Máglyatûz - geopolitikai thriller a Kárpát-medencébõl

2019-04-03 | Kultúra
A Magyar Történelmi Szalon izgalmas könyvbemutatója április 11-én, csütörtökön 18 órakor a Jókai Mór Mûvelõdési Házban. Elõadó maga az író: Demkó Attila (David Autere)! "Úgy tud érdekes lenni, hogy közben az olvasó elvégez egy komplett világpolitikai kurzust. Kötelezõ olvasmány.”

MEGHÍVÓ

A Magyar Történelmi Szalon tisztelettel meghívja Demkó Attila (David Autere) MÁGLYATÛZ címû elõadására és könyvbemutatójára 2019. április 11-én, csütörtökön 18 órára a Jókai Mór Mûvelõdési Központba.
(2040 Budaörs, Szabadság út 26.)

Egy székelyföldi tisztáson elszabadulnak az indulatok. Egy amerikai magyar milliárdos elhatározza, hogy történelmet ír. A Moszkva melletti Novo Ogarjevóban összeülnek Oroszország urai, hogy döntsenek Magyarország és Közép-Európa sorsáról. Hirtelen felizzik a száz éve feszülõ ellentét Kolozsvártól Pozsonyig. A magyar titkosszolgálat konvoját támadás éri Budapesten, fegyverek dörögnek a Pilisben, Marosvásárhely fõterén pedig tízezer magyar énekli a román rohamrendõrök gyûrûjében: „Egy vérbõl valók vagyunk!”
David Autere (Demkó Attila) geopolitikai thrillere a Kárpát-medencébõl és vidékérõl.

Vélemények:
„Végre egy politikai témájú magyar regény, amely nem giccses, nem didaktikus és nem is hiteltelen. Úgy tud érdekes lenni, hogy közben az olvasó elvégez egy komplett világpolitikai kurzust. Kötelezõ olvasmány.” (Török Gábor)

„A közép-európai Trónok harca az eredetinél is húzósabb. David Autere bitang jól ír.” (Alfahír)
„Az év könyve.” (Azonnali.hu)
„David Autere írása lépten-nyomon meglepetéseket okoz” (Demokrata)

„Meggyõzõen mutat be a színfalak mögött zajló politikai, diplomáciai, titkosszolgálati és katonai folyamatokat, döntési mechanizmusokat.” (Heti Válasz)
„Az olvasó úgy érezheti, részesül a szerzõ katonai-politikai jólértesültségébõl” (Index)
„David Autere a letehetetlenségig izgalmas regényt írt.” (Magyar Idõk)

A regény 2018-ban jelent meg, de már 10.000 példányban elkelt.

Telefon: 06-23-428 333, e-mail: mszaplonczaypolgar@gmail.com

Megosztás