Helyes döntés volt?

2022-11-04 | Budaörs
Búcsúzunk a budaörsi 4-es számú Postafióktól,hiszen 2022.november 12-től ideiglenesen bezár Budaörs egyik nagyon forgalmas postafiókja

Megdöbbenéssel vették tudomásul mindazok akik szerették,használták a budaörsi  Auchan területén üzemelő postahivatalt ,hogy november 12-től megszűnik a működése. Számos postafiókot zárnak be egész Magyarország területén. Valószínűsíthető hogy a rendelet létrehozóinak „komoly fejtörést” okozott a kiválasztásuk,de  kérdés hogy minden esetben végeztek e helyzet elemzést  vagy csak úgy kiszámolásos alapon döntöttek?

Az Auchan szomszédságában hatalmas lakótelep áll, ahonnan az ott lakók zöme használta a 4-es számú postafiókot. Sosem számoltam meg hogy hányan állunk az összesen három ablak előtt,de bármikor mentem akár csekkbefizetésre, akár más postával kapcsolatos teendőim intézésére  mindig sorba kellett állnom. Ez azt bizonyítja hogy szükség volt rá már csak a lebonyolított forgalma miatt is.

Nemcsak a hivatalok szűnnek meg, hanem bizony az ott dolgozók is elmozdításra, vagyis jó esetben áthelyezésre kerülnek . A postafiókok bezárásán túl azon, hogy az adott terület esetleg ellátatlan marad- gondolok itt a kis falvak postahivatalaira- az ott dolgozók egyéni sorsa is meg fog változni,ami szintén nem elhanyagolható.

A Tesco Áruházban üzemelő postafiók továbbra is üzemelni fog, ami édes vigasz számunkra. Marad a  Szabadság úton lévő főhivatal, ahol sok esetben még az eddigieknél is jobban megemelkedik a várakozók száma.

Siránkozásunk már csak pusztába kiáltott szó! A döntés megszületett,amit el kell fogadnunk.De minden esetben helyes döntés volt?

 

Major Edit

Megosztás