Nyárindító Gazdapiknik

2019-06-08 | Közélet
A Gazdakör Nyárindító pikniket rendezett.. A rendezvény nyíltkörû volt mindenkit vártak szeretettel. A helyszín most nem a gazdapiac volt hanem a Fantazmagória könyvesbolt Budaörs szívében, ahol ifjúsági könyveket lehet vásároni. A könyvesbolt hátsó helyiségében azonban elfért a sok meghívott vendég és a terített asztal is.

 

A délután három órai kezdést nagy készülõdés elõzte meg, lázasan sürögtek forogtak a gazdasszonyok, akik készítették a finom szendvicseket, hogy a résztvevõ vendégek megkóstolhassák a gazdák által elõállított ízeket. De a harapnivaló mellett ott volt a fogadóital a finom pálinka többféle is, fehér és vörösborok, különféle üdítõ italok.

Vetítéssel egybekötött beszámoló hangzott el a Gazdakör tevékenységérõl, az óvodákban tett gyümölcsosztásos valamint mézes reggelikrõl, továbbá  a gazdapiac ötödik születésnapi rendezvényéig bezárólag.

Sokan jöttek el a nyárinditó piknikre, kellemesen elbeszélgetve miközben a sok szendvics mind elfogyott.

Köszönet Kisberk Balázsnak a Gazdakör elnökének, aki most is bebizonyította közösséget egybetartó erejét, akinek jelszava így hangzik: Nem beszélni kell hanem cselekedni.

Major Edit
Fotó: wein

 

 

Megosztás