Legyőzetve győz - dr. Tóth Zoltán József a Szent Korona országáért

2019-12-02 | Budaörs
December 10-én különleges filmet nézhetünk meg a PostArt-ban. Jelenczki István filmrendező egyik legkiválóbb Szent Korona szakértőnk, dr. Tóth Zoltán József (1967-2018) áldozatos munkáját mutatja be filmjével.

Dr. Tóth Zoltán Józsefnek is köszönhetjük új alaptörvényünket, hiszen az ezt kidolgozó szakmai csoportban aktívan részt vett mint helyettes államtitkár. Ugyancsak az ő érdeme, hogy a Pázmány Péter Katolikus Egyetem jogi karán a Szent Korona eszme tananyag lett. Nekünk, a budaörsi KÉSZ és Polgári Kaszinó hallgatóinak 3 éve feledhetetlen, fergeteges előadást tartott a Szent Koronáról és annak országáról, az Archiregnum Hungariae-ról.
Aki nem hallotta Tóth Zoltán József budaörsi előadását, az most a filmből részben pótolhatja tudását a Szent Koronáról és annak jelentőségéről, részben pedig megismerkedhet az ő rendkívül széleskörű és mély munkásságával.

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége budaörsi csoportja és a Budaörsi Polgári Kaszinó tisztelettel meghívja Önt, kedves családját és barátait 2019. december 10-én, kedden 18.00 órára a PostArt művelődési színtérbe (Budaörs, Templom tér 12.) Jelenczki István „Legyőzetve győz – dr. Tóth Zoltán József a Szent Korona országáért” című filmje vetítésére. Helybiztosítás: fejeregyhazis@gmail.com

Megosztás