Budaörsi Állatmenhely- menedék a gazdátlan állatoknak ( 3.)

2019-03-04 | Magazin
"Senki nem képes úgy várni, mint a kutya, s elõfordul, hogy még a gazdája sírjához is kijár, és még holtában is visszavárja…"  

Dotti, egy igazi nõ

Elsõ találkozásom Dottival egy szekrény mögött történt. Egy bútorcsere okozta átmeneti zûrzavart Dottika egy heverõn követte figyelemmel.

Nyugalommal nem, még csak elõzõ nap találtak rá.

A közepes termetû németjuhász-keverék kislányon már akkor is látszott, hogy egy angyali teremtés, csak elveszettnek érzi magát – és hát ebben sajnos többszörösen igaza volt.

Azóta Dotti már egy kifutóban lakik többedmagával, a többi kutyával jól kijön. Sokkal magabiztosabb lett – és a hangja is megjött. Az is kiderült, hogy eszményi sétapartner. Persze-persze, õ is a szokásos huza-vonával kezd, de kezdeti lendület lecsillapodtával elõjön az igazi Dotti.

Az igazi Dotti pedig elbájolja az embert. Igazi nõ, a szeretetet finom odafigyeléssel, bújással, kedvességgel honorálja. És mint a szebbik nem tagja, igényli az odafigyelést, a törõdést. Próbáljunk csak nem észrevenni a kifutóban, hallani fogjuk, hogy nem díjazza az efféle otrombaságot.

Dotti okos, talpraesett, modern nõ, aki szerintem bármilyen családi közegben feltalálná magát. Bátran ajánlom mindenkinek, aki örökbefogadáson töri a fejét.

És azoknak is, akik még nem…

http://www.budaorsiallatmenhely.hu/pet/dotti/

Fotó: Borsik-Budai Katalin

Dottival találkozni és érdeklõdni Róla a Budaörsi Állatmenhelyen lehet, vagy az alábbi telefonszámon: +36706016700

Megosztás