A buszvégállomás átépítése miatt módosul a buszközlekedés Budaörsön

2019-06-14 | Magazin
Június 17-étõl (hétfõ) augusztus 31-éig a budaörsi lakótelepi buszvégállomás átépítése miatt módosul a buszközlekedés. Az autóbuszok többsége Budapest felõl a megszokott útvonalon, a gimnázium érintésével jár és éri el a Szivárvány utcába áthelyezésre kerülõ ideiglenes végállomást, illetve megállókat. Onnan a Baross utca – Bretzfeld utca irányába indulnak vissza a budapes irányába, ezért nem érintik a Patkó utca és a gimnázium megállóhelyeket. 

A következõ járatokat érinti a terelés:

  • A 972-es és a 972B éjszakai járat terelve közlekedik, nem érinti a Budaörsi lakótelep, a Patkó utca és az Alcsiki dûlõ megállót.
  • A 88B autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Patkó utca és a Budaörsi lakótelep megállót.
  • A 140B autóbusz terelve közlekedik, nem érinti az Ifjúság utca és a Budaörsi lakótelep megállót.
  • A 40B autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Bretzfeld utca, a Lévai utca, az Ifjúság utca és a Budaörsi lakótelep megállót.
  • A 140A, a 240-es, a 287-es és a 40E autóbusz, illetve a 940-es éjszakai járat terelve közlekedik, nem érinti a Budaörsi lakótelep, a Patkó utca és a Gimnázium megállót.
  • A 40-es autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Budaörsi lakótelep és a Patkó utca megállót.
  • A 140-es autóbusz terelve közlekedik, nem érinti az Ifjúság utca, a Budaörsi lakótelep, a Patkó utca és a Gimnázium megállót.

A 40-es autóbusz jellemzõen ritkábban közlekedik Kelenföld vasútállomás irányába; a járat a lakóteleprõl az Árok utca érintésével, a Gimnázium felé jár. A 40B autóbusz csak Kelenföld felé közlekedik, Budaörs irányába 40-es jelzéssel indulnak járatok. A 140-es és 140B buszok Törökbálint irányából is a fent leírt útvonalat járják be a Széll Kálmán tér M (140) és a Budaörsi lakótelep (140B) felé. A 88B csak reggelenként közlekedik, a Budaörsi lakótelephez nem tesz betérést. A 972-es és 972B járatok a Budaörsi lakótelep után az Árok utcán át haladnak tovább Törökbálintra, ezért az Alcsiki dûlõ megállót nem érintik.

forrás:budaörs.hu
w

Megosztás