Az impexek és a titkosszolgálatok

2019-04-15 | Közélet
Dr Borvendég Zsuzsanna (a Magyarságkutató Intézet munkatársa, az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Leváltárának korábbi kutatója, író) elõadása: A külkereskedelem, az Impexek és a titkosszolgálatok összefonódása, kapcsolata a Kádár rendszerben (2019. május 17. péntek, 18.00 óra, Adler Kávéház, Budaörs) 
A Budaörsi Polgári Kaszinó  és a KÉSZ helyi csoportja tisztelettel és szeretettel meghívják Önt,  családját és barátait a BUDAÖRSI POLGÁRI KASZINÓ XVI. évfolyamának ötödik rendezvényére az Adler Kávéházba (Budaörs, Budapesti út 2.)

Elõadónk több könyvében és több mint 50 írásában leleplezi e tevékenységeket, a kádári, kommunista terrort, a kitelepítéseket, a levélfelbontásos évtizedeket ,stb. egyszóval a titkosszolgálatok mûködésének módszereit.
Elõadásának fõ témája mellett minden tárgykörbe illõ kérdésünkre, ígérete szerint, válaszokat kapunk.
Kiadói támogatás esetén, könyveinek példányaiból dedikált példányokat vásárolhatunk, elõadását és kérdéseinkre adott válaszait követõen. 
Helybiztosítás: drliptak.andras@t-online.hu és fejeregyhazis@gmail.com

Dr. Borvendég Zsuzsanna eddig megjelent könyvei:

A Cég megnyertjei – a megnyertek cégei – Titkosszolgálati vállalatalapítások és valutakitermelés a Kádár-rendszer idején
Az impexek kora
Újságírásnak álcázva

Vadhajtások – A sztálini természetátalakítási terv átültetése Magyarországon 1948-1956 (Borvendég Zsuzsanna – Palasik Mária)
(Forrás: www.libri.hu)

 

Megosztás