Átmenetileg szünetel az óvodai és bölcsődei ellátás Budaörsön

2020-03-15 | Közélet
Azok a szülők, akik az ügyeletet, ill. a gyermekfelügyeletet igénybe kívánják venni, még a hétvégén jelezzék írásban annak az intézménynek a vezetőjénél, ahova a gyerek egyébként jár, tőle a gyakorlati tájékoztatást is megkapják!

Kedves Budaörsi Szülők!

Szeretném tájékoztatni Önöket, hogy önkormányzatunk milyen intézkedéseket tesz a jelenlegi járványveszélyhelyzet idejére.

1. Óvodák, bölcsődék

A Budaörs területén elhelyezkedő intézményekben az óvodai és bölcsődei ellátás hétfőtől, március 16-tól további intézkedésig átmenetileg szünetel. A rendkívüli szünet időtartama alatt a gyerekek nem látogathatják az intézményt.

Azoknak az önkormányzati fenntartású intézményekbe járó gyerekeknek a számára, akiket a szüleik semmiképpen nem tudnak elhelyezni máshova, biztosítjuk a felügyeletet a következő helyeken:

Ügyeletes óvoda:
Budaörsi Vackor Óvoda
2040 Budaörs, Szabadság út 136.
Tel: 06-23/420-163
www.vackorovoda.hu

Bölcsődei gyermekfelügyelet:
Pitypang Bölcsőde és Gyermekközpont
2040 Budaörs, Dózsa György u. 17/A.
Tel: 06-23/415 402.

Pitypang Bölcsőde és Gyermekközpont

Kérem azokat a szülőket, akik az ügyeletet, illetve a gyermekfelügyeletet igénybe kívánják venni, hogy lehetőleg még a hétvégén jelezzék írásban annak az intézménynek a vezetőjénél, ahova a gyerek egyébként jár, tőle egyébként a gyakorlati tájékoztatást is megkapják.

2. Gyermekétkeztetés

Azoknak a gyerekeknek (beleértve az iskolásokat is), akiknek az otthoni déli étkeztetését a szülők nem tudják megoldani, az önkormányzat előre csomagolt ebéd étkezési csomagot biztosít. A rászorultak felmérését elkezdtük.

Kérem, hogy vigyázzunk magunkra és egymásra, segítsük azokat, akik arra rászorulnak. Biztos vagyok benne, hogy együtt, közösen megbirkózunk az előttünk álló nehézségekkel.

Polgármesterként munkatársaimmal és az önkormányzati képviselőkkel együtt azon leszünk, hogy ehhez minden segítséget megadjunk.

Köszönöm a megértésüket, és kérem együttműködésüket!
Budaörs, 2020. március 14.

Wittinghoff Tamás polgármester

2020-03-14 20:31

(Forrás: budaors.hu)

Megosztás