• AMETISZT Könyvelőiroda
 • VizivilágHétkuti
 • Öreg Prés Étterem
 • GeszlerPince
 • SzeletBurkTegla
 • hirdessen tatab

Rovatok:

Komárom-Esztergom megye Tatabánya Oktatás - Iskolai élet

Megnyílt a 19. Megyei Pályaválasztási Kiállítás Tatabányán

A Földi Imre Sportcsarnokban csütörtökön megnyílt a 19. Megyei Pályaválasztási Kiállítás, melyre közel háromezer látogatót várnak. A szombat délig látogatható kiállításon a diákok és szüleik, valamint a szakemberek és a pedagógusok megismerhetik a megyei középiskolák képzési kínálatát és többféle segítséget kaphatnak a továbbtanuláshoz.
tovább »

19. Pályaválasztási kiállítás Tatabányán

(Sajtófotó - a 2017-es kiállításról)
Csütörtöktől három napos pályaválasztási kiállítást rendez a tatabányai Földi Imre Sportcsarnokban a Komárom–Esztergom Megyei Kormányhivatal.
tovább »

Ösztöndíjpályázat tatabányai diákoknak

A tatabányai fiatalok előtt is nyitva a lehetőség: városunk önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve idén is meghirdeti a Bursa Hungarica ösztöndíj pályázatot.
tovább »

Játssz kisautó helyett igazi gépekkel! - Nyílt Nap a Magyar Közút Tatabányai Mérnökségén

Milyen egy útellenőri autó? Milyen egy hókotrót vezetni? Kik a közutasok és mi a munkájuk? 2018. szeptember 22-én országszerte Nyílt Nap lesz a Magyar Közút Nonprofit Zrt. mérnökségein.
tovább »

Megkezdődik az Árpád Gimnázium felújítása Tatabányán

(Fotó:az iskola honlapja)

Kétmilliárd forintot meghaladó beruházással megkezdődött a Komárom-Esztergom megye második legjobb oktatási intézményként számon tartott, tatabányai Árpád Gimnázium felújítása.


tovább »

Nyílt nap Tatabányán

(fotó:police.hu)
A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság és a Tatabányai Rendőrkapitányság épületébe várták az érdeklődőket.
tovább »

Szakmák Éjszakája 2018 - Tatabánya

2018. április 13-án pénteken 18.00 órától a Tatabányai Szakképzési Centrum intézményeiben:
tovább »

Bűnmegelőzési előadás a biztonságos internet használatról

(fotó:police.hu)
A tatabányai Dózsa György Általános Iskolában tartottak előadást a gyerekeknek.
tovább »

Díjat kapott a tatabányai Bánki

A megyei pályaválasztási kiállítás családi napján, szombaton a szervezett iskolalátogatásokon túl, számos család is felkereste Tatabányán a Kormányhivatal foglalkoztatási főosztálya által szervezett kiállítást a Földi Imre Sportcsarnokban.
tovább »

Pályaválasztási kiállítás Tatabányán

(a kép tavalyi rendezvényen készült)
A Komárom – Esztergom Megyei Kormányhivatal az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan, idén is megrendezi a pályaválasztási kiállítást, ami a nagy érdeklődés miatt csütörtöktől szombatig várja a látogatókat Tatabányán a Földi Imre Sportcsarnokban.
tovább »

Iskolarendőr Tatabányán

(fotó:police.hu)
„Az iskola rendőre” program – amelyet 2008. szeptember 1-jén kezdett meg a rendőrség -, az idei tanévben is tovább folytatódik. Célja a kisiskolások biztonságos, balesetmentes közlekedésének, szabálykövető magatartásának elősegítése, közlekedési ismereteik bővítése, a gyermekek biztonságát veszélyeztető egyéb tényezők felderítés, megszüntetése.
tovább »

Kormánytámogatást kap Tatabánya egy katolikus gimnázium létrehozására

(fotó:panoramio.com)

A kormány támogatja a tatabányai önkormányzat tervét, miszerint az 1900-ban épült bányakórházból katolikus gimnáziumot alakítsanak ki. A 3,5 milliárd forintos fejlesztés kedvezményezettje a Székesfehérvári Egyházmegye - derül ki a Magyar Közlöny legfrissebb számából.


tovább »

"KRESZ-FESZT" a tatabányai Bólyai János Általános Iskolában

(fotó:police.hu)
A rendőrök több mint 160 gyermekkel ismertették meg a biztonságos közlekedés szabályait és a különböző bűncselekmények megelőzési lehetőségeit.
tovább »

Napelemek tatabányai iskolákon

(a kép illusztráció)

A Tatabányai Szakképzési Centrum Kohéziós Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból, 165,10 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert el.


tovább »

Karrier Expo 2017, Állásbörze és információs nap Tatabányán

(2016-os kép)

A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Karrier Expo 2017 néven rendez állásbörzét és információs napot Tatabányán szeptember 22-én, pénteken a Vértes Agorájában.


tovább »

Átvették diplomájukat

(fotó:kemoh.hu)
Virágcsokrot szorongató szülőkkel, hosszú, fekete talárba öltözött hallgatókkal telt meg július 7-én, pénteken az Edutus Főiskola aulája, ahol a huszonhét végzett hallgató közül huszonhárman vehették át diplomájukat.
tovább »

Tatabányai és megyei sikerek a 10. Szakma Sztár Fesztiválon

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 2017-ben tizedik alkalommal rendezte meg a Szakma Kiváló Tanulója Versenyt (SZKTV), valamint az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyt (OSZTV) a Szakma Sztár Fesztivál keretében, április 24. és 26. között. Megyénk diákjai közül nyolc döntősből öten végeztek dobogós helyen.
tovább »

Szárligeti versenyző nyerte a korcsoportjában a Diákolimpia mezei futás országos döntőt

A Diákolimpia mezei futás országos döntőjének résztvevői ismét Gödöllőn gyűltek össze, ahol 2017. április 11-én rendezték meg a 2016/2017. tanévi versenyt. A diákok a II-VI. korcsoport döntőiben futották le az előírt távokat, immár huszadik alkalommal. A fiúk egyéni versenyében a II. korcsoportban egy szárligeti versenyző, Mayer Zsombor lett a győztes, aki a Tima Endre Általános Iskola tanulója. A Diákolimpia pedig idén már 30 éves jubileumát ünnepli.
tovább »

Kilenc évfolyamos lehet az általános iskolai képzés

A pedagógiai szakszolgálatok sokszínű világa címmel tartott nyitókonferenciát a Fejér Megyei Pedagógiai Szakszolgálat a Pedagógiai Szakszolgálatok Hete alkalmából. Március 3-10. között számos olyan programot szerveznek a szakembereknek, melynek segítségével még hatékonyabbá kívánják tenni az oktatást. A nyitóeseményen a Fehérvári Civil Központban részt vett Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere is, aki az eseményen többek között a kilenc évfolyamos általános iskolai képzés elindításáról is beszélt.
tovább »

Értéktár vetélkedő: megismerték, megszerették - dobogón a tatabányaiak

(fotó:kemoh.hu)
Kedden a tatai polgármesteri hivatal dísztermében került sor az értéktár vetélkedő döntőjére. Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke a megmérettetés előtt köszöntötte a megjelenteket, és elmondta, öröm, hogy ennyi gyerek kapcsolódott be a vetélkedőbe, a verseny segítségével pedig közelebb került értékeinkhez, a megyéhez.
tovább »

Tatabánya Hazavár: Ösztöndíj a II. félévben is!

Havi tizenötezer forintos ösztöndíjat is érhet a legalább 3,0-as átlag a hiányszakmában tanulóknak!
tovább »

Tűzvédelemmel ismerkedtek a gyerekek

(fotó: Kluber Krisztián tű. ftőrm.)
December 15-én a tatabányai Bolyai János Általános Iskola második osztályos tanulóinak tartott előadást és gyakorlati foglalkozást tűzvédelem és tűzoltás témakörében Kluber Krisztián tűzoltó főtörzsőrmester.
tovább »

Díjakat adtak át a pályaválasztási kiállításon

A megyei pályaválasztási kiállítás családi napján, szombaton a szervezett iskolalátogatásokon túl, a rossz idő ellenére számos család is felkereste Tatabányán a Kormányhivatal foglalkoztatási főosztálya által szervezett kiállítást a Földi Imre Sportcsarnokban. A továbbtanulási lehetőségeket bemutató rendezvényt három nap alatt háromezernél több érdeklődő tekintette meg
tovább »

Megnyílt a 17. Megyei Pályaválasztási Kiállítás Tatabányán

A Földi Imre Sportcsarnokban csütörtökön megnyílt a 17. Megyei Pályaválasztási Kiállítás, melyre közel 3000 látogatót várnak. A kiállításon 57 standon mutatkoznak be a megye középiskolái és jelentős munkaadói. A szervezők szombaton számítanak a legnagyobb érdeklődésre, amikor a diákok szüleikkel együtt kereshetik fel a kiállítást.
tovább »

Pályaválasztási kiállításra várják a tatabányai és környékbeli diákokat is

A Komárom - Esztergom Megyei Kormányhivatal az elmúlt évek gyakorlatához hasonlóan, az idei évben is megrendezi a Pályaválasztási Kiállítást, ami a nagy érdeklődés miatt ebben az évben már három napon át várja a látogatókat.
tovább »

KRESZ-FESZT a tatabányai Füzes utcai Általános Iskolában

(fotó:police.hu)
A rendőrök 110 gyermekkel ismertették meg a biztonságos közlekedés szabályait és a különböző bűncselekmények megelőzési lehetőségeit.
tovább »
Rovat legfrissebb hírei
 • Megnyílt a 19. Megyei Pályaválasztási Kiállítás Tatabányán »
 • 19. Pályaválasztási kiállítás Tatabányán »
 • Ösztöndíjpályázat tatabányai diákoknak »
 • Játssz kisautó helyett igazi gépekkel! - Nyílt Nap a Magyar Közút Tatabányai Mérnökségén »
 • Megkezdődik az Árpád Gimnázium felújítása Tatabányán »
 • Nyílt nap Tatabányán »
 • Szakmák Éjszakája 2018 - Tatabánya »
 • Bűnmegelőzési előadás a biztonságos internet használatról »
 • Díjat kapott a tatabányai Bánki »
 • Pályaválasztási kiállítás Tatabányán »
  • Palló
  • Cserépkályha
  • KormendiSirko
  • Jobb hirdessen