Adategyeztetés Auchan módra

2021-08-06 | Budaörs
Úgy tűnik ma csődöt mondott a tudományom. Idáig azt hittem nem kell különösebb  végzettség egy adatlap kitöltéséhez megy az szép simán is,de ma rájöttem hogy nem így van..

Arról van szó, hogy az Auchan bevásárlóközpont adategyeztetésre kéri fel azokat, akik bizalomkártyával rendelkeznek. Az adategyeztetésre 2021 aug.8-ig van lehetőség, aki ezt a dátumot elmulasztja ugrott a bizalomkártyáján lévő pontgyűjteménye. Ugyanis 2021.09.02-től technikailag több szolgáltatás igénybevételére nem lesz lehetőség amelyek között szerepel a sokakat érintő  pontok beváltása is. Az adategyeztetést a kedves vásárlónak  a saját készülékén kell elvégeznie, a mai napon ezt  tájékoztatást kaptam a vevőszolgálatnál. Kaptam egy szép piros szórólapot is ahol a következő cím szerepel adategyeztetés céljából: auchan.hu/adategyeztetes

Csak zárójelben jegyzem meg, mi lesz azokkal akiknek nincs laptopja, okos telefonja vagy egyéb készüléke ahol ezt megteheti. Azoknak eleve ugrottak az összegyűjtött pontjaik? Vagy esetleg épp most valahol egy tengerparton nyaral és le kési  a regisztráció határidejét?

De remélve hogy mindenkinek van megfelelő készüléke, ugyan úgy mint nekem így tehát.gondtalanul egyeztetheti az adatait. Ma én is kaptam egy piros lapot és hazajöttem, nekiláttam az elektronikus kitöltéshez. A következő lépéseket tettem:

Bizalomkártya szám: különböző utasítások után, kitöltve

Név, születési év hó nap több variációs lehetőség felajánlása után :kitöltve

Adatvédelmi szabályzat elfogadása: megtörtént

Szórólapok, különféle információk elfogadása: kitöltve

Hova kérem az értesítéseket? No itt történt a baj. Ugyanis a választ nem lehet beírni az adatlapra. Próbáltam újra és újra. De hiába.Szórakozni lehetne még vele pár napig de 8-án lejár a határidő!

Tehát oda lett a munkám, maradt minden úgy, ahogy volt, mert e nélkül a válasz nélkül nem lehet tovább küldeni az adatlapot.

Akkor most mi legyen? Sebaj van telefonszám. Hívjam fel. Rohamosan fogy az idő. Sőt nem hogy fogy, hanem  vége  a lehetőségnek, mert ha   augusztus  8-ig  nem sikerül átküldenem azzal  kifutottam az időből.

S akkor mi lesz az eddig megtakarított és még nem beváltott pontjaimmal? Nem sok az egész de arra igen hogy odavesszen! Kár lenne a bizalmat is elveszíteni egy nem jól szerkesztett adatlap miatt!

Major Edit

Megosztás