Beiratkozás a Mindszenty Iskolába

2021-01-11 | Budaörs
A budaörsi katolikus templom mögött magasodik a kibővített, felújított általános iskola. A szülői tájékoztató február 11-én lesz online vagy személyesen. Várják az ősszel első osztályba induló gyermekek szüleinek jelentkezését!

Az iskola honlapján az alábbi olvasható:

Kedves érdeklődő Szülők!

Szeretettel köszöntjük oldalunkon. Ezúton bemutatom Önöknek leendő két elsős tanítónkat Drágán-Kovács Rékát és Dr. Pandula Zoltánnét.

(Bemutatkozó levelüket és a jelentkezési lapot ITT találják.)

Várjuk Önöket szülői tájékoztatónkon, melyet a járványügyi helyzettől függően személyesen vagy online tartunk február 11-én csütörtökön 17.30-kor.
Amennyiben a járványügyi helyzet engedi, személyesen is szeretnénk találkozni a leendő elsősökkel játékos ismerkedő foglalkozásainkon február 19-én és március 19-én 16 órakor.

Ha a korlátozások továbbra is érvényben maradnak, akkor online foglalkozásokat tartunk február 20-án és március 20-án 10 órai kezdettel.

Az ismerkedő foglalkozásokon való részvételhez előzetes regisztrációt kérünk, melyet a jelentkezési lap kitöltésével tehetnek meg.

A kedves szülőket is szívesen látjuk a foglalkozásokon.

A honlapon tájékozódhatnak a foglalkozásokkal kapcsolatos aktuális információkról. Azokat, akik már kitöltötték és eljuttatták hozzánk a honlapról letölthető a beiratkozás menüben található jelentkezési lapot, e-mailben is értesítjük.

Találkozzunk februárban!
Pintér Anasztázia

Igazgató

Megosztás