Gyopárként sziklás bérceken - csángó gálaest és táncház

2020-02-07 | Budaörs
A Pusztinai Magyarok Háza Alapítvány szárnyai alatt nevelkedő fiatalok támogatására farsangzáró jótékonysági estnek és táncháznak ad otthont az I. Iskola (Budaörs, Hársfa u.29.) február 29-én , a Horizont Lions Klub és a GasztroBroker szervezésében.

A jótékonysági estet a segesvári Kikerics Kulturális Egyesülettel társszervezésben, a Szülők Háza Alapítvány “Tegyél jót” programjának a támogatásával és lelkes önkéntes csapatunkkal kiegészülve a Pusztinai Magyarok Háza Alapítvány szárnyai alatt nevelkedő fiatalok támogatására hozzuk létre. Célunk egy sikeres rendezvény lebonyolításán keresztül az elszigeteltségben élő Csángók támogatása identitásuk, magyarságuk megtartásában és erősítésében.

A rendezvény lebonyolításával anyagi támogatást kívánunk biztosítani az alapítvány napi fenntartási költségeihez, fejlesztéseihez, amihez keressük még további együttműködő partnereinket.

A két hagyományőrző csoport közös fellépésen, egész estés programot biztosít a megjelenő publikum számára, amire szeretettel invitáljuk Önt is!

A gálaest programja:

17.00 – 17.55    Vendégek érkezése, regisztráció

18.00 – 18.15    Vendéglátók köszöntői

18.15 – 20.00    Pusztinai Magyar Ház és a Kikerics Néptáncegyüttes hagyományőrző gála műsora

20.00 – 20.30    Büfé szünet és teremátalakítás

20.30 – 20.45    Nyitótánc

20.45 – 24.00    Táncház Bartis Zoltán “Kicsi” és zenekarának muzsikájára

Belépő kategóriák:

Látogatói belépő 3.000.-Ft / db      A gálaműsor megtekintésére és a táncházon való részvételre jogosít.

Díjmentes gyermek-belépő – azoknak a 10. életévüket be nem töltött gyermekeknek, akik az előadás alatt hozzátartozójuk ölében foglalnak helyet.

Támogatói belépő – Ha Ön nemt tud résztvenni az eseményen, de fontosnak tartja határon túli honfitársaink támogatását, akkor támogatói belépő igénylésével lehetősége nyílik a szervezetek közvetlen támogatására.

További információ:

kozma.laszlo@brke.org  70/318-99-70

Részletes információk

https://gasztrobroker.hu/pusztinaicsangok

www.facebook.com/bercigyopar

 

 

 

Megosztás