Éjszakázz a Budakeszi Vadasparkban!

2019-03-08 | Magazin
Érdekel, hogy mi történik a Budakeszi Vadasparkban napnyugta után? Kíváncsi vagy, hogy mit csinálnak a vadasparki állatok az éj leple alatt? Ha igen, és nem félsz a sötétben, gyere el márciusban és áprilisban péntek esténként a Budakeszi Vadaspark éjszakai szakvezetéseinek egyikére és less be a kulisszák mögé.

A Budakeszi Vadaspark által minden évben megrendezett Éjszakai Kalandtúrák során a látogatók szakvezetõ kíséretében nyerhetnek bepillantást a vadaspark záróra utáni életébe. A napnyugta után induló túrákon az érdeklõdõk megismerkedhetnek az éjszaki állatok „napjaival”, az életmódjukkal, viselkedésükkel és táplálkozásukkal. Az éjszakát a máskor nem hallható neszezések, kaparások, horkantások, és szárnysuhogások teszik még izgalmasabbá, az éjszakai égbolt sejtelmes fényeinek díszlete pedig tovább fokozza az amúgy is vibráló hangulatot.

A Budakeszi Vadaspark éjszakai szakvezetésein bárki részt vehet, aki nem fél a sötétben, szereti az extrémebb kalandokat, és elõre regisztrál a lenti idõpontok egyikére. A kalandvágyó látogató hátizsákjában feltétlenül legyen valamilyen világítóeszköz (zseb- és/vagy fejlámpa), de a melegebb öltözék, a bátor hozzáállás és a kíváncsiság se maradjon otthon.

Az Éjszakai Kalandtúrák idõpontjai: 

2019. március 8., 15., 22., 29.

Gyülekezõ a Fõbejáratnál 17:45-tõl. A program 18.00 órakor kezdõdik és kb. 21:00-ig tart.

2019. április 5., 12., 19., 26.

 Gyülekezõ a fõbejáratnál 18:45-tõl. A program 19.00-kor kezdõdik és kb. 22:00-ig tart.

A program kb. 2,5 – 3 órás, alkalmanként kettõ, maximum 50 fõs csoport indul. Jelentkezni a Vadaspark honlapján keresztül lehet. A túrán kizárólag azok vehetnek részt, akik elõzõleg a regisztráltak!

 Az Éjszakai szakvezetésre a felnõttjegy 2600 Ft, a gyerekjegy (2-14 éves korig) 1200Ft, amit a program kezdete elõtt, a helyszínen lehet megvásárolni.

Megosztás