Régi értékek, új köntösben, ezt tapasztalhatjuk, amikor belépünk a hangulatosan kialakított. belsõ térbe,majd lesétálunk a padlófûtéses, boltozatos pincébe.
A mai, elektronikus „okos” világunkban, ami a családi és baráti kapcsolattartást erõsen korlátozza, egyre nagyobb bennünk a nosztalgia és az erõsödõ vágy, hogy visszataláljunk a meghitt összejövetelek világához. Ahhoz a világhoz, mikor szabadon, kötetlenül tudunk mi barátok, munkatársak, családtagok találkozni. Egy-egy délutánt, vagy akár egy egész napot egymás társaságában eltölteni, közösen fõzni, étkezni, étkezés után jókat beszélgetni. –olvashatjuk az étterem blogján.
Valóban, a Csaka pince egy örömkonyha, melyben igény esetén Edõcs Gábor chef segítségével bárki különleges gasztronómiai élményeket szerezhet. A gyerekek játszhatnak, a felnõttek együtt készíthetik el a közös ebédet/vacsorát egy pohár bor kíséretében.
Helyt adnak zártkörû közös fõzéseknek, sör-borvacsoráknak szülinapok, workshopok lebonyolításának korlátozott létszámmal. A gyermekeket mûvészeti foglalkozások – kerámia, rajz, festõ szakkörök, játékos angol nyelvû foglalkozások, tematikus szülinapok várják.
Különleges élmény részt venni egy fõzõtanfolyamon. Készültek már elõételek, levesek, legutóbb a fõételé volt a fõszerep. Edõcs Gábor chef nem csak a kezdõ-, hanem a gyakorlott háziasszonyok számára is tud újat, hasznosat mondani. Nagy szakértelemmel sorolja a számos fõzési mesterkedéseket. Hogyan kell elõkészíteni a kacsacombot, hogy puha, omlós legyen, melyik alapanyaghoz milyen fûszerezés illik? A vendégeknek is jutott feladat, megtisztítani az édesburgonyát, fóliába csomagolni, sütésre elõkészíteni a céklát. Közben igazán vidám beszélgetés,poénkodás folyt.
Aztán a feltálalt menü nem csak látványában, hanem ízvilágában is elismerésre méltó volt. Mindenki elégedetten, jóllakottan állt fel az asztaltól.
Legközelebb a desszertek édes világába nyerünk betekintést.
Jelentkezni lehet: Csatári-Kardos Anikónál
06 70 2769642
s.k.