Aranyosi Ervin a Közösségi Házban

2020-01-19 | Budaörs
Sokan eljöttek Aranyosi Ervin könyveinek és verseinek bemutatására a lakótelepi Közösségi Házba. Aranyosi Ervin versei szerethetőek. Az élet apró-cseprő dolgait, de ugyanakkor mélyebb gondolatait, érzelmeit is rímekbe szedve mutatja be. Valamennyin átsüti a szeretet, vagy a humor.

A költő így vall magáról: „Verseim elsősorban a szeretetről, mosolyról, az emberi kapcsolatokról, hitről, önismeretről, állat-, és természet-szeretetről szólnak. A költészetet kapottságnak tekintem és igyekszem a tanulmányaim és korábbi munkám során szerzett ismereteim felhasználva, a versek varázslatos teremtő módját kihasználva átadni olvasóimnak. Dolgoztam korábban életviteli és párkapcsolati tanácsadóként, szellemgyógyászként, új medicina konzulensként, s vallom, hogy a betegségeink lelki eredetűek, tehát a lelki konfliktusok felismerése, a gondolkodásmód megváltoztatása a gyógyulás és a boldog élet kulcsa.”

Könyveit – eddig 16 kötete jelent meg – magánkiadásban adja ki, mivel a kiadók szerint a magyar kortárs költészetre nincsen fizetőképes kereslet. Az Interneten keresztül vált ismert szerzővé, akinek verseit sokan olvassák és szavalják országhatáron innen és túl. Szívesen tesz eleget művelődési központok, kultúrházak, könyvtárak meghívásának, örömmel találkozik olvasóival, és tart egy-másfél órás bemutatót verseiből, saját könyveit is szívesen dedikálja. Eddig a Szeretet csodája című kötetéből fogyott a legtöbb. Ez nagyon jó hír, hogy ebben a rohanó világunkban mégis van igény a költészetre,   a léleksimogató versekre.

A meridián torna résztvevői szívesen álltak a fényképész elé kedvenc költőjükkel.

A magánkiadású könyveit a saját web áruházán keresztül is terjeszti mely, a weboldalán keresztül érhető el, ahol több, mint kétezer verse is olvasható.”
A weboldal címe: http://versek.aranyosiervin.com

s.k.

Megosztás