Három a Picur

2021-03-16 | Budaörs
Az a fura helyzet állt elő, hogy jelenleg három darab Picur van a Budaörsi Állatmenhelyen. Hozták a nevüket, a chip így lett regisztrálva, hát nem lehet ellene tenni. De, ha már így alakult, bemutatnánk őket egyenként.

Legnagyobb Picurunk – fekete fülű Picur. Barátságos, közepes termetű, értelmes, figyelmes, 2015-ös születésű kutyalány. Nem ellenséges a többi kutyával és a cicákról könnyen elterelhető a figyelme. Rövid szőre és kényelmes mérete miatt ideális szobakutyus lehetne. Okos, figyelmes, kényelmes sétapartner.

Következő Picurunk – borzas Picur. Ő egy nagyon-nagyon különleges fiúcska. Szintén 2015-ös születésű és olyan tündéri kis figura, hogy biztos vagyok benne,  egy ilyen külsejű kutya nem született még. Annyira kis puha természete van, hogy első kutyának is nagyon jó szívvel tudjuk ajánlani. Na, és a tekintete! Elragadó!

Legutóbb bekerült Picurunk – foxi Picur. Aprócska, de annál lelkesebb jószág. Kislány és 2016-os születésű. Barátságos, lendületes – igazi foxi alkat. Helyből métereseket tud ugrani, de a legjobban azt szereti, ha egy kis rohangálás, fetrengés után bekuporodhat egy ember ölébe és dédelgetik.

Itt nem tudjuk őket részletesen bemutatni, de mindegyik Picurunknak volt posztja a menhely Facebook oldalán és a www.budaorsiallatmenhely.hu címen, a honlapon is meg lehet őket találni.

Böngéssz nyugodtan, és vidd haza valamelyiküket. Semelyikük sem fog csalódást okozni! Segítsetek csökkenteni a Picur-állományt.

Fekete Adrienn

értékesítési asszisztens

Megosztás