A Fidesz Budaörsi Szervezetének sajtóközleménye

2021-07-05 | Budaörs
Az MSZP budaörsi szervezetének helyi elnöke, a BFE önkormányzati képviselője, Laczik Zoltán, ahelyett, hogy bocsánatot kérne a budaörsiektől, magyarázni próbálja a megmagyarázhatatlant.

A gyurcsányista DK-s Vágó István – aki nyíltan támadta a keleti vakcinák beszerzését – facebook-oldalán, Laczik Zoltán egy oltásellenes kommenthalmazba írta az alábbi sorokat: „Nem olyan bonyolult ez! Moszkvában gyártják az ampullát, amit Péterváron töltenek fel sós tengervízzel. Lássuk be: Moszkvában nincs tenger…emoji” Árulkodó módon az MSZP mai sajtóközleményébe nem merte leírni a kifogásolt sorait a BFE-s képviselő, helyette hosszas magyarázkodásba kezdett.
Löfler Dávid képviselőtársunkat méltatlanul vádolta meg Laczik Zoltán sajtóközleményében hazugsággal, ahelyett, hogy inkább törölte volna az ízléstelen hozzászólását és ezzel párhuzamosan elnézést kért volna mindannyiunktól. A nyíltan oltásellenes DK-s politikus oldalán tett bejegyzésével Laczik Zoltán azok táborát gyarapítja, akik aláássák az oltások hatékonyságába vetett hitet. A budaörsi Fidesz szervezete szerint, az oltásellenes véleményt jegyző közszereplőnek nincs helye Budaörs közéletében. Laczik Zoltán vagy kérjen elnézést oltásellenes bejegyzéséért Budaörs közösségétől, vagy mondjon le mandátumáról és álljon azon oltásellenes baloldali emberek közé, akiknek a véleményét felvállalta idézett hozzászólásában. Ne magyarázkodjon tovább a BFE-s képviselő! Vállalja tettének következményeit!
Budaörsi Fidesz Csoport elnöksége

Megosztás