Jó hír: A Heimatmuseum újra nyitva!

2021-05-05 | Budaörs
A múzeum keddtől péntekig 9 és 16 között, szombaton 10 és 14 óra között ismét várja tisztelt látogatóit. A látogatás feltételei természetesen a járványhelyzethez igazodnak.

2020 őszén a koronavírus miatt múzeumunk kapuit bezártuk és a digitális térben – honlapunkon, facebook-oldalunkon, hírlevélben – jelentkeztünk rendszeresen, megszólítva a fiatalabb és idősebb korosztályokat, többek között Virtuális gyerekkiállításunkkal, az Adventskalender történeteivel, a Heimatmuseum imázs filmjeivel, új kiállításunk werkfilmjével.

Közösségerősítő, virtuális múzeumi jelenlétünk mellett, a kényszerű zárás alatt természetesen elvégeztük a tervbe vett karbantartási munkákat is. A személyes találkozások, a múzeum kiállításai, hangulata azonban nagyon hiányzott – nekünk, a Heimatmuseum-csapatnak és látogatóink visszajelzései alapján Mindenkinek! Örömmel írom Önöknek, hogy a Heimatmuseum a 194/2021. (IV.26.) kormányrendelet alapján újra fogadhat vendégeket, kinyitja kapuit, az alábbi feltételekkel:

Kiállításaink látogathatóságának feltételei, a járványhelyzethez igazodva, az Önök és a múzeum dolgozóinak egészsége érdekében:
• a 15m²/fő szabály és másfél méteres távolság betartása
• kötelező maszkhasználat és kézfertőtlenítés
• csoportlátogatás esetén: max. 10 fős csoportot tudunk fogadni és kérjük jelezzék érkezésüket 5 munkanappal előtte
• múzeumunk keddtől péntekig 9 és 16 között, szombaton 10 és 14 óra között várja tisztelt látogatóit.

Kellemes időtöltést és jó egészséget kívánunk! -írja Dr. Gajdos-Frank Katalin, a Jakob Bleyer Heimatmuseum igazgatója

 

Megosztás