Óévbúcsúztató a Művelődési Házban

2022-12-30 | Budaörs
A Budaörsi Városi Klub 2022. december 29-én előszilveszteri zenés-táncos összejövetelre hívta mindazokat, akik jókedvvel, jó zenével és tánccal akarták elbúcsúztatni az ó esztendőt és köszönteni az előttünk álló, hamarosan beköszöntő új esztendőt.

 A Városi Klub évek óta megrendezi az Ó esztendőt búcsúztató zenés- táncos összejövetelét, amelyet az idén is megtartott. Bartha Károlyné Marcsi klubvezető elmondása szerint nagyon sokan jöttek el Törökbálintról, Érdről, Budapestről és természetesen Budaörsről.

Az asztalok gazdag kínálatát maguk a résztvevők szolgáltatták. Finom házi sütemények, pogácsák, különféle „rágcsálni” valók közül lehetett választani. Természetesen ilyenkor a jókedv fokozására nem hiányozhat a konty alá való sem, a finom boros, pálinkás és pezsgős üvegek sem, amelyekből nem volt hiány.

Az összejövetel délután négy órakor kezdődött és egészen este nyolcig tartott. De ahogy elnéztem a táncoló párokat, akár reggelig is kitartottak volna. Az est egyik nevezetes fénypontja volt a tombolasorsolás, ahol sok kedves szép ajándék került új gazdájához.

Örömmel és önfeledten szórakozott minden résztvevő. A szervezés kifogástalan volt. A zene első osztályú, amelyet Kristály Pisti egyszemélyes zenekara szolgáltatott.

Major Edit

Megosztás