Kiállítás a Zichy majorban

2022-05-14 | Budaörs
Elkezdtem…s Te fejezd be címmel nyílt kiállítás a Zichy majorban,melynek ünnepélyes megnyitóját május 12-én este rendezte meg a Budaörsi Művészetek Egyesülete.

 

A kiállított képek alkotói interaktív játékra várták a nézelődő látogatókat. A megszokástól eltérően a szebbnél szebb képek cím nélkül kerültek a kiállításra. A  feladat az volt  hogy a szemlélődő a festményeknek  nevet adjon.. Nem volt egyszerű a választás, de a végén minden festmény címre talált.. Sok régi ismerős is elvegyült a nézelődők között, amiért is kellemes órát tölthettünk el a kiállított alkotások között.

Nem volt egyszerű a választás, hiszen sokféle gondolatot kelt egy festmény, sokféleképpen közelítünk meg egy  témát,de a végén mégis minden festmény címre talált..

A játék azonban folytatódik. A művészek szeretnék hogy a szemlélők részesei legyenek egy festmény születésének.Ezért május 14-én 16-19 óra között filmvetítéssel és egy kis zenei  aláfestéssel fűszerezve a látogatók a művészekkel együtt kipróbálhatják tehetségüket és ecsetet fogva festhetnek,alkothatnak.

Major Edit

 

 

 

Megosztás