A hazaáruló ellenzék áskálódásai miatt másodszor is leszavazta Trócsányit a jogi bizottság

2019-09-30 | Budaörs
Másodszor is leszavazta Trócsányi Lászlót az Európai Parlament jogi bizottsága, mert összeférhetetlennek tartják az európai uniós biztosi posztra – írta a Facebookon Donáth Anna EP-képviselő.

Ahogy azt portálunk korábban megírta, a korábbi igazságügyi miniszter esetében a grémium ugyanis azok után állapította meg az összeférhetetlenséget, miután kézhez kapták a DK EP-képviselőinek négyoldalas Trócsányi-sározó, gyűlölködő, és lázító levelét, amelyben Dobrev Kláráék Trócsányi leszavazását követelték a baloldali, liberális és zöld EP-képviselőknek.

A bejegyzés szerint a jogi bizottság (JURI) 12:9 arányban erősítette meg a korábbi döntését, miszerint aggályosnak tartják Trócsányi jelölését.

A volt minisztert szeptember 26-án hallgatta meg először JURI, a valódi szakbizottsági meghallgatások előszobájaként, hogy megvizsgálja, van-e bármilyen összeférhetetlensége a biztosjelölteknek, így Trócsányinak is.

Ahogy azt a PestiSrácok.hu részletesen megírta, négyoldalas Trócsányi-ellenes levelet küldött korábban a Demokratikus Koalíció az uniós képviselőknek, amelyben azt követelték a politikusoktól, hogy akadályozzák meg Trócsányi László korábbi igazságügyi miniszter biztosi kinevezését.

Portálunk Dobrev Kláráék gyűlölködő, feljelentő levelét is megszerezte, amelyben válogatott jelzős szerkezetekkel és Magyarországon már unalomig ismert demagóg, hazug vádakkal feketítik Trócsányi Lászlót és a magyar kormányt.

PS

w

Megosztás