Budaörsön járt Gulyás Gergely kancelláriaminiszter

2021-07-20 | Budaörs
Magyarország Európában megnyerte az „oltási versenyt” és ennek köszönhetően előbb nyithattak ki itt Budaörsön is az iskolák, éttermek, a strand és vehettük le végre a maszkokat és szervezhetünk végre közösségi rendezvényeket. A kéthónapnyi előny a gazdaság újraindításában, komoly stratégiai előny Magyarország számára, az európai tagállamok közötti gazdasági versenyben.

A nyitás alkalmából a Fidesz vezető politikusai, közéleti személyiségei országjárásra indultak, hogy választókerületenként tartsanak zártkörű, szabadtéri összejöveteleket.
Pest megye 2. számú választókerületének három nyárindító piknikjén Biatorbágyon Novák Katalin miniszter asszony, Solymáron Schanda Tamás miniszterhelyettes úr és Budaörsön Gulyás Gergely miniszter úr vendégeskedett. Menczer Tamás úr a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára mindhárom alkalmon vendéglátóként köszöntötte a megjelenteket.. A nyárindító találkozók az extrém meleg ellenére nagyon sikeresek voltak. A három találkozón, összességében több mint 550 ember vett részt.


Budaörsön 2021. július 12-én, hétfőn délután került sor a találkozóra, ahol Gulyás Gergely miniszter úr, egyebek mellett a sikeres járványügyi védekezésről és intézkedésekről, a gazdaság újraindítását segítő kormányzati támogatásokról beszélt előadásában, majd válaszolt a hallgatóság soraiból érkező kérdésekre.

A jó hangulatú beszélgetéseket és a bográcsban készült finom ételt, a megjelentek örömmel fogadták, hiszen végre nemcsak a virtuális térben, hanem személyesen is viszontláthatták egymást. A hangulat kiváló volt, az előadást követően még hosszasan időztek a vendégek a Heimatmuseum kertjében.

Fotó: Szennyes Krisztián

Megosztás