljes körű felújítása során olyan új kényelmi szolgáltatások is helyet kaptak, mint a hideg- és melegételeket kínáló SPAR toGo étterem.
tovább »

85 milliárd forintból fejlesztette gyárát Tatabányán a Bridgestone

Befejezte fejlesztési programját és felavatta 85 milliárd forintos beruházással kibővített tatabányai üzemét a Bridgestone. A ma, Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke jelenlétében felavatott fejlesztéssel a világ legnagyobb abroncs- és gumitermék-gyártójának magyar leányvállalata megkétszerezte gyárának alapterületét, évi 1,8 millióról 3,6 millió abroncsra növelte gyártókapacitását, valamint megháromszorozta munkavállalóinak számát.
tovább »

Átadta új gyárát a Becton Dickinson Tatabányán

Ma adta át új gyárát a világ egyik vezető globális orvostechnológiai vállalata, a BD (Becton, Dickinson and Company) Tatabányán, mely a hatmilliárd forintos beruházásnak köszönhetően gyógyászati termékek előállításához szükséges kutatási reagensek gyártását kezdi meg. A 107 új munkahelyet teremtő hazai termékportfólió és gyártókapacitás bővítés a Becton Dickinson gyógyszeripari ügyfeleinek kiszolgálását segíti világszerte.
tovább »

Átadták Tatabányán a dán Coloplast új logisztikai központját

(korábbi kép - MTI fotó/Krizsán Csaba)

Felavatták a dán tulajdonú, gyógyászati segédeszközöket előállító Coloplast új csomagoló és disztribúciós központját (PDC) pénteken Tatabányán.


tovább »

1500 munkavállaló hiányzik - Duális Képzési Centrumot alakítanak ki a városban

Az egyre növekvő hazai munkaerőhiány már nemzetgazdasági problémákat okoz. A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) a hazai szakképzési rendszer megújításában látja az egyik legkomolyabb lehetőséget a kihívás hosszútávú kezelésére.
tovább »

Megújul a tatabányai INTERSPAR

Több mint 2,5 milliárd forintból modernizálja a SPAR Magyarország a tatabányai INTERSPAR áruházat. A 2000-ben megnyitott hipermarket az átalakítás alatt zárva tart, a vásárlók várhatóan december elején vehetik ismét birtoka a kívül-belül megszépült, bővülő szolgáltatásokkal újranyitó áruházat.
tovább »

A Lotte duplájára bővíti üzemét Tatabányán

A dél-koreai Lotte Advanced Materials duplájára bővíti ipari műanyag alapanyagokat gyártó üzemét a Tatabánya-Környe Ipari Parkban, ezzel közel ötven új munkahelyet teremtenek - mondta el a vállalat ügyvezető igazgatója.


tovább »

Kis befektetés, nagy megtérülés, avagy a TPM rendszere

Napjainkban óriási a piaci verseny termelői szektorban. A lehívások egyre nőnek, a gépek és a dolgozók egyre leterheltebbek. A legtöbb nagy cég bővít, fejleszt. Emellett egyre gyakrabban kénytelenek szembesülni a munkaerőpiac kiaknázottságával.
tovább »

Négyszeresére bővíti bázisát a Rudolph Logistik Gruppe Tatabányán

A német tulajdonú Rudolph Ipari Logisztikai Kft. a tatabányai ipari parkban lévő hatezer négyzetméteres raktárkapacitását 23 ezer négyzetméteresre bővíti - közölte a vállalat.
tovább »

Megye Gazdaságáért Díjat kapott több tatabányai vállalkozás

(fotó:kemoh.hu)
Komárom-Esztergom megye a Terület- és településfejlesztési operatív programban (Top) 26 milliárd forintot használhat fel, amelyből 18 milliárd forintról már szerződést kötöttek és 12 milliárd forintot már ki is fizettek a projektek megvalósítóinak - mondta a Miniszterelnökség európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkára a Komárom-Esztergom Megye Gazdaságáért díjak átadása előtti köszöntőjében csütörtökön, Tatabányán.
tovább »

Mesterséges intelligenciát használ az abroncsgyártásban a Bridgestone Tatabánya

Mesterséges intelligenciát használó technológiával nyerte el az „Év Gumiabroncs Gyártási Innovációja Díjat” a Bridgestone. Az új, digitális technológia azt teszi lehetővé, hogy a nagy tapasztalattal rendelkező kollégák szakmai ismereteit a fiatalabb kollégák is alkalmazni és használni tudják munkájuk során. Az eljárást a világon először tatabányai gyárában, valamint új oroszországi üzemében vezette be a Bridgestone. A vállalat képviselői Hannoverben, a Gumiabroncs Technológiai Expón vehették át a rangos szakmai elismerést.
tovább »

Tatabányán készül a Bridgestone legújabb gumiabroncsa

Tatabányán készül a Bridgestone legújabb gumiabroncsa, amellyel defekt esetén akár 80 km is megtehető 80 km/órás sebességgel. Az új DriveGuard technológiával készülő abroncsoknak köszönhetően az autóvezetők megőrizhetik uralmukat a gépjárműveik felett, és elkerülhetnek olyan közlekedésbiztonsági szempontból veszélyes helyzetet, mint a kerékcsere sötétben, nehezen belátható helyen, amellyel a magyar autósok több mint 50%-a szembesült már a defektek miatti kerékcseréknél egy nemrég végzett felmérés szerint. A Tatabányán gyártott új generációs gumiabroncsokat szinte valamennyi európai országba szállítja majd a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft.
tovább »

Tatabányán új üzemcsarnokot épít az SCS Stahlschmidt

Az autóipari bowdeneket előállító, német tulajdonú SCS Stahlschmidt meglévő gyárát egy 800 négyzetméteres gyártócsarnokkal bővíti Tatabányán - mondta a társaság ügyvezetője.
tovább »

A Graboplast Zrt. 31 százalékkal növelte üzemi eredményét tavaly

A műpadlókat és parkettákat gyártó győri székhelyű Graboplast Zrt. tavaly 31 százalékkal növelte üzemi eredményét, amely így 879 millió forintra emelkedett - közölte a társaság.
tovább »

Új vezető a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. élén

Topolcsik Melinda személyében új ügyvezető igazgatót nevezett ki tatabányai gyárának élére a Bridgestone. Az új igazgató korábban számos nemzetközi cég magyarországi leányvállalatánál látott el ügyvezetői, operációs és gazdasági vezetői teendőket. Topolcsik Melinda legfontosabb feladata a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. élén a társaság 2013-ban megkezdett kapacitásbővítő beruházásának folytatása és sikeres megvalósítása lesz.
tovább »

A Bridgestone megduplázta tatabányai gyárának alapterületét

A gumiabroncsokat gyártó japán Bridgestone kapacitásbővítő programjának keretében kétszeresére, 147 ezer négyzetméterre bővítette tatabányai gyárának alapterületét - közölte a vállalat humánerőforrás igazgatója.
tovább »

A Tatabánya-Esztergom járműipari térséget fejlesztő társaság alakult

Esztergomban megalakult szerdán a Tatabánya-Esztergom Kiemelt Járműipari Térség és Fejlődési Zóna Nonprofit Kft., a társaság alapítói Esztergom és Tatabánya önkormányzata, az Edutus Főiskola , a megyei önkormányzat, valamint a megyei kereskedelmi és iparkamara.
tovább »

Tatabánya: növekedési terveihez alakítja bérrendszerét a Bridgestone

(Bridgestone abroncs készül Tatabányán - Sajtófotó)
Három év alatt akár 40%-os bérnövekedést tesz lehetővé a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. új bérrendszere, amelyet azért dolgozott ki és vezetett be a vállalat, hogy a 2020-ra négyszeresére bővülő gyártókapacitással párhuzamosan a mostani, közel 800 fős személyi állományát is a terveknek megfelelően tudja növelni. Az új bérrendszer a vállalat jelenlegi és leendő munkatársainak kiszámítható, szakmailag és anyagilag is tervezhető karriermodellt biztosít a régóta szakemberhiánnyal szembesülő Komárom-Esztergom megyei térségben. A Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. néhány éven belül a cégcsoport európai hálózatának első számú termelőközpontja kíván lenni.
tovább »

Webáruházat nyitott a tatabányai Nante Munkavédelmi Áruház - itt válogathat

(a kép illusztráció)
Máskor is találkozhattak itt  a tatabányai Nante Munkavédelmi Áruház ajánlataival, híreivel. Legújabb hírük:
tovább »

Bővítette tatabányai telephelyét az Axiál

(fotó:Axiál Kft. - archív)

A mezőgazdasági gépek kereskedelmével és szervizelésével foglalkozó Axiál Kft. szerdán adta át tatabányai telephelyének szervizépületét, a beruházás egy négy és fél milliárd forintos fejlesztési program egyik utolsó állomása


tovább »

Mesteravatót tartott megyénkben a kamara

Mesteravatót tartott pénteken Esztergomban a Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Szent Adalbert Központban rendezett ünnepségen 18 szakma képviselőjeként 106 mester vette át oklevelét a régi céhes hagyományok szerint rendezett ünnepségen.
tovább »

34 milliárd forintos beruházással bővít Tatabányán a Becton Dickinson

Az amerikai Becton Dickinson orvostechnológiai vállalat 34 milliárd forintos beruházással bővíti tatabányai üzemét, amelyhez a kormány 2,7 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást ad- jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter sajtótájékoztatón Budapesten
tovább »

Tovább bővült a Graboplast tatabányai gyára

Megnyitott a Graboplast tatabányai Design Padlógyárának 850 négyzetméteres raktára. A 175 millió forintból felépített csarnok felépítésére a vállalat februárban átadott új gyárának kapacitás bővülése miatt volt szükség.
tovább »

Elektromos buszgyár épül Komáromban

(a kép illusztráció)
A kínai BYD 6,2 milliárd forintos beruházással hozza létre első európai elektromos buszgyárát Komáromban, amelyhez a kormány 925 millió forint támogatást ad - jelentette be Szíjjártó Péter.
tovább »

Átadták a japán rugógyártó NHK Spring Hungary tatai üzemét

(Lengéscsillapító rugók a japán NHK Spring új tatai üzemében - MTI Fotó: Bodnár Boglárka)
Átadták a japán rugógyártó NHK Spring Hungary első európai termelőüzemét a tatai ipari parkban kedden, az üzemben 2020-ra évente 3 és fél millió lengéscsillapító rugó és 1,2 millió stabilizátorrúd előállítását tervezik.
tovább »

KARRIER EXPO 2016 Állásbörze és információs nap, Tatabánya

2016. szeptember 27. kedd, 9:00-14:00 óra - A Vértes Agorája, Tatabánya, Szent Borbála tér 1.
tovább »

Új áruházat nyitott a Decathlon Tatabányán

(a kép illusztráció)

A Magyarországon piacvezető sportszeráruházlánc, a Decathlon néhány héten belül már a második üzletét nyitja, ezúttal Tatabányán. Az 1000 m2 alapterületű áruház megnyitását idén még két további áruháznyitás követ majd.


tovább »
Rovat legfrissebb hírei
 • Fórum az E-ügyintézésről Tatabányán és Esztergomban »
 • Fórum a munkahelyi képzések támogatásáról »
 • A Sanmina 6,2 milliárd forintból fejleszti tatabányai gyárát »
 • A tatabányai kórház gyermekosztályán kezelt gyerekek gyógyulását támogatja a Bridgestone »
 • Termelőüzemet avatott a SINBON Tatabányán »
 • Újabb beruházást indít Tatabányán a japán Bridgestone »
 • Kisvállalkozói ipari övezetet fejlesztenek Tatabányán »
 • Tatabányai álláslehetőség! »
 • Tatabányán épít üzemet a dél-koreai Doosan »
 • Átadták a megyei gazdasági díjakat - tatabányai díjazottak »
  • Palló
  • Cserépkályha
  • KormendiSirko
  • Jobb hirdessen