Évzáró vacsora a Bobák Klubban

2022-12-14 | Budaörs
Az év utolsó klubnapján, 2022.december 12-én, a hagyományoknak megfelelően az idén is közel 100 fő részvételével évbúcsúztató vacsorán vettek részt a Bobák Klub tagjai.

Öröm volt belépni a gyönyörűen terített asztalokkal teli klubterembe,ahová hivatalos vendég is érkezett, mégpedig Wittinghoff Tamás polgármester és Bíró Gyula alpolgármester,valamint a Városi Klub vezetője, Bartha Károlyné Marcsi és az ő helyettese, Irénke. Wittinghoff Tamás polgármester nem jött üres kézzel, kis dobozba zárt Rafaellókat rejtő finom desszertet hozott minden  klubtagnak.

A nap azonban szorgos munkával és készülődéssel telt el. Aki még nem próbálta, nem is tudja, milyen nagy munka különösen ennyi ember részére töltött káposztát készíteni.

 

Munkájuk sikeres lett, mert a káposzta mindenkinek ízlett és ez máris elismerés a sok munkáért. A tagság sokféle finom süteménnyel járult hozzá a vacsorához.

Délután négy órára készen volt minden. Az asztalok megterítve, már csak a klubtagok jövetele volt a fontos. Mindenki megjelent, telt házzal kezdődhetett el a vacsora. Mindenek előtt koccintás az elmaradhatatlan pálinkával, majd mindenki nekilátott a vacsora elfogyasztásához.

A 2022-es év mozgalmas volt, hiszen az előző évek bezártsága után végre fellélegezhetett mindenki és a programokon, -amelyek szép számmal követték egymást- lelkesen vettek részt a tagok. Elmondható, hogy nyugodt programokban bővelkedő évet tudhat maga mögött a Bobák Klub.

Az évzáró vacsora is jól sikerült, amiért köszönet a Klub vezetőségének és mindazoknak, akik munkájukkal hozzájárultak annak  sikeres lebonyolításához.

Major Edit

Megosztás