10 évesek vagyunk!

2019-06-13 | Helytörténet
2009 tavaszán a Budaörsi Passió próbái zajlottak, amikor véletlenül rábukkantam az interneten egy oldalra: minalunk.hu/Budaors. Nem tudtam, milyen oldal ez, kik készítik - de hamarosan terjesztettem a Kõhegyen: itt lehet interjúkat, cikkeket megnézni a Passióról.

Azután a Budaörsi Fesztivál idején a véletlen szerencse összehozott a hírportál kitalálóival:  három fiatalember mosolygott egy "minalunk" feliratú sátor alatt, kettõt ismertem is. Hát odamentem…

Így kezdõdött az én történetem a minalunkkal és azóta is, 10 éve próbálom szolgálni a budaörsi olvasókat. Megéltem sokféle korszakot, volt, amikor többen voltunk, azután kevesebben – de valamelyik kolléga mindig kitartott és így szinte "visszavonzotta" azokat, akik szüneteltették részvételüket. Segítséget nem kaptunk sehonnan, anyagit sem. Több támadás, rosszakarat nyilvánult meg felénk, hiába törekedtünk az objektív híradásra. Ma már szinte hihetetlennek tûnik, hogy sok éven keresztül csak a lelkesedés hajtotta kis csapatunkat – dehát itt az eredmény! Még mindig megvagyunk, még mindig itt vagyunk.

Jubileumunk alkalmából köszöntjük kedves olvasóinkat: azokat is, akik az évek során kitartottak mellettünk, és az újakat is! Mi továbbra is igyekszünk sok színes és fontos hírrel, üzennivalóval szolgálni Önöket.

Szakács Katalin

Megosztás