Budaörs Napján a Budaörsi Nők szervezésében: babakocsis felvonulás

2023-08-25 | Budaörs
2023. szeptember 2-án babakocsis felvonulást szervez A Budaörsi NŐ közösség a budaörsi Fillari Team Kerékpáros Egyesülettel együttműködve. Indulás 9.30-kor a Városházától egészen a nagyszínpadig.

A rendezvény helyszínére 9:30-kor indulnak a közösség tagjai a Városházától. A résztvevőknek a helyszínen adnak 1-1 számot, és a séta végén egy ajándékcsomagot sorsolnak ki a sétálók között.

A felvonuláshoz bárki csatlakozhat, regisztráció nem szükséges, csak pontos érkezés.

Az I. Budaörsi Babakocsis Felvonulás szervezői arra kéri a budaörsieket, hogy ne a megszokott módon jöjjenek el erre a városi rendezvényre, hanem gyalogosan, két keréken, babakocsit tolva, rollerrel, görkorival, …talicskával is akár.

A budaörsiek ezzel a megmozdulással szeretnének csatlakozni a Nagyszentjánosi Babakocsis Felvonuláshoz, és megmutatni, hogy szeretnének tenni a saját maguk és környezetük egészségéért.

A felvonulások nem titkolt célja, hogy közelebb hozzák egymáshoz a családokat, közös gondolkodásra és program szervezésre ösztönözzék őket.

A budaörsi felvonulás időpontja és helyszíne: 2023. szeptember 2. 9:30. – Városháza

A felvonulás célállomása: nagyszínpad a Szabadság úton.

A felvonulók biztonságáról a Budaörsi Polgárőr Egyesület tagjai gondoskodnak.

A Fesztivál teljes időtartama alatt találkozhatnak A Budaörsi NŐ közösség tagjaival a sétáló utcán (Szabadság utca) elhelyezett sátorban.

(Forrás: budaorsiinfo)

Megosztás